Peltiseppiä

Consti Julkisivut Oy, Uusimaa
Hakuaika: 15.03.2018 - 15.05.2018

Consti Julkisivut Oy hakee Uudellemaalle monipuolisiin korjausrakentamiskohteisiinsa

DUUNIIN CONSTILLE: PELTISEPPIÄ

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme arvostetun ja kehittyvän työympäristön, reilua tiimihenkeä, hyvät henkilöstöedut sekä paljon mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja urapolulla etenemiseen.

Etsimme kokemusta omaavia peltiseppiä julkisivutyömaillemme. Paikkoja on avoinna useita ja ne täytetään sitä mukaa, kun sopivia hakijoita löytyy. Työmaat sijaitsevat Uudenmaan alueella.

Menestyt tehtävässäsi parhaiten, kun sinulta löytyy:

  • Työkokemusta peltitöistä rakennusalalta (julkisivutyöt)
  • Työhön soveltuvaa koulutusta
  • Hyvää työmotivaatiota, huolellisuutta ja rehtiä asennetta

Jätä hakemuksesi nyt!
Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 15.5.2018 mennessä kotisivuillamme osoitteessa CONSTI.FI/TYOPAIKAT

Töiden aloitus sopimuksen ja/tai työkohteiden mukaan. Palkkaamme työntekijöitä sekä vakituisiin työsuhteisiin että määräaikaisiin kesätöihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Esa Jaskari p: 050 309 8990, esa.jaskari@consti.fi

PARHAAT KORJAUSRAKENTAMISEN JA TALOTEKNIIKAN DUUNIPAIKAT LÖYTYVÄT CONSTILTA!

Vuonna 2017 Consti-konsernin liikevaihto oli 300 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Tarjoamme kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin sekä julkisivusaneerauksen palveluita ja teknisiä huoltopalveluita. Vahvuutemme ovat asiakaslähtöisyys, monipuolisuus, kattava palvelutarjonta sekä innovatiivisten ratkaisujen tarjoaminen. Consti listautui Helsingin pörssiin vuoden 2015 lopulla.

Klikkaa tästä hakemukseen Kaikki työpaikat

Jätä tarjouspyyntö