search

Toimitilat

Saneeraamme kokonaisvaltaisesti julkiset toimitilat ja teemme ammattitaidolla käyttötarkoitusmuutokset sekä täydennysrakentamistyöt. Toteutamme asiakkaillemme myös täyden palvelun talotekniikkaurakointia.

Kiinteistön taloteknisten järjestelmien ajanmukaisuus lisää merkittävästi toimitilan käytettävyyttä. Toimitilojen talotekniikkaurakoinnissa Consti yhdistää kaikki modernin rakennuksen lämpö-, vesi-, ilmastointi-, sähkö-, jäähdytys-, turvallisuus-, kulunvalvonta-, tele- ja data-, automaatio- sekä sprinkleri- ja muut palojärjestelmät omaksi rakentamisen kokonaisuudekseen.

Consti rakentaa Ilmalanrinteeseen toimistotalon.jpg

Consti Julkiset toteuttaa kahden toimistotalon rakentamisen Helsingin Ilmalanrinteeseen. Sen lisäksi, että hanke on edistyksellinen rakentamisen sekä rakennuksen elinkaaren aikaisen ympäristövaikutuksen näkökulmasta, se on saanut kiitosta turvallisuuskultturistaan.

Consti sai kiitosta aktiivisesta ja tehokkaasta työotteesta Valtiokonttorin ja Patentti- ja rekisterihallituksen tilamuutoshankkeessa.

Consti toteutti projektinjohtourakkana Valtiokonttorin ja Patentti- ja rekisterihallituksen virastotalon kokonaisvaltaiset tilamuutokset v. 2017. Muutostöiden yhteydessä rakennuksessa suoritettiin myös peruskorjauksia, kuten julkisivun osittainen kunnostus.

Tilaaja toteaa Constin toimineen hankkeen projektinjohtourakoitsijana tehokkaasti ja hankkeen edenneen kokonaisuutena hyvin. Käyttäjät saivat uudet tilat käyttöön suunnitellussa aikataulussa.

Hankkeessa hieman enemmän päänvaivaa tilaajan mukaan aiheuttivat Valtiokonttorin työmaa-aikanakin käytössä olleisiin tiloihin kohdistuvien häiriöiden minimointi ja taloteknisten muutosten haasteet. Kiitosta saavat Constin aktiivinen yhteydenpito tilojen käyttäjiin ja hyvin hoidettu työmaatiedotus. Myös tarvittavat lisä- ja muutostyöt hoidettiin tilaajan mukaan joustavasti.

Lisäpalvelut

Vodavol-julkisivujärjestelmä

Lasirakentaminen - Lasirakenteet

Talotekniikka

Toimitilat1.jpg

Constin ammattilaiset odottavat yhteydenottoasi.

  • Kaikki
  • Koko Suomi
  • Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Yianni Charalambous

Alue- ja asiakkuusjohtaja
Julkiset
Koko Suomi

Glenn Kevin

Tuotantojohtaja
Julkiset
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Jukka Kylliö

Toimialajohtaja
Julkiset
Koko Suomi

Sami Häkkinen

Yksikönjohtaja
Julkiset
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Veijo Kekkonen

Hankekehityspäällikkö
Julkiset
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Valtiokonttori ja Patentti- ja rekisterihallitus, Helsinki

Senaatti-kiinteistöt, Etelä-Suomen alue

RAY-talo, Espoo

Raha-automaattiyhdistys

Talotekniikalla kiinteistö kuntoon
Lue lisää