search
Uutinen

RA-Urakointi Oy osaksi Constia – lisää palveluita taloyhtiöille

1.9.2021 08.30

Consti Oyj on 31.8.2021 toteutuneella yrityskaupalla ostanut Uudellamaalla toimivan RA-Urakointi Oy:n. Vuonna 1994 perustettu RA-Urakointi Oy on erikoistunut kerros- ja rivitalotaloyhtiöiden sisäpuolisiin remontteihin sekä julkisivusaneerauksiin.

RA-Urakointi Oy:n liikevaihto vuonna 2020 oli noin 8,4 miljoonaa euroa. Yritys työllistää noin 30 rakennusalan ammattilaista.

Constin omistukseen siirtyvä RA-Urakointi Oy on kerros- ja rivitaloyhtiöiden korjaamiseen erikoistunut yritys, jonka palvelutarjontaan kuuluvat julkisivukorjaukset ja -saumaukset sekä erilaiset mikrobi- ja kylpyhuonekorjaukset.

Constin strategisena tavoitteena on ollut kyetä vastaamaan lisääntyneeseen kysyntään taloyhtiömarkkinassa. Yritysosto tuleekin vahvistamaan Constin osaamista erityisesti erikoisurakoinnissa ja rivitaloyhtiöiden remonttitarpeiden toteuttamisessa.

RA-Urakointi Oy:n kaikki olemassa olevat asiakkuudet ja sopimukset jatkuvat ennallaan myös omistajavaihdoksen jälkeen ja RA-Urakointi Oy:n omistajat ja henkilökunta jatkavat yhtiön palveluksessa.

RA-Urakointi Oy:n perustaja Rauno Asplund tulee vastaamaan Constilla RA-Urakointi Oy:n palveluiden kehittämisestä sekä toimimaan jatkossa Taloyhtiöt-toimialan johtoryhmän jäsenenä.

 

 

Lisätietoja:

 

Esa Korkeela

Toimitusjohtaja

Consti Oyj

Puh. +358 40 730 85 68

esa.korkeela@consti.fi

 

Risto Kivi

Toimialajohtaja, Taloyhtiöt

Consti Korjausrakentaminen Oy

Puh. +358 400 441 141

risto.kivi@consti.fi


Uusimmat uutiset