Asuintalot

Asuintalopalveluilla tarkoitetaan kiinteistön kunnossapitotöitä, kuten putkiremontteja, julkisivusaneerauksia, katto-, parveke- ja ikkunaremontteja tai vaikkapa pihan kunnostusta. Toimenpiteet lisäävät asuintalon viihtyisyyttä ja nostavat sen arvoa.

asuintalot

Constin asuintaloremonteissa korostuu asiakaslähtöisyys eli huolellinen suunnittelu ja projektinjohto, pitävät aikataulut, rakentajien ammattitaito ja säännöllinen asukastiedotus.

Taloyhtiö tai vuokratalo on velvoitettu laatimaan 5 vuoden korjaussuunnitelman, johon kirjataan mittavat korjaukset kuten putkiremontit, julkisivuremontit, katon uusimiset tai hissien ja lisäkerrosten lisääminen.

Taloyhtiöt ja vuokrataloyhtiöt käyttävät Constia joko KVR- eli kokonaisvastuu-urakoitsijana tai erillisten kokonaisuuksien urakoitsijana. KVR-urakassa Consti vastaa urakan suunnittelusta, järjestelyistä ja toteuttamisesta.

Constin työ perustuu putkiremonttien, julkisivusaneerauksen ja korjausrakentamisen parhaisiin käytäntöihin. Korjausrakentamisen laadun takeena on kymmenien vuosien kokemus materiaaleista ja työmenetelmistä.

Consti tekee asuintalokorjauksia eniten pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla, Pirkanmaalla sekä Turun, Lahden ja Oulun talousalueilla. Niiden lisäksi kohteita on ympäri maata.

Taloyhtiöt ja julkiset vuokrataloyhtiöt ovat tyypillisiä asiakkaitamme.

Julkisivuremontti parantaa asumisen laatua

Asuintalon omistajille parhaan arvonkehityksen takaavat rakennuksen hyvä kunto ja ajanmukainen varustus.

Asuintalon julkisivuremontti kattaa usein myös ikkunoiden, parvekkeiden, porrashuoneiden, hissien tai piha-alueiden uudistamista. Asukkaat arvostavat uudistetun julkisivun siisteyttä, parempia parvekkeita ja ikkunoita sekä suurempaa energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

Julkisivuremontti parantaa asuintalon energiatehokkuutta, kun eristeet vaihdetaan ja uusi julkisivu tehdään ajanmukaisista materiaaleista. Ikkunoiden vaihtaminen vähentää myös asuintalon lämpöhäviötä merkittävästi.

Julkisivun elinkaari on Suomessa noin 30-40 vuotta materiaaleista ja sääoloista riippuen. Taloyhtiö voi tehdä julkisivuremontin yhteydessä Constin kanssa ylläpitosopimuksen, joka kattaa julkisivun säännöllisen tarkastamisen ja kunnossapidon. Ylläpidetyn julkisivun käyttöikä pitenee ja ajan mukana tulevat muutokset havaitaan ajoissa.

Kysy julkisivun ylläpitosopimuksesta yhteyshenkilöltämme.

Putkiremontit joko uusimalla tai sisäpuolisilla menetelmillä

consti_badge_2015_tiltedAsuintalon putkiremontti voidaan toteuttaa kahdella tavalla: joko linjasaneerauksena, jolloin kaikki putket vaihdetaan tai vaihtoehtoisesti voidaan käyttää moderneja viemärisaneeraustekniikoita, jolloin nykyiset viemäriputket saneerataan sisäpuolisilla menetelmillä.

putkiremontti2014voittobadgePutkiremontin toteutuksen valinta riippuu putkien kunnosta, toivotusta aikataulusta ja kylpyhuoneen muutostarpeista. Asuintalon putkiremontin näkyvin osa asukkaalle on tavallisesti kylpyhuone. Consti tarjoaa taloyhtiöille paitsi mahdollisuuden vaikuttaa pintamateriaalien valintaan, myös ratkaisuja, jotka nopeuttavat remontin valmistumista.

Kysy yhteyshenkilöltämme lisää jo ennen kuin teet tarjouspyynnön. Asuintalon putkiremontin suunnittelu kannattaa aloittaa putkien kunnon selvittämisellä, jotta toteutuksen valinta on varmalla pohjalla. Pyydä lisää tietoja putkien kuntotutkimuksesta yhteyshenkilöltämme.

Projektiosaaminen ratkaisee

Projektinjohto on leipälajimme. Yhdistämme joustavan henkilöstön käytön ja taitavan työnjohdon niin, että oikea ammattilainen on aina oikeassa paikassa. Kohteemme valmistuvat täsmällisesti niin kuin on sovittu.

Pidämme perinteistä rakentamisen ammattitaitoa kunniassa, koska käsityössä huipputekijä erottuu aina. Arvostamme erikoisosaamista, koska olemme kiinnostuneita vaativistakin kohteista.

 

Consti Kodikas – uusi tapa korjata taloyhtiöitä. Lue lisää!

Kysy lisää Jätä tarjouspyyntö Ota yhteyttä Katso referenssit

Jätä tarjouspyyntö