Elementtisaumaajia

Consti Julkisivut Oy, Tampere
Hakuaika: 10.04.2017 - 31.05.2017

Consti Julkisivut Oy hakee Tampereen seudulle

DUUNIIN CONSTILLE: ELEMENTTISAUMAAJIA

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme arvostetun ja kehittyvän työympäristön, reilua tiimihenkeä sekä paljon mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja urapolulla etenemiseen.
Etsimme kokemusta omaavia elementtisaumaajia julkisivutyömaillemme. Paikkoja on avoinna useita ja ne täytetään sitä mukaa, kun sopivia hakijoita löytyy. Työmaat sijaitsevat Pirkaanmaan alueella ja alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhteet ovat vakituisia.

Kyseessä ovat julkisivusaumaustyöt joissa käytetään elastisia saumausmassoja.

Edellytämme sinulta:

  • Työkokemusta rakennusalalta (julkisivutyömailta)
  • Työhön soveltuvaa koulutusta
  • Hyvää työmotivaatiota ja rehtiä asennetta

Jätä hakemuksesi nyt! Täytä hakemus mahdollisimman pian tai viimeistään 31.5.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Janne Kuusisto p: 0405298080, janne.kuusisto@consti.fi ja Tuukka Kuusisto p: 0407066922, tuukka.kuusisto@consti.fi

(parhaiten tavoittaa tekstiviestillä tai sähköpostilla) PARHAAT KORJAUSRAKENTAMISEN JA TALOTEKNIIKAN DUUNIPAIKAT LÖYTYVÄT CONSTILTA!

Vuonna 2016 Consti-konsernin liikevaihto oli 262 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 900 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Tarjoamme kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin sekä julkisivusaneerauksen palveluita ja teknisiä huoltopalveluita. Consti listautui Helsingin pörssiin vuoden 2015 lopulla.

Klikkaa tästä hakemukseen Kaikki työpaikat

Jätä tarjouspyyntö