search

Consti työpaikkana

consti työpaikkana

Me constilaiset olemme tunnettuja ja ylpeitä ammattitaidostamme. Jaamme onnistumiset yhdessä, kuten ammattitaitoamme mestareilta rakennusalan tulevaisuuden ammattilaisille.

Toimintamme perustuu työntekijöidemme ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen niin korjausrakentamisen kuin talotekniikan aloilla. Osallistumme aktiivisesti rakennusalan kehittämiseen. Arvostamme kaikkia työntekijöitämme niin työmailla kuin toimistoillamme ympäri Suomea. 

Toimimme asiakkaan edellyttämällä tavalla. Asiakkaan kuuntelu ja ymmärtäminen ovat toimintamme ytimessä. Emme ahtaudu tiettyyn muottiin toimintatapojen osalta, vaan ymmärrämme, että voimme toimia yhtä monella tavalla kuin asiakkaitammekin on.

Tule, aloitetaan yhteinen rakennusurakkamme!

#tunnerakentaminen #consti #meconstilaiset

Consti lukuina

1008

Henkilöstömäärä (2023)

320,6 MEUR

Liikevaihto (2023) 
 

40%

Toimihenkilöitä

(2023) 
 

60%

Työntekijöitä

(2023)

Consti Way - Näin meillä toimitaan ja johdetaan

Consti Way on osa jokaista työpäiväämme ja tapaamistamme. Se elää kaikilla työmaillamme ja tuntuu jokaisessa kohtaamisessa. Consti Way on korkean laatumme vartija ja työhyvinvointimme pohja. Se on kunnioitusta ja kilpailukykyä sekä ammattiylpeyttä, avoimuutta ja edelläkävijyyttä. Se on osa meitä kaikkia constilaisia – toimialasta, osaamisesta tai asemasta riippumatta.

Toimimme lupaustemme ja arvojemme mukaisesti, niin työmaalla, toimistolla kuin niiden ulkopuolellakin. 

Lisätietoa tavastamme toimia: Consti Way

Perehdytys

Constilla saat työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen yksikkösi ja tiimisi lisäksi myös toimialasi ja konsernimme toimintaan. Pääset tutustumaan tukitoimintoihimme sekä työtehtäviesi kannalta olennaisiin sidosryhmiin.

Jokainen perehdytys on yksilöllinen, räätälöinti tehdään sinun olemassa olevan osaamisesi sekä perehdytyssuunnitelmamme mukaisesti.

Consti Akatemia, osaamisen kehittämistä työsuhteen aikana

Constissa tunnistetaan, että osaamista tarvitaan tulevaisuudessakin ja osaamisen jakaminen varmistaa laadukkaan toimintamme.

Consti Akatemia on Constin oma osaamisen kehittämisen keskus, jossa on tarjolla alan vaatimukset täyttävät pätevyyskoulutukset. Tämän lisäksi Akatemia tarjoaa yhteistyöoppilaitosten tarjoamia erikoisammattitutkintoja sekä esihenkilötyön valmennuksia.

TYÖTURVALLISUUS

Työturvallisuus on rakennusalalla jatkuva kehittämisen kohde. Henkilöstön osaamisen kehittäminen ja tasa-arvoinen työyhteisö ovat keskeisiä keinoja osaavien työntekijöiden ja hyvinvoivan työyhteisön varmistamiseksi.

Constilla jokaisella työntekijällä on velvollisuus ilmoittaa havaitsemistaan turvallisuutta vaarantavista tekijöistä. Vaaroista tehdään ilmoitus käyttämällä teehavainto.fi-palvelua.

Lisätietoja turvallisuudesta: Työturvallisuusohjeet

Vastuullisuus

Constilla tavoitteena on toimia kaikessa tekemisessä vastuullisesti. Korjausrakentamisessa vastuullisuus ei ole vain energiatehokkuutta, hiilineutraaliutta ja talotekniikkaa. Se on myös toimitusketjun hallintaa, työturvallisuutta, asiakkaan kuuntelua ja rakennushistorian kunnioittamista. 

Olemme määritelleet tärkeimmät vastuullisuusteemamme ja jakaneet ne seuraaviin kokonaisuuksiin:

Ympäristömyönteisyys

Työturvallisuus ja työhyvinvointi

Toimitusketju

Asiakastyytyväisyys

Teemojen toteutumista seurataan ennalta määritellyillä mittareilla. Teemojen lisäksi Consti on määritellyt CO2 -päästövähennystavoitteet omalle toiminnalleen. 

Lisätietoa vastuullisuudesta: Vastuullisuus ja Consti

Henkilöstöedut

  • Laajat työterveyspalvelut
  • Kulttuuri- ja liikuntaetu (Edenred)
  • Työsuhdepolkupyörä
  • Constilaisten yhteiset ryhmäliikuntatapahtumat
  • Osaamisen kehittäminen Consti Akatemian avulla

Millaista Constilla on töissä?

 

Constilla työskentelee noin tuhat rakennusalan ja talotekniikan ammattilaista ympäri Suomea. Haemme joukkoomme tiimihenkisiä tulevaisuuden ammattilaisia, jotka haluavat kehittää itseään ja jakaa onnistuneita työurakoita huipputiimissä.

Näin henkilöstömme ajattelee meistä

Henkilöstötutkimuksen mukaan Constilla ollaan keskimääräistä tyytyväisempiä palkkatasoon ja työkuorman kohtuullisuuteen, verrattuna muihin suomalaisiin yrityksiin. Constin päätöksentekoa pidetään tehokkaana ja ihmisiä kuullaan päätöksiä tehtäessä.

Keskeisinä Constin vahvuuksina tutkimuksessa nousivat esiin henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu, Constin kehittyminen viime aikoina oikeaan suuntaan ja se, että tutkimuksen perusteella ihmiset luottavat ylimmän johdon kykyyn tehdä oikeita päätöksiä.

Tuloksellisuuden parantamiseksi ja ihmisten sitoutumisen lisäämiseksi yleisen tason kehittämiskohteiksi tutkimuksessa nousivat henkilöstön vaikutusmahdollisuuksien ja yksiköiden toimintatapojen kehittäminen.

Consti tarjoaa asiakkailleen mittavan määrän erilaisia palveluita ja yhteistyö ja asiantuntijuus ovat onnistumisemme avaintekijöitä. Kehittääksemme toimintaamme ja sitouttaaksemme työntekijämme entistä paremmin tuottamaan laadukasta työtä Constissa, teemme aktiivisesti töitä yhteistyön parantamiseksi eri toimialojen ja yksiköiden välillä, toimintatapojen kehittämiseksi yksiköissämme sekä lisätäksemme osaavan henkilöstömme mahdollisuuksia vaikuttaa toiminnan kehittämiseen.

Työntekijän matkassa 

Avoimet työpaikat

Hakuaika
Titteli
Sijainti

,

Tästä voit jättää avoimen hakemuksen Constille!

 

Käymme avoimia hakemuksia aktiivisesti läpi ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli löydämme sinun osaamistasi vastaavia tehtäviä.

Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti koko rekrytointiprosessin ajan.

Terminaalitie 10, 13430 Hämeenlinna, Hämeenlinna

Haemme sähköhuoltoasentajaa vahvistamaan Taloteknistä Kiinteistöpalvelu-tiimiämme Kanta-Hämeen alueelle. Työkohteemme sijaitsevät pääosin Hämeenlinnan, Hyvinkään ja Riihimäen alueilla.

Sähköhuoltoasentajana toteutat kiinteistön huolto- ja korjaustoimenpiteitä, kuten sähköasennustyöt sekä vikakorjaustyöt. Toteutat tarvittaessa uusien järjestelmien asennuksia sekä pikaisia korjauksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltopäällikkö Juha-Matti Ikola, p. 046 920 1815.

Patamäenkatu 5, 33900 Tampere, Tampere

Haemme sähköasentajaa vahvistamaan Taloteknistä Kiinteistöpalvelun tiimiämme Pirkamaan alueelle. Työkohteemme sijaitsevät pääosin Tampereen alueella.

Sähköasentajana toteutat kiinteistön huolto- ja korjaustoimenpiteitä, kuten sähköasennustyöt sekä vikakorjaustyöt. Toteutat tarvittaessa uusien järjestelmien asennuksia sekä pikaisia korjauksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltopäällikkö Pekka Kurkela, p. +358 50 343 3431.

Nuutisarankatu 35, 33900 Tampere, Tampere

Tarjouslaskijana osallistut sähköurakoiden tarjouslaskentaan ja hinnoitteluun. Yhteistoiminnallisten hankkeiden kustannuslaskenta on osa työnkuvaasi. Kohteemme ovat pääosin vaativia toimitilahankkeita. Tule mukaan tarjouslaskentatiimiimme!

Tarjoamamme tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika on osittain liukuva, painottuen klo 8.00–16.00 välille. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Tampereen toimipisteellämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköprojektipäällikkö Jarmo Rantala, p. 050 431 0228.

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Consti Talotekninen Kiinteistöpalvelu tuottaa teknisiä palveluja vikakorjauksina, päivittäisinä ylläpitoina ja suorittaa määräaikaishuoltoja vuosisopimuksilla sekä yksittäisiä huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Teemme pienurakointia, kuten erilaisia muutostöitä. Toimimme tällä hetkellä Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Kohteina meillä on muun muassa toimisto- ja liiketiloja, tuotantotiloja, ravintoloita, hotelleja, julkisia kiinteistöjä ja teollisuuden kohteita. 

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä ja osaavaa kylmäosaston huoltopäällikköä Helsingin toimipisteellemme. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän kohteet sijaitsevat pääasiassa Uudenmaan lähialueilla. Työajat painottuvat klo 7.00-15.30 välille, työaika on osittain liukuva.

Tarpeemme on akuutti; tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Huoltopäällikkönä vastaat Uudenmaan talousalueen operatiivisesta toiminnasta, tarjouslaskennasta, resursoinnista, esihenkilötehtävistä sekä asiakasyhteistyöstä. Huolehdit vastuualueesi palveluiden laadullisista ja toiminnallisista tuloksista ja kehität liiketoimintaa kannattavasti. Osallistut osaltasi aktiivisesti uusasiakashankintaan. Toimit kannustavana esihenkilönä tiimisi asentajille vahvaa työturvallisuuskulttuuria vaalien. Huolehdit henkilöstöstäsi hyvillä johtamisen periaatteilla, Constin johtamisjärjestelmän avulla, sekä kehität osaamista vastuualueellasi liiketoiminnan vaatimalla tavalla Consti Wayn mukaisesti. 

 

 

rt_tunnus_fi_rgb_c.pngrala_logo_demo.png  luotettava_kumppani_logo_dem.png  avainlippu_sininen_rgb.png​​​​​​​

Yhteystiedot

  • Kaikki
  • Koko Suomi

Aija Harju

Henkilöstöjohtaja

Salli Jantunen

Henkilöstön kehittämisen ja rekrytoinnin asiantuntija

Iida Peltosaari

Henkilöstöturvallisuuspäällikkö
Koko Suomi