search

Allianssi ja IPT-toteutukset

Yhteistoimintahankkeissa tilaaja, rakennuttajakonsultti, suunnittelija ja pääurakoitsija istuvat heti projektin alkuvaiheessa samaan suunnittelupöytään. Kun osapuolet sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin, työskentely tehostuu, epäselvyydet vähenevät ja lopputuloksesta tulee kaikille osapuolille mieleinen ja yksityiskohtia myöten laadukas.

Consti on kokenut toimija IPT- eli integroiduissa projektitoteutusmalleissa, joissa korostetaan avoimuutta osapuolten kesken. Integroiduista toteutusmuodoista syvintä yhteistyötä ilmentää allianssi-malli, jossa sopimusosapuolet suunnittelevat ja toteuttavat hankkeen vahvassa yhteistyössä jakaen hyödyt ja riskit.

Kysy meiltä lisää eri toteutusmuodoista ja -mahdollisuuksista.

Alueesi pääyhteyshenkilön tiedot löydät tämän sivun alalaidasta. 

HYVÄ TIETÄÄ!

Consti oli mukana toteuttamassa Turussa sijaitsevan Kiinteistöosakeyhtiö Jyrkkälänpolun allianssihanketta. Kyseinen hanke oli ensimmäinen Suomessa toteutettu kokonaista asuinaluetta koskeva allianssimuotoinen korjaushanke, ja se toimi kiinteistö- ja rakennusalan suunnannäyttäjänä. Merkittäviksi onnistumistekijöiksi kirjattiin muun muassa mahdollisuus suunnitelmien joustavampaan kehittämiseen rakentamisen aikana sekä aikataulussa toteutettu laadukas tilaajan tavoitteita toteuttava lopputulos. Voit tutustua hankkeeseen projektin loppuraportista tästä.

 

jykkälän loppuraportti.jpg

Constin ammattilaiset odottavat yhteydenottoasi.

  • Kaikki
  • Koko Suomi
  • Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Pirkka Lähteinen

Aluejohtaja
Yritykset
Koko Suomi, Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Jukka Mäkinen

Toimialajohtaja
Yritykset
Koko Suomi

Soita

Puh. 010 288 6000

Palvelemme arkipäivisin klo 8-16

Lähetä sähköpostia

yritykset@consti.fi

Jätä meille viesti

Tehtyjä töitä

Jyrkkälänpolku

KOy Jyrkkälänpolku

Espoonlahden kirkko, Espoo

Espoon seurakuntayhtymä

Me pidämme sinut aina ajan tasalla