search

Consti

KORJAUSRAKENTAMISEN OSAAJA

Meiltä Constilta saa kaikki talotekniikan ja korjausrakentamisen palvelut, joissa vaaditaan monipuolista osaamista ja varmaa kokonaislaatua.

Tarjoamme kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa. Consti on perustettu vuonna 2008. Palveluksessamme on noin 1 000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Vahvuutemme ovat asiakaslähtöisyys, monipuolisuus, kattava palvelutarjonta sekä innovatiivisten ratkaisujen tarjoaminen.

Yhtiöllä on neljä toimialaa: Taloyhtiöt, Yritykset, Julkiset ja Talotekniikka. Consti-konserni työllistää noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista.  Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Oulussa ja Jyväskylässä.
Consti Oyj:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Maantieteellisesti Constin toiminta on keskittynyt Suomen kasvukeskuksiin.

Consti Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI.

Vuonna 2015 Constille myönnettiin Avainlippu-tunnus, joka kertoo palvelumme suomalaisesta alkuperästä sekä suomalaista työtä edistävästä vaikutuksesta.

Tietoa Constista

Consti työpaikkana

Referenssit

Media

Ajankohtaista

Yhteystiedot

RALA_patevyys_RGB.png   rala_laatu_RGB.png  rala_turvallisuus_RGB.png  rala_ympäristö_RGB.png  luotettava_kumppani_logo_792x393.png  avainlippu_logo_demo.png

KUUSI KOTIMAISTA SYYTÄ VALITA CONSTI

 
1. OLEMME SUOMALAINEN YRITYS

Consti on suomalainen pörssiyhtiö. Constilla on vahva suomalainen omistuspohja. 

2. MAKSAMME VEROT SUOMEEN

Constin verojalanjälki vuonna 2020 oli 59,9 miljoonaa euroa.

3. meillä on luotettavat kumppanit

Aliurakoitsijoidemme ja heidän käyttämiensä alihankkijoiden tulee kuulua Vastuu Group Luotettava Kumppani -palveluun.

4. suosimme suomalaista

Materiaalihankinnoissa pyrimme suosimaan suomalaista vaihtoehtoa, kun se on mahdollista.

5. kannamme vastuumme

Toimimme vastuullisesti, seuraamme vastuullisuuden toteutumista ja raportoimme sitä säännöllisesti. 
Lisätietoja YV-raportistamme.

meillä on avainlippu

Palvelumme on tuotettu Suomessa.

 

 

suomalaistapalvelua_suomi_sininen_rgb.png


Tarjoamme parhaat julkisivujen, linjasaneerauksen, talotekniikan ja taloteknisen huollon palvelut yrityksille, taloyhtiöille ja julkiselle sektorille. 

Haluamme  parantaa erinomaisella korjausrakentamisen osaamisellamme rakennusten arvoa ja ihmisten elämänlaatua. Intohimomme on korjata ja kehittää rakennettua ympäristöä kestävästi ja järkevästi.

Visiomme on olla asiakkaan ykköskumppani ja rakentamisen moniosaaja. Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme tyytyväisyys sekä työntekijöidemme hyvinvointi ovat toimintamme perusta.

Kuuntelemme, ymmärrämme ja tarjoamme ratkaisun. Teemme asiat kerralla kuntoon, nopeasti ja luotettavasti. Teemme, minkä lupaamme.

10 vuotta 
yrittäjähenkeä

Consti perustettiin vuonna 2008 vastaamaan korjausrakentamisen kasvavaan tarpeeseen. Korjausrakentaminen ja Constin toiminta on keskittynyt vahvasti Suomen kasvukeskuksiin.

Consti on ollut listattuna Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla vuodesta 2015, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI.

 

 

CONSTI - INHIMILLISIN TEKIJÄ