Lasirakentaminen

Lasi on ammattitaitoa vaativa materiaali, joka tuo suunnitteluun aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Materiaalina lasi on tyylikäs, moderni ja stabiili.

lasirakentaminen

Lasirakentaminen on yksi Constin vahvoista erikoisosaamisen alueista. Olemme Suomen ainoa akkreditoitunut Pilkington Planar™ -toimittaja. Toteutamme lasirakenteita korkealla ammattitaidolla ja laadukkailla materiaaleilla.

Lasi on monipuolinen ja jatkuvasti suosiotaan kasvattava julkisivujen rakennusmateriaali. Se korostaa rakennuksen arkkitehtonista ilmettä ja yksilöllisyyttä ja luo modernia kaupunkikuvaa. Julkisivuissa lasi on kestävyydeltään käytännössä ikuinen materiaali.
Lasirakenteet julkisiin rakennuksiin, hotelleihin ja toimistoihin
Vanhojen lasijulkisivujen uudistaminen nostaa kiinteistön arvoa. Myös kohteet, joiden julkisivu ei entuudestaan ole lasia, voivat saada lasiratkaisulla kokonaan uuden ilmeen. Mikkelin virastotalo on esimerkki kohteestamme, jossa koko suojellun julkisivuseinän pintamateriaalit uudistettiin ja vanhat lasielementit vaihdettiin.

Lasirakentamisen menetelmiä ovat muun muassa

  • lasin mitoitus ja liittäminen sekä teräkseen että alumiiniin
  • Structural Glazing -rakenteet, joihin lasit kiinnitetään yhtenäiseksi lasipinnaksi
  • liimatut lasirakenteet ja niiden soveltaminen erilaisiin runkoratkaisuihin
  • pistekiinnitteinen metalli-lasi-rakenteiden Pilkington Planar™ -järjestelmä, joka mahdollistaa yhtenäisen ja eheän lasipinnan ilman häiritseviä metallisia jäykisteitä

Referenssejä

Kysy lisää Jätä tarjouspyyntö Ota yhteyttä Katso referenssit

Ota yhteyttä

Janne Nissinen

Tuotantopäällikkö, lasirakentaminen

050 4344 874

Lähetä sähköpostia

Consti Julkisivut Oy, Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Jätä tarjouspyyntö