search

Palokatkoasentajia

Consti Korjausrakentaminen Oy, Pääkaupunkiseutu

Hakuaika: 1.11.2019 - 30.11.2019

Consti Korjausrakentaminen Oy / Service-tiimi hakee

PALOKATKOASENTAJIA

Palokatkoasentajan työ edellyttää työntekijältä huolellisuutta, malttia sekä laadukasta työjälkeä, sillä palokatkot sulkevat tulipalon syttyessä hengenvaarallisia savuja ja näin ollen palokatkoasentaja pelastaa ihmishenkiä.

Mikäli olet edellisessä työssäsi ollut huolellinen, rauhallinen, laadukas sekä omaat hyvän peruskunnon voisi palokatkoasentajan työt sopia juuri sinulle! Työtä tehdään useissa kohteissa jopa saman päivän aikana, niin ajokortti on välttämätön edellytys. Omaa autoa emme vaadi, mutta se on etu. Työt tehdään pääkaupunkiseudulla.

Jos et ole aiemmin tehnyt palokatkotöitä, niin ei haittaa sillä me annamme työhön tarvittavan koulutuksen, sekä pääset kokeneiden asentajien kanssa tekemään yhdessä töitä.

Me Constilla tarjoamme sinulle luotettavan työpaikan, jossa innostus saa ja pitää näkyä. Me kannustamme omia työntekijöitämme jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Haluamme joukkoomme uusia constilaisia, jotka ovat valmiita haastamaan itsensä. Constilaisten tulee olla halukkaita kehittymään osana meidän kanssa olemaan Suomen paras korjausrakentamisen toimija.

 

Edellytämme sinulta:

  • Työkokemusta rakennusalalta (esim. palokatkot, muuraus, tasoitetyöt, saumaus)
  • Työhön soveltuvaa koulutusta
  • Hyvää työmotivaatiota ja rehtiä asennetta
  • Huolellisuutta
  • Suomen kielen taitoa

 

Tarjoamme sinulle:

  • Alan parhaat työvälineet, turvavarusteet ja käytettävät materiaalit
  • Ammattitaitoisen ja rehdin työnjohdon
  • Mukavat työkaverit ja rennon työilmapiirin

 

Mikäli koet olevasi oikea henkilö meidän tiimiin, täytä hakemus mahdollisimman pian tai viimeistään 30.11.2019 mennessä kotisivuillamme osoitteessa CONSTI.FI/TYOPAIKAT tai soita alla oleville henkilöille ja sovitaan tapaaminen!

 

Consti korjaa mitä vain, mutta ei ilman osaavaa henkilökuntaa. Soita meille ja lähdetään suunnittelemaan yhdessä parempaa tulevaisuutta!

 

Lisätiedot:
Raino Kalliokoski
Palokatkotyönjohtaja
050 354 0717
raino.kalliokoski@consti.fi


 

 

 ​