search

Kylpyhuoneremontti

Saneeraamme vuosittain noin kaksisataa kylpyhuonetta. Toteutamme  asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti kaikki kylpyhuoneremontin edellyttämät työvaiheet.

Kylpyhuoneremontti on yksi asunnon arvokkaimmista remonteista, jonka lopputulokseen halutaan useimmiten vaikuttaa omaan tyyliin sopivilla materialivalinnoilla sekä suunnitelmilla. Tuotevalinnoilla voidaan myös vaikuttaa remontin jälkeiseen veden- ja sähkönkulutukseen ja luoda selvää rahallista säästöä. Sen lisäksi, että autamme asukasta näissä valinnoissa, toteutamme kylpyhuoneremontin kaikki vaiheet laadukkaasti ja luotettavasti.

Kylpyhuoneremonttien tärkein yhdistävä tekijä on se, että useimmiten asukas asuu kotonaan myös remontin aikana. Siksi olemmekin panostaneet palvelumme laatuun. Kotimaisille ammattilaisillemme kohtelias ja ystävällinen asiointi on itsestäänselvyys.

Huolehdimme aina kohteen alipaineistamisesta sekä suojaamisesta, minkä ansiosta työvaiheiden aiheuttama pöly ei aiheuta asukkaalle ylimääräistä haittaa. Tiedotamme myös asukkaita säännöllisesti ja kommunikoimme aktiivisesti.

 

 

HYVÄ TIETÄÄ  kylpyhuoneREMONTISTA

- Asukkaalla on mahdollisuus vaikuttaa materiaaleihin – kylpyhuone on räätälöitävissä omien visioiden mukaan.

- Tuotevalinnoilla voi pienentää sähkön ja veden kulutusta.

- Kodissa on mahdollista asua remontin aikana.

Tutustu esitteeseemme

Unelmiesi kylpyhuone

 

Tutustu

Miksi kylpyhuoneremontti kannattaa?

Suojaa vaurioilta

Kylpyhuone on yksi merkittävimmistä kosteusvaurion vaaranpaikoista. Laadukas toteutus varmistaa, ettei rakenteisiin pääse haitallista kosteutta. Myös toistuvat vesivuodoista aiheutuvat korjaukset loppuvat.

Lisää asuinmukavuutta ja tuo säästöjä

Nykyaikaiset ratkaisut lisäävät asuinmukavuutta ja voivat säästää merkittävästi rahaa, kun vedenkulutus vähenee. Omaan tyyliin sopiva kylpyhuone hellii mieltä.

Arvo lisääntyy

Laadukas, siisti ja nykyaikainen kylpyhuone voi asuinmukavuuden lisäksi kohottaa merkittävästikin asunnon arvoa sekä helpottaa sen myyntiä. 

Opas onnistuneeseen remonttiin
Tutustu

Consti Kodikas

Consti Kodikas –palvelu on kehitetty asukkaita kuuntelemalla. Kodikas huolehtii, että taloyhtiön toiveisiin ja tarpeisiin kiinnitetään riittävästi huomiota ja ne ohjaavat hanketta alusta loppuun asti.

Lue lisää

Constin ammattilaiset odottavat yhteydenottoasi.

  • Kaikki
  • Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Rauno Asplund

Yksikönjohtaja, Kylpyhuone- ja mikrobikorjaukset
Taloyhtiöt
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Markku Ryynänen

Projektipäällikkö, Kylpyhuone- ja mikrobikorjaukset
Taloyhtiöt
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Soita

Puh. 010 288 6000

Palvelemme arkipäivisin klo 8-16

Lähetä sähköpostia

taloyhtiot@consti.fi

Jätä meille viesti

laatua ja välittämistä