search

Consti työpaikkana

consti työpaikkana

Me constilaiset olemme tunnettuja ja ylpeitä ammattitaidostamme. Jaamme onnistumiset yhdessä, kuten ammattitaitoamme mestareilta rakennusalan tulevaisuuden ammattilaisille.

Toimintamme perustuu työntekijöidemme ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen niin korjausrakentamisen kuin talotekniikan aloilla. Osallistumme aktiivisesti rakennusalan kehittämiseen. Arvostamme kaikkia työntekijöitämme niin työmailla kuin toimistoillamme ympäri Suomea. 

Toimimme asiakkaan edellyttämällä tavalla. Asiakkaan kuuntelu ja ymmärtäminen ovat toimintamme ytimessä. Emme ahtaudu tiettyyn muottiin toimintatapojen osalta, vaan ymmärrämme, että voimme toimia yhtä monella tavalla kuin asiakkaitammekin on.

Tule, aloitetaan yhteinen rakennusurakkamme!

#tunnerakentaminen #consti #meconstilaiset

Consti lukuina

971

Henkilöstömäärä (2022)

305 MEUR

Liikevaihto (2022) 
 

40%

Toimihenkilöitä

(2022) 
 

60%

Työntekijöitä

(2022)

Vastuullisuus

Constilla tavoitteena on toimia kaikessa tekemisessä vastuullisesti. Korjausrakentamisessa vastuullisuus ei ole vain energiatehokkuutta, hiilineutraaliutta ja talotekniikkaa. Se on myös toimitusketjun hallintaa, työturvallisuutta, asiakkaan kuuntelua ja rakennushistorian kunnioittamista. 

Olemme määritelleet tärkeimmät vastuullisuusteemamme ja jakaneet ne seuraaviin kokonaisuuksiin:

Ympäristömyönteisyys

Työturvallisuus ja työhyvinvointi

Toimitusketju

Asiakastyytyväisyys

Teemojen toteutumista seurataan ennalta määritellyillä mittareilla. Teemojen lisäksi Consti on määritellyt CO2 -päästövähennystavoitteet omalle toiminnalleen. 

Lisätietoa vastuullisuudesta: Vastuullisuus ja Consti

Consti Way - Näin meillä toimitaan ja johdetaan

Consti Way on osa jokaista työpäiväämme ja tapaamistamme. Se elää kaikilla työmaillamme ja tuntuu jokaisessa kohtaamisessa. Consti Way on korkean laatumme vartija ja työhyvinvointimme pohja. Se on kunnioitusta ja kilpailukykyä sekä ammattiylpeyttä, avoimuutta ja edelläkävijyyttä. Se on osa meitä kaikkia constilaisia – toimialasta, osaamisesta tai asemasta riippumatta.

Toimimme lupaustemme ja arvojemme mukaisesti, niin työmaalla, toimistolla kuin niiden ulkopuolellakin. 

Lisätietoa tavastamme toimia: Consti Way

TYÖTURVALLISUUS

Työturvallisuus on rakennusalalla jatkuva kehittämisen kohde. Henkilöstön osaamisen kehittäminen ja tasa-arvoinen työyhteisö ovat keskeisiä keinoja osaavien työntekijöiden ja hyvinvoivan työyhteisön varmistamiseksi.

Constilla jokaisella työntekijällä on velvollisuus ilmoittaa havaitsemistaan turvallisuutta vaarantavista tekijöistä. Vaaroista tehdään ilmoitus käyttämällä teehavainto.fi-palvelua.

Lisätietoja turvallisuudesta: Työturvallisuusohjeet

Perehdytys

Constilla saat työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen yksikkösi ja tiimisi lisäksi myös toimialasi ja konsernimme toimintaan. Pääset tutustumaan tukitoimintoihimme sekä työtehtäviesi kannalta olennaisiin sidosryhmiin.

Jokainen perehdytys on yksilöllinen, räätälöinti tehdään sinun olemassa olevan osaamisesi sekä perehdytyssuunnitelmamme mukaisesti.

Consti Akatemia, osaamisen kehittämistä työsuhteen aikana

Constissa tunnistetaan, että osaamista tarvitaan tulevaisuudessakin ja osaamisen jakaminen varmistaa laadukkaan toimintamme.

Consti Akatemia on Constin oma osaamisen kehittämisen keskus, jossa on tarjolla alan vaatimukset täyttävät pätevyyskoulutukset. Tämän lisäksi Akatemia tarjoaa yhteistyöoppilaitosten tarjoamia erikoisammattitutkintoja sekä esihenkilötyön valmennuksia.

Henkilöstöedut

  • Laajat työterveyspalvelut
  • Kulttuuri- ja liikuntaetu (Edenred)
  • Työsuhdepolkupyörä
  • Constilaisten yhteiset ryhmäliikuntatapahtumat
  • Osaamisen kehittäminen Consti Akatemian avulla

Millaista Constilla on töissä?

 

Constilla työskentelee noin tuhat rakennusalan ja talotekniikan ammattilaista ympäri Suomea. Haemme joukkoomme tiimihenkisiä tulevaisuuden ammattilaisia, jotka haluavat kehittää itseään ja jakaa onnistuneita työurakoita huipputiimissä.

Näin henkilöstömme ajattelee meistä

Henkilöstötutkimuksen mukaan Constilla ollaan keskimääräistä tyytyväisempiä palkkatasoon ja työkuorman kohtuullisuuteen, verrattuna muihin suomalaisiin yrityksiin. Constin päätöksentekoa pidetään tehokkaana ja ihmisiä kuullaan päätöksiä tehtäessä.

Keskeisinä Constin vahvuuksina tutkimuksessa nousivat esiin henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu, Constin kehittyminen viime aikoina oikeaan suuntaan ja se, että tutkimuksen perusteella ihmiset luottavat ylimmän johdon kykyyn tehdä oikeita päätöksiä.

Tuloksellisuuden parantamiseksi ja ihmisten sitoutumisen lisäämiseksi yleisen tason kehittämiskohteiksi tutkimuksessa nousivat henkilöstön vaikutusmahdollisuuksien ja yksiköiden toimintatapojen kehittäminen.

Consti tarjoaa asiakkailleen mittavan määrän erilaisia palveluita ja yhteistyö ja asiantuntijuus ovat onnistumisemme avaintekijöitä. Kehittääksemme toimintaamme ja sitouttaaksemme työntekijämme entistä paremmin tuottamaan laadukasta työtä Constissa, teemme aktiivisesti töitä yhteistyön parantamiseksi eri toimialojen ja yksiköiden välillä, toimintatapojen kehittämiseksi yksiköissämme sekä lisätäksemme osaavan henkilöstömme mahdollisuuksia vaikuttaa toiminnan kehittämiseen.

Työntekijän matkassa 

Avoimet työpaikat

Hakuaika
Titteli
Sijainti

,

Eikö avoimissa tehtävissämme ollut avoinna työnjohtajatehtäviä? Ei se mitään, voit jättää tästä meille avoimen hakemuksen.

Käymme työnjohtajien hakemuksia aktiivisesti läpi ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli osaamistasi vastaava tehtävä avautuu meille. Mikäli huomaat, että meillä on kuitenkin työnjohtajahaku avoinna tiettyyn yksikköön, suosittelemme ensisijaisesti kohdistamaan hakemuksesi sinne.

 

Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti koko rekrytointiprosessin ajan!

,

Eikö avoimissa tehtävissämme ollut avoimen urasi rakennuspalikoita? Ei se mitään, voit jättää tästä meille avoimen hakemuksen.

Käymme avoimia hakemuksia aktiivisesti läpi ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli löydämme sinun osaamistasi vastaavia tehtäviä.

Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti koko rekrytointiprosessin ajan!

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Haemme sprinkleriasentajaa vahvistamaan korjaus- ja huoltoyksikköämme. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Kohteemme sijaitsevat pääasiallisesti Pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa myös muissakin kaupungeissa.

Sprinkleriasentajana työtehtäväsi koostuu erityyppisten kiinteistöjen ja teollisuuden huolto-, asennus- ja korjaustöistä. Hallitset pumppaamo- ja sprinklerijärjestelmien ylläpidolliset tehtävät ja siihen liittyvän dokumentoinnin. Pystyt toimimaan oma-aloitteisesti ja tehokkaasti pienprojekteissa etkä hätkähdä isompaakaan asennustyötä.

Constin Talotekninen Kiinteistöpalvelu tuottaa teknisiä palveluja vikakorjauksina, päivittäistä ylläpitoa ja suorittaa määräaikaishuoltoja vuosisopimuksilla sekä yksittäisiä huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Teemme myös pienurakointia kuten esimerkiksi muutostöitä. Toimimme tällä hetkellä Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Tampereella. Kohteina meillä on esimerkiksi toimisto- ja liiketiloja, tuotantotiloja, ravintoloita, hotelleja, julkisia kiinteistöjä ja teollisuuden kohteita.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jori Knuuttila, p. 050 327 3297 tai sähköpostitse jori.knuuttila@consti.fi.

Patamäenkatu 5, 33900 Tampere, Tampere

Kasvatamme taloteknistä huolto- ja ylläpitotoimintaamme ja haemme IV-Huoltopäällikköä Tampereen Kiinteistöpalvelut-yksikköömme. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

IV-Huoltopäällikkönä vastaat Pirkanmaalla oman vastuualueesi organisaation ja asiakkuuksien ylläpitämisestä ja johtamisesta. Oman vastuualueesi kannattava kasvu ja liiketoiminta ovat vastuullasi. Osallistut aktiivisesti uusasiakashankintaan. Huolehdit henkilöstöstäsi hyvillä johtamisen periaatteilla, Constin johtamisjärjestelmän avulla, sekä kehität osaamista vastuualueellasi liiketoiminnan vaatimalla tavalla Consti Wayn mukaisesti.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen päivätyö, jossa työaika painottuu klo 7.00-15.30 välille. Työn aloitus on sovittavissa tehtävään valittavan henkilön kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Jarno Saarinen, p. 050 401 0213.

 

Mitä sinä saat meiltä

Meillä pääset osaksi reilua ja hyvää työyhteisöä, jossa on tekemisen meininki ja jokaisen ammattitaitoa arvostetaan. Ympärillesi saat tiiviin porukkamme, jossa jaetaan omaa osaamista ja kannustetaan muita onnistumaan. Saat vapauden suunnitella ja toteuttaa omaa työtäsi sekä tukea tavoitteisiin pääsemiseksi.

Tarjoamme sinulle runsaasti mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja urapolulla etenemiseen. Suunnitellaan yhdessä Sinun näköisesi ura meillä Constilla.

Palkkauksemme on alalla kilpailukykyinen, neuvottelemme sen tehtävän valitun henkilön kanssa hänen osaamistaan vastaavaksi. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. lakisääteistä laajempi työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikunta- sekä työsuhdepolkupyöräetu.

Lemminkäisenkatu 50, 20520 Turku, Turku

Haemme ammattitaitoista sähköasentajia vahvistamaan osaamistamme korjaus- ja huoltoyksikköömme.

Tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia. Kohteemme sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomessa.

Työssäsi pääset suorittamaan sekä pienempiä huolto- ja korjaustöitä että isompia asennuskokonaisuuksia. Haemme tekijöitä, jotka kykenevät itsenäiseen työskentelyyn ja omaavat jo kokemusta vastaavista tehtävistä. 

Lemminkäisenkatu 50, 20520 Turku, Turku

Haemme ammattitaitoista ilmanvaihtoasentajia vahvistamaan osaamistamme korjaus- ja huoltoyksikköömme.

Tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia. Kohteemme sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomessa.

Työssäsi pääset suorittamaan sekä pienempiä huolto- ja korjaustöitä että isompia asennuskokonaisuuksia. Haemme tekijöitä, jotka kykenevät itsenäiseen työskentelyyn ja omaavat jo kokemusta vastaavista tehtävistä. 

Lemminkäisenkatu 50, 20520 Turku, Turku

Kasvatamme taloteknistä huolto- ja ylläpitotoimintoamme, haemme LV-huoltopäällikköä uuteen Turun Kiinteistöpalveluumme. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän kohteet sijaitsevat pääasiassa Turun lähialueilla. Työajat painottuvat klo 7.00-15.30 välille, työaika on osittain liukuva.

Constin Talotekninen Kiinteistöpalvelu tuottaa teknisiä palveluja vikakorjauksina, päivittäisinä ylläpitoina ja suorittaa määräaikaishuoltoja vuosisopimuksilla sekä yksittäisiä huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Teemme pienurakointia, kuten erilaisia muutostöitä. Toimimme tällä hetkellä Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Tampereella ja Turussa. Kohteina meillä on muun muassa toimisto- ja liiketiloja, tuotantotiloja, ravintoloita, hotelleja, julkisia kiinteistöjä ja teollisuuden kohteita.

LV-huoltopäällikkönä vastaat Turussa oman vastuualueesi organisaation ja asiakkuuksien ylläpitämisestä ja johtamisesta. Oman vastuualueesi kannattava kasvu ja liiketoiminta ovat vastuullasi. Osallistut aktiivisesti uusasiakashankintaan. Huolehdit henkilöstöstäsi hyvillä johtamisen periaatteilla, Constin johtamisjärjestelmän avulla, sekä kehität osaamista vastuualueellasi liiketoiminnan vaatimalla tavalla Consti Wayn mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Niko Atosuo, p. +358 50 594 8806.

Patamäenkatu 5, 33900 Tampere, Tampere

Consti Taloteknikka Kiinteistöpalvelut tuottaa liike-, toimisto- hotelli ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä asennus-, huolto, ja korjauspalveluita sekä uudistamishankkeita. Toimimme koko maan laajuisesti ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija ja energiatehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LV- , IV- , sähkö- , automaatio- ja sprinkleritekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme Consti kiinteistöpalveluihin säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään haluavia osaajia, joille tarjoamme yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet.

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä ja osaavaa kylmäosaston huoltopäällikköä Pirkanmaan alueelle.

Huoltopäällikkönä vastaat Pirkanmaan talousalueen operatiivisesta toiminnasta, tarjouslaskennasta, resursoinnista, esihenkilötehtävistä sekä asiakasyhteistyöstä. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa vastaten heille raportoinnista, teknisestä neuvonnasta, sekä osallistut asiakkaidemme toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Huolehdit vastuualueesi palveluiden laadullisista ja toiminnallisista tuloksista ja kehität liiketoimintaa kannattavasti. Toimit kannustavana esihenkilönä tiimisi asentajille vahvaa työturvallisuuskulttuuria vaalien.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat sijoittuvat arkipäiviin klo 7.00 - 16.00 välille. Tehtävässä raportoit yksikön päällikölle. 

rt_tunnus_fi_rgb_c.pngrala_logo_demo.png  luotettava_kumppani_logo_dem.png  avainlippu_sininen_rgb.png​​​​​​​

Yhteystiedot

Salli Jantunen

Henkilöstön kehittämisen ja rekrytoinnin asiantuntija

Iida Peltosaari

Henkilöstöturvallisuuspäällikkö
Koko Suomi

Turo Turja

Henkilöstöjohtaja
Koko Suomi