Talotekninen palvelu-urakointi

Talotekninen palvelu-urakointi tarkoittaa lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja sähkö- ja automaatiokorjauksia (LVISA-työt). Ne tehdään nopeasti suunnittelusta toteutukseen – heti, kun tarve sitä vaatii.

Consti tekee palvelu-urakointia, joka madaltaa kynnystä käynnistää isompi remontti. Palvelu-urakat ovat ketteriä projekteja, jotka eivät tuo merkittävää haittaa asukkaiden tai kiinteistön käyttäjien arkeen.

Nopeiden LVISA-korjaus- ja muutostöiden tavoitteena on parantaa kiinteistön viihtyisyyttä ja käytettävyyttä käyttäjien tarpeiden tai liiketoiminnan muuttuessa. Näitä töitä voivat olla esimerkiksi kylpyhuoneen vesikalusteiden vaihto, pesukoneiden ja hanojen kytkentä tai ilmanvaihtolaitteiden korjaus.

Consti toteuttaa myös laajoja LVISA-urakoita ja laajamittaisia energiakorjaushankkeita esimerkiksi julkisivu- ja peruskorjausten yhteydessä.

Talotekninen energiakorjaus on korjaustoimenpide, jolla energiatehokkuus ja useimmiten myös olosuhteet paranevat. Se voi tarkoittaa esimerkiksi ympäristöystävällisempään tai edullisempaan energiamuotoon siirtymistä, lämmöntalteenottoa tai vähemmän kuluttavien laitteiden, kuten puhaltimien ja pumppujen sekä LED-valaistuksen käyttämistä.

Taloteknistä palvelu-urakointia ovat muun muassa

Referenssejä

Kysy lisää Jätä tarjouspyyntö Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Marko Vaarne

Yksikön johtaja, Palvelu-urakointi PKS

050 4003 838

Lähetä sähköpostia

Consti Talotekniikka Oy, Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Jätä tarjouspyyntö