search

Viihtyvyyskorjaus

Viihtyvyyskorjaus on Constin konsepti perusparannuksien toteuttamiseen silloin, kun raskaampaan peruskorjaukseen ei ole vielä tarvetta. Viihtyvyyskorjauksessa käytetään uusia rakentamisen tuotantotapoja asuntokorjauksessa. Näillä vaikutetaan erityisesti remontin toteutusajan lyhentymiseen.

Konseptimme periaate on, että remontin ei tarvitse kestää kuukausia eikä asukkaiden tarvitse elää monta päivää remontin keskellä tai muuttaa pois remontin ajaksi. Huolellisen etukäteissuunnittelun avulla asuntokohtainen remontti voi olla ohi jopa kahdessa päivässä – laadukkaasta työn jäljestä tinkimättä.

Consti on tehnyt pitkäjänteisesti työtä LEAN-teorian ja erityisesti sen työkalun tahtiajan kanssa. Olennaista on saada tuotanto virtaamaan, jolloin se on kuin sarjatyötä. Tämä tarkoittaa parempaa tuotannon ennustettavuutta, tasaisempaa laatua ja lyhyempää läpimenoaikaa sekä yksittäisen asunnon että koko hankkeen osalta.

Viihtyvyyskorjaus soveltuu ennen kaikkea kiinteistöille, joiden korjauksessa on selkeä sisältö ja toistuvuus. Tällaisia ovat esimerkiksi opiskelija-asuntojen, hotellien ja kokonaisten asuinkiinteistöjen pintaremontit. 

hyvä tietää viihtyvyyskorjauksesta

- Remontin tarve, sisältö ja toteutus mietitään yhdessä asiakkaan kanssa. Olennaista onnistumisen kannalta on yhteistyö tuotannon edellytysten määrittelyssä.

- Opiskelija-asunnossa remontin kohteena ovat yleensä lattiat ja keittiöt. Asukkaat voivat asua kaksi päivää kestävän remontin ajan asunnoissaan.

- Hotellin viihtyvyyskorjaus sisältää usein huoneiden ja kylpyhuoneiden pintojen ja kalusteiden uusinnan. Yksittäisen huoneen remontointiaika on noin 10 päivää, ja hotellista on pidettävä suljettuna noin 20 huonetta kerrallaan.

Lisäpalvelut

Julkisivuremontti

Lasirakentaminen - Lasirakenteet

Talotekniikka

Lisätietoa

KATSO ENNEN JA JÄLKEEN 

Constin ammattilaiset odottavat yhteydenottoasi.

  • Kaikki
  • Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi
  • Pirkanmaa
  • Varsinais-Suomi
  • Kanta- ja Päijät-Häme

Pirkka Lähteinen

Aluejohtaja
Yritykset
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Kimmo Kuoppamäki

Yksikönjohtaja
Yritykset
Pirkanmaa

Markus Mikkola

Yksikönpäällikkö
Yritykset
Varsinais-Suomi

Jarkko Valta

Yksikönjohtaja
Yritykset
Kanta- ja Päijät-Häme

Soita

Puh. 010 288 6000

Palvelemme arkipäivisin klo 8-16.00.

Lähetä sähköpostia

yritykset@consti.fi

Jätä meille viesti

Tehtyjä töitä

HOAS Linnoituksentie 10

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö

Me pidämme sinut aina ajantasalla