search

Consti Parveke

Consti Parveke -remontit tehdään suunnittele ja rakenna -mallilla. Sillä saadaan merkittäviä kustannussäästöjä perinteisesti kilpailutettuun parvekeremonttiin verrattuna. Remontin hinta on kiinteä, jolloin yllättäviä lisäkustannuksia ei synny. Lisäksi parvekkeille tarjotaan viiden vuoden takuu alalla vakiintuneen kahden vuoden sijaan.

Consti parveke tarjoaa taloyhtiöille ja kiinteistöjen omistajille helpon ratkaisun elementtiparvekkeiden uusimiseen. Nopeutetulla Consti parveke-remontilla korjausvaiheen kesto pystytään jopa puolittamaan. Uusi elementtiparveke valmistuu nopeimmillaan viidessä viikossa ja remontin hinnan ollessa kiinteä, yllättäviä lisäkustannuksia ei synny.

Consti parveke soveltuu erityisesti elementtirakenteisten parvekkeiden uusimiseen, joita on rakennettu paljon 1970- ja 1980-luvun elementtitaloihin. Kun betoniparvekkeet uusitaan moderneiksi lasitetuiksi parvekkeiksi, kiinteistön arvo ja asuntojen käyttömukavuus lisääntyvät.

Consti parvekkeen etuja:
• pitkä huoltovapaa elinkaari
• käyttömukavuuden lisääntyminen
• mahdollisuus laajentaa parveketta
• uusi moderni ilme koko taloyhtiölle
• kiinteistön ja huoneiston arvonnousu

Consti parvekeratkaisu sisältää kaiken suunnittelusta ja rakennusluvan hankinnasta toteutukseen. Constin suunnitelmilla ja vakioiduilla ratkaisuilla voidaan taata nopea vastausaika tarjouspyyntöön. Tarkennettu hinta ja aikataulu annetaan heti, kun tilaajan toiveet täsmentyvät. Consti Parvekkeen materiaalit kuten kaiteet, lasit ja elementit valmistetaan Suomessa. Lisäksi Consti Parvekkeille tarjotaan viiden vuoden takuu alalla vakiintuneen kahden vuoden sijaan.

Ota yhteyttä ja kutsu Constin edustajat kohteeseenne tutustumiskäynnille. Saat viikon sisällä sitovan tarjouksen sekä esityksen aikataulusta.

Constin ammattilaiset odottavat yhteydenottoasi.

Michael Diomin

Asiakkuuspäällikkö
Taloyhtiöt
Koko Suomi, Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi, Pirkanmaa

Markku Kalevo

Johtaja, myynti ja laskenta
Julkiset, Taloyhtiöt
Koko Suomi

Petri Parikka

Yksikönjohtaja, julkisivut
Taloyhtiöt
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Jan Viitala

Yksikönjohtaja, julkisivut
Taloyhtiöt
Pirkanmaa

Minna Vierula

Muotoilupäällikkö
Pirkanmaa

Soita

Puh. 010 288 6000

Palvelemme arkipäivisin klo 8-16.00.

Lähetä sähköpostia

taloyhtiot@consti.fi

Jätä meille viesti

Tehtyjä töitä

Viertotie 12, Porvoo

Kiinteistö Oy M2-Kodit

Me pidämme sinut aina ajantasalla

Tutustu