Huoltopalvelut

Constin huolto- ja ylläpitopalvelut pidentävät kiinteistön käyttöikää sekä parantavat energiatehokkuutta, viihtyvyyttä ja käytettävyyttä. Pitkäjänteinen rakennus- ja talotekniikan huoltosopimus on huoleton ratkaisu, jolla säästää pitkällä aikavälillä.

huoltosopimukset

Kiinteistöissä on monia osa-alueita, joita on järkevää ja pakollistakin huoltaa tasaisesti. Huolto- ja ylläpitopalveluilla varmistat, että talotekniikka toimii ja mahdolliset ongelmat ja korjaustarpeet esimerkiksi julkisivuissa havaitaan ajoissa.

VTT:n tutkimuksen mukaan ennakoiva kunnostus on jopa 30 % edullisempaa kuin lykättyjen korjausten toteuttaminen isona kertaurakkana. Samalla kiinteistön tilaa ja elinkaarta on helppo seurata.

Consti tarjoaa asuin- ja kiinteistöosakeyhtiöille rakennus- ja talotekniikan huoltosopimuksia. Määräaikaishuollot, vikakorjaukset ja muut huoltotyöt hoituvat sujuvasti. Vuosihuoltosopimus avaa asiakkaalle mahdollisuuden hyödyntää constilaisten ammattitaitoa aina tarpeen vaatiessa.

Ammattilaiset pitävät huolta, että kiinteistö näyttää edustavalta sekä toimii moitteettomasti ja energiatehokkaasti. Teemme kiinteistön vaatimat määräaikaishuollot, vikakorjaukset ja muut rakennus- ja talotekniset huoltotyöt.

Toimimme Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla.

Esimerkkejä huoltotoimenpiteistämme

Asiakaspalvelukeskus 24H

Talotekninen päivystys Pääkaupunkiseudulla, Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla

010 288 6500
if.it1569002548snoc@1569002548otlou1569002548h1569002548


Kysy lisää Jätä tarjouspyyntö Ota yhteyttä Katso referenssit

Ota yhteyttä

Jan Weckström

Yksikön johtaja, talotekniikka, Consti Service

040 5883 797

Lähetä sähköpostia

Consti Talotekniikka Oy, Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi / Kanta- ja Päijät-Häme / Varsinais-Suomi

Antti Kärki

Projektipäällikkö, rakennustekniset työt / liike- ja toimitilat, Consti Service

046 9202 926

Lähetä sähköpostia

Consti Korjausurakointi Oy, Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Jätä tarjouspyyntö