Huoltopalvelut

Constin huolto- ja ylläpitopalvelut pidentävät kiinteistön käyttöikää sekä parantavat energiatehokkuutta, viihtyvyyttä ja käytettävyyttä. Pitkäjänteinen rakennus- ja talotekniikan huoltosopimus on huoleton ratkaisu, jolla säästää pitkällä aikavälillä.

huoltosopimukset

Kiinteistöissä on monia osa-alueita, joita on järkevää ja pakollistakin huoltaa tasaisesti. Huolto- ja ylläpitopalveluilla varmistat, että talotekniikka toimii ja mahdolliset ongelmat ja korjaustarpeet esimerkiksi julkisivuissa havaitaan ajoissa.

VTT:n tutkimuksen mukaan ennakoiva kunnostus on jopa 30 % edullisempaa kuin lykättyjen korjausten toteuttaminen isona kertaurakkana. Samalla kiinteistön tilaa ja elinkaarta on helppo seurata.

Consti tarjoaa asuin- ja kiinteistöosakeyhtiöille rakennus- ja talotekniikan huoltosopimuksia. Määräaikaishuollot, vikakorjaukset ja muut huoltotyöt hoituvat sujuvasti. Vuosihuoltosopimus avaa asiakkaalle mahdollisuuden hyödyntää constilaisten ammattitaitoa aina tarpeen vaatiessa.

Ammattilaiset pitävät huolta, että kiinteistö näyttää edustavalta sekä toimii moitteettomasti ja energiatehokkaasti. Teemme kiinteistön vaatimat määräaikaishuollot, vikakorjaukset ja muut rakennus- ja talotekniset huoltotyöt.

Toimimme Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla.

Esimerkkejä huoltotoimenpiteistämme

Kysy lisää Jätä tarjouspyyntö Ota yhteyttä Katso referenssit

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Jätä tarjouspyyntö