search

Mikrobikorjaus

parempaa sisäilmaa mikrobikorjauksella

Mikrobikorjauksia tehdään varsinkin 70- ja 80-luvulla rakennettuihin rivitaloyhtiöihin, joiden valesokkelirakenteisiin, kuten puuhun tai betoniin, on kosteuden ja lämmön yhteisvaikutuksena syntynyt mikrobikasvustoa. 

Laadukkaasti ja ammattitaidolla

Mikrobivaurion korjaus on terveytemme kannalta merkittävä remontti. Olemme kehittäneet mikrobikorjauksiin kustannustehokkaan menetelmän, jolla on ISO 9001 -laatusertifikaatti. Laatusertifikaatti takaa menetelmän tehokkuuden sekä varmistaa sen luotettavuuden.

Mikrobikorjauksessa asunnon sisäpuolelta avataan rakenteita ja poistetaan ja uusitaan huonokuntoiset puu- ja levyrakenteet sekä eristeet.  Samalla korjataan usein myös lattiat. Katso videolta, kuinka homeremontti etenee.

Mikrobivaurion korjaus takaa hyvän sisäilman

Mikrobikorjauksen jälkeen teemme asuntoon Työterveyslaitoksen ohjeen mukaisen homeettomaksi-siivouksen. Mikrobivaurion korjauksen jälkeen asunnon sisäilmaa on jälleen turvallista  hengittää parantuneen sisäilman myötä, minkä lisäksi asumismukavuus lisääntyy terveiden ja laadukkaampien rakenteiden ansiosta. 

Mikrobikorjauksen yhteydessä on mahdollista tehdä myös muita sisätilaremontteja, kuten keittiö- ja kylpyhuoneremontti tai lattiapintojen uusiminen.

 

 

HYVÄ TIETÄÄ  mikrobikorjauksesta

- Kosteudelle alttiina olevat rakenteet korjataan niin, että rakenteisiin ei pääse enää kosteutta.

- Mikrobien poiston myötä asunnossa on jälleen terveellistä asua.

- Mikrobikorjaus parantaa merkittävästi sisäilmaa.

- Samalla voidaan tehdä huoneistoon muitakin asumista parantavia kunnostuksia mm. ilmanvaihdon parantaminen, kylpyhuoneiden- ja
keittiöiden uusimiset, lattiamateriaalien uusimiset ym.

- Kaikki korjaukset dokumentoidaan, mikä muun muassa helpottaa asunnon myyntiä.  

Tutustu esitteeseemme

 

 

Tutustu

Miksi mikrobikorjaus kannattaa?

Epämääräiset tuoksut pois

Kosteus- ja homevaurio ilmenee usein ummehtuneena, kellarimaisena tai pistävänä hajuna. Normaali ja terve huonetila ei tuoksu juuri miltään. Vioittuneet rakenteet tulee poistaa.

Korjataan virheet

Muun muassa rakenteiden vaurioituminen ja rakennusvirheet sekä ilmanvaihdon puutteellisuus ja huonosti tehdyt pesukoneliitännät voivat aiheuttaa kosteusvaurioita. 

Jatkoaikaa kiinteistölle

Korjaaminen on aina helpompaa ja edullisempaa, kun se tehdään ajoissa ja kerralla laadukkaasti. Mikrobivaurion korjauksen jälkeen kodissa on jälleen terveellistä olla ja rakennuksen elinkaari pitenee.

Consti Kodikas

Consti Kodikas –palvelu on kehitetty asukkaita kuuntelemalla. Kodikas huolehtii, että taloyhtiön toiveisiin ja tarpeisiin kiinnitetään riittävästi huomiota ja ne ohjaavat hanketta alusta loppuun asti.

Tutustu

Constin ammattilaiset odottavat yhteydenottoasi.

  • Kaikki
  • Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Rauno Asplund

Yksikönjohtaja, Kylpyhuone- ja mikrobikorjaukset
Taloyhtiöt
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Markku Ryynänen

Projektipäällikkö, Kylpyhuone- ja mikrobikorjaukset
Taloyhtiöt
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Soita

Puh. 010 288 6000

Palvelemme arkipäivisin klo 8-16

Lähetä sähköpostia

taloyhtiot@consti.fi

Täytä yhteydenottolomake

laatua ja välittämistä