search

Consti Optimi

Suunniteltu kaupunkiympäristöön

Consti Optimi on kehitetty erityisesti rakennuksiin, joiden tonteille ei mahdu laajaa lämpökaivokenttää. Sitä voidaan hyödyntää niin korjaus- kuin uudisrakentamiskohteissa.

Consti Optimi on joustava, ja se soveltuu erityyppisiin rakennuksiin, kuten toimistoihin, hotelleihin, oppilaitoksiin ja monitoimirakennuksiin. Myös asuinkerrostalot hyötyvät Optimista.
 

Alentaa energiankulutusta

Consti Optimi varmistaa, että rakennuksen energiankulutus asettuu parhaalle mahdolliselle tasolle. Järjestelmä alentaa kokonaisenergiankulutusta jopa 50 %. CO2-päästöt pienentyvät merkittävästi.

Consti Optimi hyödyntää useita eri energialähteitä: geoenergiaa, aurinkolämpöä ja -sähköä sekä rakennuksen sisäisiä hukkalämpöjä. Lisäenergiaa voidaan saada kaukolämmöstä, bioöljystä tai sähköstä. Korjaushankkeissa voidaan säilyttää olemassa olevaa tekniikkaa, kuten patteriverkosto ja IV-koneet.
 

Lämpöenergian kausivarastointi

Rakennuksen alla tai vieressä olevaa kallioperää lämmitetään tehokkaasti ilmaislämmöillä kesäkautena. Kallioon varastoitua lämpöä käytetään talvella lämmitykseen

“HYÖDYNNÄ ILMAISENERGIOITA, KIERRÄTÄ JA VARASTOI ENERGIAA”

Suunnitelmasta saumattomasti käytäntöön

Täysin uutta OPTIMIssa on tapa, jolla järjestelmä suunnitellaan ja toteutetaan kuhunkin kiinteistöön. Constin asiantuntijat keräävät kaikki järjestelmän mitoittamista varten tarvitsemansa tiedot, joista luodaan todellisuutta vastaava virtuaalinen talo. Tämä tehdään alalla laajasti energia-asiantuntijoiden käyttämään IDA Ice -simulointiohjelmistoon. Simuloinnista saatavien tietojen pohjalta Constin asiantuntijat määrittävät kiinteistön ominaisuuksien ja sen käyttötapojen mukaan optimaalisimman ratkaisun.

 

Hyvä sisäilma ja tilojen muunneltavuus

Järjestelmä on joustava. Rakennuksessa on usein monia erilaisia käyttötarpeita. Kullekin tilalle asetetut sisäolosuhde- ja muunneltavuustavoitteet saavutetaan Consti Optimi
-järjestelmällä.

Consti Optimi™ kuuluu Eco Consti -palveluperheeseen

Constissa kehitetään jatkuvasti palveluita, jotka mahdollistavat etenemisen kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa ja joilla voidaan vastata kiinteistöjen nykypäivän tarpeisiin.

Eco Consti -palveluperheeseen kuuluu Consti Optimin lisäksi muun muassa sähköautojen latauspisteiden asentaminen sekä monia muita Constin energiaratkaisuja.

Tutustu

Constin ammattilaiset odottavat yhteydenottoasi.

  • Kaikki
  • Pirkanmaa
  • Koko Suomi
  • Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Jarmo Liimatainen

Yksikönjohtaja, Talotekniikkaurakointi Pirkanmaa
Talotekniikka
Pirkanmaa

Heikki Pesu

Toimialajohtaja
Talotekniikka
Koko Suomi

Marko Rouvinen

Myyntijohtaja, talotekniikkaurakointi
Talotekniikka
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Heikki Mäki

Johtava asiantuntija, energiaratkaisut
Talotekniikka
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Kauko Pellikka

Hankekehitysjohtaja
Talotekniikka
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Soita

Puh. 010 288 6000

Palvelemme arkipäivisin klo 8-16

Lähetä sähköpostia

talotekniikka@consti.fi

Jätä meille viesti

Liike- ja toimitilat kuntoon
Lue lisää