search

Consti

KORJAUSRAKENTAMISEN OSAAJA

Meiltä Constilta saa kaikki talotekniikan ja korjausrakentamisen palvelut, joissa vaaditaan monipuolista osaamista ja varmaa kokonaislaatua.

Suomalainen Consti on perustettu vuonna 2008. Palveluksessamme on yli 1 000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Vahvuutemme ovat asiakaslähtöisyys, monipuolisuus, kattava palvelutarjonta sekä innovatiivisten ratkaisujen tarjoaminen.

Tietoa Constista

Avoimet työpaikat

Referenssit

Media

Ajankohtaista

Yhteystiedot

rala_logo_demo.png  luotettava_kumppani_logo_dem.png  avainlippu_logo_demo.png

Tarjoamme parhaat julkisivujen, linjasaneerauksen, talotekniikan ja taloteknisen huollon palvelut yrityksille, taloyhtiöille ja julkiselle sektorille.

Intohimomme on korjata ja kehittää rakennettua ympäristöä kestävästi ja järkevästi.

Haluamme  parantaa erinomaisella korjausrakentamisen osaamisellamme rakennusten arvoa ja ihmisten elämänlaatua. Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme tyytyväisyys sekä työntekijöidemme hyvinvointi ovat toimintamme perusta.

Kuuntelemme, ymmärrämme ja tarjoamme ratkaisun. Lupaamme tehdä asiat kerralla kuntoon, nopeasti ja luotettavasti. Teemme, minkä lupaamme.

10 vuotta 
yrittäjähenkeä

Consti perustettiin vuonna 2008 vastaamaan korjausrakentamisen kasvavaan tarpeeseen. Korjausrakentaminen ja Constin toiminta on keskittynyt vahvasti Suomen kasvukeskuksiin.

Consti on ollut listattuna Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla vuodesta 2015, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI.

 

 

CONSTI - INHIMILLISIN TEKIJÄ