Peruskorjaus ja saneeraus

Asuintalo – sekä yksityinen taloyhtiö että julkinen vuokrataloyhtiö – tarvitsee jatkuvaa kunnossapitoa sisältä ja ulkoa. Putkiremontti, julkisivusaneeraus, katon uusiminen, hissin lisääminen tai pihan kunnostus lisäävät asuintalon viihtyvyyttä ja sen arvoa. Constin asuintaloremonteissa korostuu hyvä suunnittelu, projektinjohto, rakentajien ammattitaito ja säännöllinen asukastiedotus.consti-kuvituskuva-kiiskila-2

Constin asuintaloremonteissa korostuu asiakaslähtöisyys eli huolellinen suunnittelu ja projektinjohto, pitävät aikataulut, rakentajien ammattitaito ja säännöllinen asukastiedotus. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat taloyhtiöt ja julkiset vuokrataloyhtiöt.

Taloyhtiö tai vuokratalo on velvoitettu laatimaan 5 vuoden korjaussuunnitelman, johon kirjataan mittavat korjaukset kuten putkiremontit, julkisivuremontit, katon uusimiset tai hissien ja lisäkerrosten lisääminen.

Taloyhtiöt ja vuokrataloyhtiöt käyttävät Constia joko KVR- eli kokonaisvastuu-urakoitsijana tai erillisten kokonaisuuksien urakoitsijana. KVR-urakassa Consti vastaa urakan suunnittelusta, järjestelyistä ja toteuttamisesta.

Constin työ perustuu putkiremonttien, julkisivusaneerauksen ja korjausrakentamisen parhaisiin käytäntöihin. Korjausrakentamisen laadun takeena on kymmenien vuosien vuoden kokemus materiaaleista ja työmenetelmistä.

Consti tekee asuintalokorjauksia eniten pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla, Pirkanmaalla sekä Turun, Lahden ja Oulun talousalueilla. Niiden lisäksi kohteita on ympäri maata.

 

Kysy lisää Jätä tarjouspyyntö Ota yhteyttä Katso referenssit

Ota yhteyttä

Markku Kalevo

Johtaja, myynti ja laskenta, Julkisivut

040 0873 370

Lähetä sähköpostia

Consti Julkisivut Oy, Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Jan Viitala

Aluepäällikkö, Julkisivut Pirkanmaa ja Keski-Suomi

050 4288 308

Lähetä sähköpostia

Consti Julkisivut Oy, Pirkanmaa

Jukka Lehtonen

Aluejohtaja, Turku

050 4322 685

Lähetä sähköpostia

Consti Korjausurakointi Oy, Varsinais-Suomi

Kari Heinonen

Asiakkuuspäällikkö

040 1862 299

Lähetä sähköpostia

Consti Talotekniikka Oy, Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Antti Pulkkinen

Myynti- ja hankekehitysjohtaja

050 5940 532

Lähetä sähköpostia

Consti Talotekniikka Oy, Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Jätä tarjouspyyntö