Myllypuron ostoskeskus, Helsinki

Myllypuron ostari on saanut uuden ilmeen. Uudet viisikerroksiset talot muodostavat torin, jonka keskellä on matalampi tuhatneliöinen liikehuoneisto. Liiketiloja uudessa ostoskeskuksessa on noin 7 400 neliötä. Palvelutarjontaan kuuluu päivittäistavarakauppoja, ravintoloita ja erilaisia terveyteen sekä hyvinvointiin liittyviä palveluita, muun muassa apteekki. Kauppakeskuksessa on myös julkisia palveluita. Hankkeen kokonaislaajuus on noin 41 000 bruttoneliötä. Kellarikerrokseen on rakennettu lisäksi pysäköintitilat 270 autolle. Kauppakeskuksen yhteyteen on rakennettu myös 255 vapaarahoitteista vuokra- ja asumisoikeusasuntoa. Kauppakeskus sijoittuu Myllypuron metroaseman viereen.

Cityconin omistaman Myllypuro-hankkeen kokonaisarvo on yli 60 miljoonaa euroa. Pysäköintihallin osuus on noin 20 miljoonaa euroa.

Rakennustyöt käynnistyivät maaliskuun 2010 alussa. Consti Talotekniikka urakoi kohteen talotekniset työt. Kauppakeskus valmistui vaiheittain. Ensimmäinen osa avattiin yleisölle alkukesällä 2011. Kohde valmistui kokonaisuudessa keväällä 2012.

Laajuus 41 000 brm2
Valmistunut 1/2012
Urakoitsija Consti Talotekniikka Oy
Tilaaja NCC Rakennus Oy
Osoite Kivensilmänkuja 1, 00920 Helsinki
Yhteyshenkilö Marko Rouvinen
Tehdyt työt LVIS-urakointi

Jätä tarjouspyyntö Selaa referenssejä

Jätä tarjouspyyntö