search

Päätöksiä kannattaa tehdä myös poikkeustilanteessa

Päätöksenteko

On tärkeää, että päätöksiä päästään tekemään myös poikkeustilanteessa. Kiinteistöjen kunnossapito- ja huoltotoimet kannattaa aina tehdä hyvissä ajoin jo ennen ongelmien ilmenemistä.

Huolehdimme tiedonsiirrosta niin puhelinneuvotteluiden ja sähköpostin kuin erilaisten järjestelmien kuten Teamsin ja Skypen välityksellä.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa voimme suunnitella etäkokouksen käytännön järjestelyt niin, että kokoukseen osallistuminen on kaikille mahdollista.

Meillä on valmius tukea taloyhtiöitä, joissa on jo tehty alustava päätös töiden aloittamisesta Constin kanssa. Jos taloyhtiö on jo saanut luotettavalta toimijalta tarjouksen, siihen on hyvä tarttua. 

miten varmistanne toiminnan

Julkisivu- ja kattoremonttien aikana käynti asunnoissa on vain harvoin välttämätöntä ja työt voivat jatkua poikkeustilanteesta huolimatta lähes entiseen tapaan. Remonttien ei kuitenkaan ole pakko rajoittua vain julkisivu- tai kattoremontteihin, vaan myös muut remontit ovat poikkeustilanteessakin mahdollisia, kunhan ne toteutetaan erityistä varovaisuutta noudattaen.

Toimimme Constissa suunnitelmallisesti ja huolehdimme niin omien työntekijöidemme kuin asiakkaidemme turvallisuudesta. Tämä tarkoittaa muun muassa viranomaisohjeiden tarkkaa noudattamista, siisteydestä ja hygieniasta huolehtimista sekä suunnitelmallisuutta liiallisten kontaktien välttämiseksi. Työntekijöitämme on ohjeistettu tarkasti siitä, miten työmailla nyt työskennellään. Ohjeita päivitetään tarpeen mukaan jatkuvasti.

Meillä Constissa työmaat ovat käynnissä, ja toimimme vastuullisesti ohjeiden ja sääntöjen mukaan sekä seuraamme tilannetta jatkuvasti. Yhteisenä tavoitteenamme on turvata työmailla työskentelevien ja muiden henkilöiden turvallisuus ja terveyden suojaaminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että työskentelymme jatkuu mahdollisimman sujuvasti. 


 

Constin Kodikas - yhteistyössä on voimaa

Consti Kodikas -palvelu taloyhtiöille toimii myös etäyhteydellä! Esittelemme teille yhteistoimintamalliamme, voimme arvioida remontin välttämättömät tarpeet lisämahdollisuuksineen ja autamme remontin suunnittelussa. Kaikki kätevästi etänä.

Tutustu

Mitä

Päätöksiä kannattaa tehdä myös  haasteellisina aikoina. Remontin suunnittelullekaan ei ole esteitä.

Miksi

Oikea-aikainen kunnostus on aina parempi vaihtoehto kuin korjaaminen vasta ongelmien tullessa ilmi. Jos taloyhtiö on jo saanut luotettavalta toimijalta tarjouksen, siihen on hyvä tarttua. 

Miten

Voimme tehdä suunnittelutyötä  ilman, että tapaamme kasvotusten. Kaikki siis kätevästi etänä.

 

CONSTI KODIKAS REMONTIN ALKUASKELEET koronan aikana

 

1. OTA MEIHIN YHTEYTTÄ, NIIN SOVITAAN KÄYNTI KOHTEESSA.

2. SOVITAAN CONSTI KODIKAS (etä)TYÖPAJAN PITÄMISESTÄ.

3. PIDETÄÄN (etä)TYÖPAJA, JOSSA SELVITETÄÄN KORJAUSTARVE.  

4. TEEMME TALOYHTIÖLLESI TARJOUKSEN RATKAISUEHDOTUKSESTA.

 

Constin ammattilaiset odottavat yhteydenottoasi.

  • Kaikki
  • Koko Suomi
  • Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi
  • Pirkanmaa
  • Keski-Suomi

Michael Diomin

Asiakkuuspäällikkö
Taloyhtiöt
Koko Suomi, Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi, Pirkanmaa

Petri Poikola

Yksikönjohtaja
Taloyhtiöt
Keski-Suomi

Antti Pulkkinen

Myynti- ja hankekehitysjohtaja, linjasaneeraus
Taloyhtiöt
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Jori Kortelainen

Työpäällikkö
Taloyhtiöt
Keski-Suomi

Riikka Veikkolainen

Laskentajohtaja
Taloyhtiöt
Koko Suomi

Minna Vierula

Muotoilu- ja vastuullisuuspäällikkö
Koko Suomi

lähempänä asiakasta myös poikkeustilanteissa

Kotisi on meille tärkeä niin suunnittelun aikana kuin myös remontin keskellä. Työmaahenkilökunta sekä asukaspalveluinsinöörit palvelevat ja toimivat asukkaiden ja työmaan hyväksi. Viestimme aktiivisesti ja huomioimme poikkeustilanteen vaatimat erityisjärjestelyt kaikessa toiminnassamme.

Soita

Puh. 010 288 6000

Palvelemme arkipäivisin klo 8-16

Lähetä sähköpostia

taloyhtiot@consti.fi

Jätä meille viesti