Talotekniikka

Moderni talotekniikka antaa uudenlaisia mahdollisuuksia tehostaa ja automatisoida kiinteistön toimintaa. Constin ratkaisuilla parannetaan energiatehokkuutta, lisätään viihtyisyyttä ja huolehditaan tilojen käyttäjien hyvinvoinnista.

Moderni talotekniikka, kiinteistöjen jatkuva teknistyminen ja energiatehokkuuden kiristyvät vaatimukset edellyttävät talotekniikkaurakoitsijalta laajaa teknistä osaamista.

Toteutamme asiakkaillemme täyden palvelun talotekniikkaurakointia, jossa yhdistetään kaikki modernin rakennuksen järjestelmät. Osaamisemme kattaa lämpö-, vesi-, ilmastointi-, sähkö-, jäähdytys-, turvallisuus-, kulunvalvonta-, tele- ja data-, automaatio- ja palojärjestelmät.

Tarjoamme laajojen taloteknisten urakoiden lisäksi myös matalan kynnyksen LVIS-huoltoa, sähkötöitä, automaatiohuoltoa ja taloteknisiä palvelu-urakoita.

Kohteitamme ovat erilaiset toimisto- ja liiketilat, kuten kauppakeskukset, hotellit ja ravintolat, sekä julkiset rakennukset, kuten koulut, virastot ja sairaalat. Consti rakentaa modernia talotekniikkaa myös uudiskohteisiin.

Lisää aihepiiristä

Referenssejä

Kysy lisää Jätä tarjouspyyntö Ota yhteyttä Katso referenssit

Ota yhteyttä

Marko Rouvinen

Myynti- ja markkinointijohtaja

040 8224 411

Lähetä sähköpostia

Consti Talotekniikka Oy, Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Marko Vaarne

Yksikön johtaja, Palvelu-urakointi PKS

050 4003 838

Lähetä sähköpostia

Consti Talotekniikka Oy, Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Jan Mäntyharju

Yksikön johtaja

050 3264 715

Lähetä sähköpostia

Consti Talotekniikka Oy, Pirkanmaa

Jätä tarjouspyyntö