search

Julkisille

Kokonaisvaltaisia hankkeita erityistarpeisiin

Consti Julkiset toteuttaa julkisten rakennusten kokonaisvaltaisia saneeraushankkeita, vaativia käyttötarkoitusmuutoksia sekä uudisrakennushankkeita sisältäen myös talotekniikkatyöt. Kohteitamme ovat esimerkiksi koulut, päiväkodit, sairaalat, julkiset vuokrataloyhtiöt sekä muut julkiset toimitilat.

Julkisten toimitilojen korjaustyöt vaativat erityisosaamista: sisäilman laatu sekä kiinteistön rakenteet on tehtävä terveellisiksi ja turvallisiksi suurillekin käyttäjämäärille.

Vuokratalojen peruskorjaushankkeet ovat usein laajoja kokonaisuuksia, joissa etsitään kustannustehokkaimmat ja nopeimmat tavat laadukkaan peruskorjauksen toteuttamiseen.

Consti Julkisilla on asiantuntemusta ratkaista vaativia projekteja, joilla tilat palautetaan käyttökuntoon. Meiltä löytyy osaaminen ja resurssit kaikkein laajimpiinkin remontteihin. Toteutamme hankkeita kokonaishintaurakkana, projektinjohtourakkana sekä tavoite- ja kattohintaurakkana.

Hankkeissamme korostuvat huolellinen suunnittelu ja projektinjohto, pitävät aikataulut ja rakentajien ammattitaito. Olemme menestyneet myös laadullisissa urakkakilpailutuksissa, joissa urakkahinnalle haetaan parasta mahdollista vastinetta arvioimalla tarjoushinnan ja laadun suhdetta.

Palvelurakennus

Asunnot

Toimitilat

RALA_patevyys_RGB.png  rala_laatu_RGB.png  rala_turvallisuus_RGB.png  rala_ympäristö_RGB.png ​​​​​​​ luotettava_kumppani_logo_792x393.png  avainlippu_logo_demo.png

Hyviä syitä valita Consti

Asiakaslähtöistä palvelua

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä julkisten tilojen kiinteistöammattilaisten kanssa. Ymmärrämme huolellisen suunnittelun arvon ja elinkaariajattelun. Haemme aina parasta kustannustehokkuutta ja laatua.

Hyviä ratkaisuja

Olemme korjanneet lukuisia kouluja, päiväkoteja, sairaaloita, kirkkoja, toimistotiloja ja vuokrataloyhtiöitä. Tunnemme kohteiden erityispiirteet ja tiedämme, milloin kannattaa käyttää teollisia ratkaisuja ja milloin käsityötä.

Ammattilaisen ottein

Työssämme korostuvat huolellinen suunnittelu, laadukas projektinjohto, pitävät aikataulut ja rakentajiemme tinkimätön ammattitaito. Tarvittaessa vastaamme urakasta suunnitteluvaiheesta valmiiseen lopputulokseen. 

Constin ammattilaiset odottavat yhteydenottoasi.

  • Kaikki
  • Koko Suomi

Jukka Kylliö

Toimialajohtaja
Julkiset
Koko Suomi

Soita

Puh. 010 288 6000

Palvelemme arkipäivisin klo 8-16

Lähetä sähköpostia

asiakaspalvelu@consti.fi

Täytä yhteydenottolomake