Taloushallinnon assistentti

Consti Korjausurakointi Oy, Helsinki
Hakuaika: 10.02.2017 - 24.02.2017

Consti Korjausurakointi Oy hakee Helsinkiin

DUUNIIN CONSTILLE: TALOUSHALLINNON ASSISTENTTI

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme arvostetun ja kehittyvän työympäristön, reilua tiimihenkeä sekä paljon mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja urapolulla etenemiseen.

Tehtävän kuvaus

Tulet olemaan osa 5 hengen taloustiimiämme, jossa työskentelet itsenäisessä roolissa ensisijaisesti ostoreskontraan, laskutukseen sekä työmaahallintoon liittyvissä tehtävissä. Vastuualuettasi voidaan täydentää myös muilla tehtävillä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Toivomme sinulta taloushallinnon koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä rakennusalalta. Tulet työskentelemään Consti Korjausurakointi Oy:n päätoimipisteessä, joka sijaitsee Helsingin Lassilassa osoitteessa: Hopeatie 2.

Oletko etsimämme henkilö?

Etsimme ensisijaisesti henkilöä, joka on aktiivinen, huolellinen ja sosiaalinen. Toivomme sinulta lisäksi itsenäistä ja tehokasta työotetta. Päivittäisessä työssäsi tulet käyttämään pääsääntöisesti Jydacom toiminnanohjausjärjestelmäämme sekä MS Office ohjelmia.

Jätä hakemuksesi nyt!
Täytä hakemus mahdollisimman pian tai viimeistään 24.2.2017 mennessä.
Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Työsuhde on vakituinen. Työaika on liukuva toimistotyöaika klo 8–16.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Talouspäällikkö Antti Tervapalo, puh. 0400 234093

PARHAAT KORJAUSRAKENTAMISEN JA TALOTEKNIIKAN DUUNIPAIKAT LÖYTYVÄT CONSTILTA!

Vuonna 2015 Consti-konsernin liikevaihto oli 256 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 900 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Tarjoamme kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin sekä julkisivusaneerauksen palveluita ja teknisiä huoltopalveluita. Consti listautui Helsingin pörssiin vuoden 2015 lopulla.

Klikkaa tästä hakemukseen Kaikki työpaikat

Jätä tarjouspyyntö