search

Consti

KORJAUSRAKENTAMISEN OSAAJA

Meiltä Constilta saa kaikki talotekniikan ja korjausrakentamisen palvelut, joissa vaaditaan monipuolista osaamista ja varmaa kokonaislaatua.

Consti on perustettu vuonna 2008. Palveluksessamme on noin 1 000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Vahvuutemme ovat asiakaslähtöisyys, monipuolisuus, kattava palvelutarjonta sekä innovatiivisten ratkaisujen tarjoaminen.

Vuonna 2015 Constille myönnettiin Avainlippu-tunnus, joka kertoo palvelumme suomalaisesta alkuperästä sekä suomalaista työtä edistävästä vaikutuksesta.

Tietoa Constista

Avoimet työpaikat

Referenssit

Media

Ajankohtaista

Yhteystiedot

rala_logo_demo.png  luotettava_kumppani_logo_dem.png  avainlippu_logo_demo.png

Tarjoamme parhaat julkisivujen, linjasaneerauksen, talotekniikan ja taloteknisen huollon palvelut yrityksille, taloyhtiöille ja julkiselle sektorille. 

Haluamme  parantaa erinomaisella korjausrakentamisen osaamisellamme rakennusten arvoa ja ihmisten elämänlaatua. Intohimomme on korjata ja kehittää rakennettua ympäristöä kestävästi ja järkevästi.

Visiomme on olla asiakkaan ykköskumppani ja rakentamisen moniosaaja. Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme tyytyväisyys sekä työntekijöidemme hyvinvointi ovat toimintamme perusta.

Kuuntelemme, ymmärrämme ja tarjoamme ratkaisun. Teemme asiat kerralla kuntoon, nopeasti ja luotettavasti. Teemme, minkä lupaamme.

Kuusi kotimaista syytä valita Consti.jpg

10 vuotta 
yrittäjähenkeä

Consti perustettiin vuonna 2008 vastaamaan korjausrakentamisen kasvavaan tarpeeseen. Korjausrakentaminen ja Constin toiminta on keskittynyt vahvasti Suomen kasvukeskuksiin.

Consti on ollut listattuna Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla vuodesta 2015, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI.

 

 

CONSTI - INHIMILLISIN TEKIJÄ