search

Tietoa Constista

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Consti tarjoaa kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa.

Yhtiöllä on neljä toimialaa: Taloyhtiöt, Yritykset, Julkiset ja Talotekniikka. Consti-konserni työllistää noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista.

Consti Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI.

Maantieteellisesti Constin toiminta on keskittynyt Suomen kasvukeskuksiin.

Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Consti Oyj:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Palvelut toimialoittain

Consti Taloyhtiöt

Consti Taloyhtiöt toteuttaa linjasaneerauksia, julkisivukorjauksia ja kattoremontteja taloyhtiöille sekä julkisivu- ja kattoremontteja myös muille asiakasryhmille.

Tutustu
Consti Yritykset

Consti Yritykset keskittyy kiinteistösijoittajien ja yritysasiakkaiden palveluun kuten asuntojen ja toimitilojen muutostöihin, hotellisaneerauksiin, vaativiin peruskorjaushankkeisiin ja hankekehitykseen.

Tutustu
Consti Julkiset

Consti Julkiset keskittyy julkisten tilaajien palvelu- ja asuinrakennusten korjauksiin.

Tutustu
Consti Talotekniikka

Consti Talotekniikka tarjoaa laaja-alaisesti taloteknistä urakointia sekä huoltoa Service-toimintana.

Tutustu

TERVEISET TOIMITUSJOHTAJALTA


Korjaamme Constissa satoja kiinteistöjä vuodessa. Haluamme osaltamme varmistaa, että Suomessa asutaan, opiskellaan ja työskennellään terveellisissä, viihtyisissä ja hyvin toimivissa tiloissa.     

Suurin osa korjauskohteistamme on koulu- ja muita toimitilauudistuksia, asuintalojen linjasaneerauksia ja julkisivuremontteja. Lisäksi meillä on kokemusta laajoista ja vaativista peruskorjauksista, joita olemme tehneet niin kirkkoihin ja sairaaloihin kuin hotelleihin ja toimistotaloihinkin.   

Korjausrakentaja ei pelkää yllätyksiä vaan pystyy ratkaisemaan monenlaisia haasteita, jotka vanhoissa rakennuksissa usein paljastuvat vasta työn edetessä. Rakentamisen historiaakin on tunnettava. Erityisosaamista vaatii myös työskentely kodeissa ja tiloissa, jotka ovat käytössä korjauksen aikana.

Rakennus ja sen talotekniikka uudistetaan usein yhdessä, mikä edellyttää laajaa osaamista molemmista.

Tästä kaikesta Constilla on vuosien kokemus. Olemme reilussa kymmenessä vuodessa kasvaneet Suomen suurimmaksi korjausrakentajaksi, jolla on maan laajin palveluvalikoima ja jossa työskentelee noin 1 000 korjausrakentamisen ja talotekniikan kovan tason ammattilaista.

Taataksemme parhaan asiakaskokemuksen, olemme yhdistäneet voimamme ja tietotaitomme palvelemaan juuri sinua, olit sitten taloyhtiön asukas, yrityksen edustaja tai julkinen toimija.

Laajan palveluvalikoiman ja monipuolisen osaamisen rinnalla vahvuuksiamme ovatkin innovatiivisuus ja asiakkaan kuunteleminen. Ja mehän teemme, mitä lupaamme! 

 

Esa Korkeela

Consti Way

Consti Way on korkean laatumme vartija ja työhyvinvointimme pohja. Se on kunnioitusta ja kilpailukykyä. Se on ammattiylpeyttä, avoimuutta ja edelläkävijyyttä.

 

TUTUSTU

Kestäviä ratkaisuja

Vastuullisuus on kiinteä osa Constin toimintaa, mikä tulee esiin jo missiossamme: haluamme parantaa korjausrakentamisella rakennusten arvoa ja ihmisten elämänlaatua. Olemme myös mukana aiempaa tehokkaampien, terveellisempien, turvallisempien ja siten vähemmän ympäristöä kuormittavien menetelmien ja teknologioiden kehittämisessä. 

Arkipäivän työssä vastuullisuus tarkoittaa Constissa avoimuutta, rehellisyyttä ja luotettavuutta sekä terveellistä ja turvallista ympäristöä.

 

Yhteiskuntavastuuraportti 2020

Consti on vastuullinen toimija. Vastuullisuusteemamme ovat ympäristömyönteisyys, työturvallisuus ja työhyvinvointi, toimitusketju sekä asiakastyytyväisyys.

Lataa tästä

Constin johtoryhmä

Markku Kalevo

Johtaja, myynti ja laskenta
Taloyhtiöt
Koko Suomi

Esa Korkeela

Toimitusjohtaja
Koko Suomi

Jukka Kylliö

Toimialajohtaja
Julkiset
Koko Suomi

Pirkka Lähteinen

Aluejohtaja
Yritykset
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Jukka Mäkinen

Toimialajohtaja
Yritykset
Koko Suomi

Risto Kivi

Toimialajohtaja
Taloyhtiöt
Koko Suomi

Heikki Pesu

Toimialajohtaja
Talotekniikka
Koko Suomi

Joni Sorsanen

Talousjohtaja
Koko Suomi

Turo Turja

Henkilöstöjohtaja
Koko Suomi

Heikki Untamala

Lakiasiainjohtaja
Koko Suomi
Sijoittajille

Consti on perustettu vuonna 2008 vastaamaan korjausrakentamisen kasvavaan tarpeeseen. Vuoden 2015 lopussa Consti listautui Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI.

Siirry Sijoittajat sivustolle