Consti parveke

Consti parveke tarjoaa taloyhtiöille ja kiinteistöjen omistajille helpon ratkaisun elementtiparvekkeiden uusimiseen. Nopeutetulla Consti parveke-remontilla korjausvaiheen kesto pystytään jopa puolittamaan. Uusi elementtiparveke valmistuu nopeimmillaan viidessä viikossa ja remontin hinnan ollessa kiinteä, yllättäviä lisäkustannuksia ei synny.

Consti parveke soveltuu erityisesti elementtirakenteisten parvekkeiden uusimiseen, joita on rakennettu paljon 1970- ja 1980-luvun elementtitaloihin. Kun betoniparvekkeet uusitaan moderneiksi lasitetuiksi parvekkeiksi, kiinteistön arvo ja asuntojen käyttömukavuus lisääntyvät.

Consti parvekkeen etuja:
• pitkä huoltovapaa elinkaari
• käyttömukavuuden lisääntyminen
• mahdollisuus laajentaa parveketta
• uusi moderni ilme koko taloyhtiölle
• kiinteistön ja huoneiston arvonnousu

Consti parvekeratkaisu sisältää kaiken suunnittelusta ja rakennusluvan hankinnasta toteutukseen. Constin suunnitelmilla ja vakioiduilla ratkaisuilla voidaan taata nopea vastausaika tarjouspyyntöön. Tarkennettu hinta ja aikataulu annetaan heti, kun tilaajan toiveet täsmentyvät. Consti Parvekkeen materiaalit kuten kaiteet, lasit ja elementit valmistetaan Suomessa. Lisäksi Consti Parvekkeille tarjotaan viiden vuoden takuu alalla vakiintuneen kahden vuoden sijaan.

Consti Parveke on ensimmäinen Consti Kodikas -konseptin tähtituotteista. Lue lisää Consti Kodikas -palvelukonseptista.

Ota yhteyttä ja kutsu Constin edustajat kohteeseenne tutustumiskäynnille. Saat viikon sisällä sitovan tarjouksen sekä esityksen aikataulusta.

Tutustu esitteeseen

Lue lisää julkisivuremonteista!

Lue lisää putkiremonteista!

Kysy lisää Jätä tarjouspyyntö Ota yhteyttä Katso referenssit

Ota yhteyttä

Marko Kahilainen

Yksikön johtaja, Julkisivut Helsinki

040 8454 547

Lähetä sähköpostia

Consti Julkisivut Oy, Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Michael Diomin

Asiakkuuspäällikkö

040 0436 414

Lähetä sähköpostia

Consti Julkisivut Oy, Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Jätä tarjouspyyntö