search

Avoimet työpaikat

Osaamista, onnistumisia ja reilua henkeä

Me constilaiset olemme tunnettuja ja ylpeitä ammattitaidostamme. Ammattitaitomme näkyy jokapäiväisessä työssämme ja siksi olemme Suomen suurin korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Consti tarjoaa asiakkailleen palveluita peruskorjauksista aina vaativiin erikoiskohteisiin. Alalla meidät tunnetaan siitä, että teemme sen mitä lupaamme, oli kohde sitten vaativa tilamuutos, linjasaneerauskohde tai perinteinen julkisivuremontti.

Ilman osaavaa henkilökuntaa me emme olisi Suomen suurin korjausrakentaja. Kaikki työntekijämme niin työmailla kuin toimistoissa ovat meille kultaakin arvokkaampia ja jokainen heistä on syystä palkattu meille töihin. Tänä päivänä constilaisia on yli 1000 ympäri Suomen ja etsimme jatkuvasti uusia constilaisia saneeraamaan parempaa Suomea.

 

 

Avoimet työpaikat

Hakuaika
Titteli
Sijainti

,

Eikö avoimissa tehtävissämme ollut avoinna työnjohtajatehtäviä? Ei se mitään, voit jättää tästä meille avoimen hakemuksen.

Käymme työnjohtajien hakemuksia aktiivisesti läpi ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli osaamistasi vastaava tehtävä avautuu meille. Mikäli huomaat, että meillä on kuitenkin työnjohtajahaku avoinna tiettyyn yksikköön, suosittelemme ensisijaisesti kohdistamaan hakemuksesi sinne.

 

Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti koko rekrytointiprosesin ajan!

,

Eikö avoimissa tehtävissämme ollut avoimen urasi rakennuspalikoita? Ei se mitään, voit jättää tästä meille avoimen hakemuksen.

Käymme avoimia hakemuksia aktiivisesti läpi ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli löydämme sinun osaamistasi vastaavia tehtäviä.

Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti koko rekrytointiprosesin ajan!

Puhelinkatu 12, 13130 Hämeenlinna, Hämeenlinna

Haemme sähköhuoltoasentajaa vahvistamaan Taloteknistä Service tiimiämme Kanta-Hämeen alueelle. Työkohteemme sijaitsevät pääosin Hämeenlinnan, Hyvinkään ja Riihimäen alueilla.

Sähköhuoltoasentajana toteutat kiinteistön huolto- ja korjaustoimenpiteitä, kuten sähköasennustyöt sekä vikakorjaustyöt. Toteutat tarvittaessa uusien järjestelmien asennuksia sekä pikaisia korjauksia.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltopäällikkö Sini Ahola, p. 046 920 1815.

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Haemme Helsingin toimipisteillemme HR-assistenttina palkkapalveluihimme kesän ajaksi.

Tehtäviisi kuuluvat palkanlaskijan monipuoliset työt. Huolehdit palkka-aineiston käsittelystä ja varmistat, että palkka maksetaan oikein ja oikeaan aikaan. Avustat esihenkilöitä palkkamateriaalin valmistelussa.

Keskeiset työtehtäväsi kesän aikana ovat:

 • Palkanlaskennan päivittäiset tehtävät, mm. palkka-aineiston käsittely aina palkka-ajoon asti
 • Kelahakemusten käsitteleminen
 • Esihenkilöiden avustaminen työaikaan liittyvissä kysymyksissä
 • Muut HR:n avustavat tehtävät

Kesätyön ajankohta on 2.5.-15.9.2023, sovimme tarkan ajankohdan tehtävään valittavan henkilön kanssa.

Puhelinkatu 12, 13130 Hämeenlinna, Hämeenlinna

Haemme Consti Talotekniikka Oy:n Service-tiimiin vahvistusta. Tule meille Putkiasentajaksi!

Putkiasentajana hallitset LV-järjestelmien huolto-, korjaus ja asennustyöt erilaisissa kiinteistö- ja teollisuuskohteissa. Haemme tekijää, joka kykenee itsneäiseen työskentelyyn ja omaa jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtehtävässä vaaditaan nuhteetonta taustaa, tehtävään valittavalle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Tehtävän on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkisin klo 7.00-15.30 väliselle ajalle, ollen osittain liukuva. Työkohteet sijaitsevat pääosin Hämeenlinna-Hyvinkää alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakkuuspäällikkö Saku Siimes, p. 050 576 9313.

Lemminkäisenkatu 50, 20520 Turku, Turku

Haemme Consti Talotekniikka Oy:lle sukitusasentajaa vahvistamaan Taloteknistä Service-tiimiä Turun alueelle.

Tehtävä on kokoaikainen, vakituisella työsuhteella. Työajat painottuvat klo 7.00-17.00 välille. Tehtävään liittyvät hankkeemme sijaitsevat Turun alueella. Työkohteet saattavat vaihdella, joten työ edellyttää valmiutta ja joustavuutta reissutyöhön. 

Meillä pääset osaksi innovatiivista ja reilua työyhteisöä, jossa jokaisen ammattitaitoa arvostetaan. Ympärillesi saat tiiviin porukan, jossa jaetaan omaa osaamista ja kannustetaan muita onnistumaan. Tuemme jaksamistasi ja työhyvinvointiasi erilaisilla eduilla sekä jatkuvalla kehitystyöllä työturvallisuuden parantamiseksi työmaillamme.

Työympäristömme on arvostettu ja jatkuvasti kehittyvä, arvostamme reilua tiimihenkeä. Kehitämme omaa ja Constin toimintaa aktiivisesti. Tarjoamme sinulle runsaasti mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja urapolulla etenemiseen. Suunnitellaan yhdessä Sinun näköisesi ura meillä Constilla.
 

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Constin Talotekninen Service hakee vahvistusta pääkaupunkiseudun ilmanvaihdon huoltoon.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään ilmanvaihdon huollon, korjausten tai asnenusten parissa, ole rohkeasti yhteydessä! Katsotaan yhdessä löytyykö meiltä sinulle sopiva paikka! Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta ilmanvaihtoalalta.

 

IV-huoltoasentajan keskeiset työtehtävät sisältävät erilaisten ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöitä. Työkohteemme ovat pääasiassa kiinteistöjä ja teollisuuden tuotantotiloja pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme vakituisen ja kokopäiväisen työn. Työajat painottuvat klo 7–15.30 välille, mutta työaika on osittain liukuva. Työkohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa IV-Huoltopäällikkö Antti Inkilä, p. 050 349 4925.

 

Patamäenkatu 5, 33900 Tampere, Tampere

Kasvatamme taloteknistä huolto- ja ylläpitotoimintaamme ja haemme ylläpitopäällikköä Tampereen Service yksikköömme. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Ylläpitopäällikkönä vastaat Tampereella ja Kanta-Hämeessä oman vastuualueesi organisaation ja asiakkuuksien perustamisesta sekä niiden ylläpitämisestä ja johtamisesta. Oman vastuualueesi kannattava kasvu ja liiketoiminta ovat vastuullasi. Osallistut aktiivisesti uusasiakashankintaan sekä alihankintaverkoston luomiseen. Huolehdit henkilöstöstäsi hyvillä johtamisen periaatteilla, Constin johtamisjärjestelmän avulla, sekä kehität osaamista vastuualueellasi liiketoiminnan vaatimalla tavalla Consti Wayn mukaisesti.

Constin Talotekninen Service tuottaa teknisiä palveluja vikakorjauksina, päivittäisinä ylläpitoina ja suorittaa määräaikaishuoltoja vuosisopimuksilla sekä yksittäisiä huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Teemme pienurakointia kuten erilaisia muutostöitä. Toimimme tällä hetkellä Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Tampereella. Kohteina meillä on muun muassa toimisto- ja liiketiloja, tuotantotiloja, ravintoloita, hotelleja, julkisia kiinteistöjä ja teollisuuden kohteita.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Jarno Saarinen 050 401 0213.

Puhelinkatu 12, 13130 Hämeenlinna, Hämeenlinna

Kasvatamme taloteknistä huolto- ja ylläpitotoimintoamme. Haemme Sinua, sähköhuoltopäällikkö, Hämeenlinnan Service yksikköömme. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sähköhuoltopäällikkönä vastaat Kanta-Hämeessä oman vastuualueesi organisaation ja asiakkuuksien ylläpitämisestä ja johtamisesta. Oman vastuualueesi kannattava kasvu ja liiketoiminta ovat vastuullasi. Osallistut aktiivisesti uusasiakashankintaan. Huolehdit henkilöstöstäsi hyvillä johtamisen periaatteilla, Constin johtamisjärjestelmän avulla, sekä kehität osaamista vastuualueellasi liiketoiminnan vaatimalla tavalla Consti Wayn mukaisesti.

Tehtävän kohteet sijaitsevat pääasiassa Kanta-Hämeen alueella. Työajat painottuvat klo 7.00-15.30 välille, työaika on osittain liukuva.

,

Kesätöihin haetaan tulevaisuuden rakennus- tai talotekniikka-alan ammattilaisia! Oletko se juuri Sinä?

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin sekä julkisivusaneerauksen palveluita ja teknisiä huoltopalveluita. Työllistämme noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista ympäri Suomea.

Haemme rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijoita monipuolisiin työtehtäviin. Kerro sinä siis meille millaista kesätyötä haet ja ollaan yhteydessä!

Haemme harjoittelijoita seuraaviin tehtäviin:

 • Työmaainsinööri
 • Projekti-insinööri
 • Sähköinsinööri
 • Työnjohtoharjoittelija
 • LVI-työnjohtoharjoittelija
 • Laskentatoimen harjoittelija

Kaikilta kesätyöntekijöiltämme odotamme vähintään seuraavia asioita:

 • rakennusalan tai talotekniikan jo alkaneita opintoja, mielellään toisen vuoden verran
 • kiinnostusta kehittyä oman alasi ammattilaiseksi ja halua oppia alati kehittyvällä alalla
 • aitoa palveluhenkisyyttä ja vuorovaikutustaitoja
 • tinkimätöntä turvallisuusasennetta

Kesätyömme ovat palkallisia ja niissä työtehtävät määräytyvät työmaakohteidemme tarpeen ja tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaisesti.  

Meillä työskennellään osana tiimiä, jossa iloitaan onnistumista ja kehitytään yhdessä vastoinkäymisten kohdatessa. Välillä tulee tilanteita, jolloin työtä tehdään myös itsenäisesti. Työmaillatyöskentely vaatii tekijältään joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Tilanteet muuttuvat alati, eikä sormi saisi mennä suuhun minkäänlaisen ongelmatilanteen edessä.

Kesätyöpaikkamme täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Haethan siis pian, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti. Viimeinen hakuaika kesätöihimme on 28.2.2023.

Valimotie 16,

Kesätöihin haetaan tulevaisuuden korjausrakentamisen ja taloteknisten palveluiden ammattilaisia! Oletko se juuri Sinä?

Haemme useisiin eri työtehtäviin kesätyöntekijöitä toimipisteillemme. Kerro sinä siis meille millaista kesätyötä haet!

Haemme kesäksi tekijöitä seuraaviin tehtäviin:

 • Putkiasentaja
 • Sähköasentaja
 • IV-huoltoasentaja
 • Sukitusasentaja
 • Rakennustyöntekijä
 • Maalari
 • Timpuri

Kaikilta kesätyöntekijöiltämme odotamme vähintään seuraavia asioita:

 • rakennusalan tai talotekniikan jo alkaneita toisen asteen opintoja
 • kiinnostusta kehittyä rakennusalan ammattilaisesti ja halua oppia alati kehittyvällä alalla
 • aitoa palveluhenkisyyttä ja vuorovaikutustaitoja
 • tinkimätöntä turvallisuusasennetta

Kesätyömme ovat palkallisia ja niissä työtehtävät määräytyvät työmaakohteidemme tarpeen ja tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaisesti. Meillä on mahdollista työllistyä kesälle myös oppisopimuksella.

Meillä työskennellään osana tiimiä, jossa iloitaan onnistumista ja kehitytään yhdessä vastoinkäymisten kohdatessa. Välillä tulee tilanteita, jolloin työtä tehdään myös itsenäisesti. Työmaillatyöskentely vaatii tekijältään joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Tilanteet muuttuvat alati, eikä sormi saisi mennä suuhun minkäänlaisen ongelmatilanteen edessä.

Kesätyöpaikkamme täytetään sopivien henkilöiden löytyessä! Viimeinen hakuaika kesätöihimme on 31.3.2022.

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Hankintainsinöörinä tehtävänäsi on osallistua työmaakohteidemme hankintatoimeen sekä huolehtia, että ne tukevat Constin strategiaa ja vastuullisuutta. Huolehdit viestinnästä tavarantoimittajien, Constin hankinnan ja työmaakohteiden välillä. Olet tärkeä osa yhteistyökumppaniemme verkostoa. Osallistut tarvittaessa uusien työkohteiden laskentaan sekä lisätöiden kustannusten arviointiin.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö, jossa työaika painottuu klo 7.00-15.30 välille. Tehtävään liittyvät korjaus- ja uudiskohteemme sijaitsevat Uudenmaan alueella.

Jätäthän hakemuksesi pian, viimeistään 10.2.2023. Hakemuksen voit jättää tästä linkistä: Hae tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Julkiset-toimialan tuotantojohtaja Glenn Kevin, p. 050 343 7491 ja Yritykset-toimialan tuotantojohtaja Esa Surakka, p. 050 406 6802.

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Projekti-insinöörinä vastaat työmaidesi laadusta, työmaiden asiakastoiminnasta sekä taloudesta. Projektin sopimusrakenteesta riippuen, vastuullasi on suunnitteluohjaukseen liittyviä tehtäviä. Toimit tiiviissä yhteistyössä projektin työpäällikön, muun työmaahenkilöstön, työnjohdon sekä hanke- ja kehitystiimimme kanssa.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö, jossa työaika painottuu klo 7.00-15.30 välille. Tehtävään liittyvät korjaus- ja uudiskohteemme sijaitsevat Uudenmaan alueella.

Jätäthän hakemuksesi pian, viimeistään 10.2.2023. Hakemuksen voit jättää tästä linkistä: Hae tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Julkiset-toimialan tuotantojohtaja Glenn Kevin, p. 050 343 7491 ja Yritykset-toimialan tuotantojohtaja Esa Surakka, p. 050 406 6802.

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Työmaainsinöörinä vastaat työmaidesi laadusta, työmaiden asiakastoiminnasta sekä taloudesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä työmaahenkilöstön, työnjohdon että hanke- ja kehitystiimimme kanssa.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö, jossa työaika painottuu klo 7.00-15.30 välille. Tehtävään liittyvät korjaus- ja uudiskohteemme sijaitsevat Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella.

Jätäthän hakemuksesi pian, viimeistään 10.2.2023. Hakemuksen voit jättää tästä linkistä: Hae tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Julkiset-toimialan tuotantojohtaja Glenn Kevin, p. 050 343 7491 ja Yritykset-toimialan tuotantojohtaja Esa Surakka, p. 050 406 6802.

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Vastaavana työjohtajana vastaat kokonaisvaltaisesti hankkeesta sen käynnistymisestä takuu-ajan päättymiseen asti. Huolehdit siis, että työmaat etenevät aikataulun mukaisesti, omat työntekijämme ja toimittajat toimivat turvallisesti työmaan tavoitteiden täyttymiseksi. Haluat tuottaa mielekkään työmaan kaikille osapuolille.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö, jossa työaika painottuu klo 7.00-15.30 välille. Tehtävässä työllistyt joko Julkiset- tai Yritykset -toimialallemme, aikaisemman kokemuksesi mukaisesti.

Jätäthän hakemuksesi pian, viimeistään 10.2.2023. Hakemuksen voit jättää tästä linkistä: Hae tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Julkiset-toimialan tuotantojohtaja Glenn Kevin, p. 050 343 7491 ja Yritykset-toimialan tuotantojohtaja Esa Surakka, p. 050 406 6802.

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Haemme ammattilaisia vahvistamaan osaamistamme korjaus- ja huoltoyksikköömme. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia työsuhteita. Kohteemme sijaitsevat Pääkaupunkiseudulla.

Huolto- ja korjaustöissä pääset suorittamaan pienempiä korjaustöitä sekä isompia huoltokokonaisuuksia, joissa sähkötöitä tehdään laajemmin. Tehtävässä pääset vaikuttamaan omaan työhösi: aamusta saat päivän kohteet ja itse päätät missä järjestyksessä huollot hoidetaan, toimeksiantojen kiireellisyydet huomioiden.

Työntekijän matkassa 

asiakaslähtöistä palvelua ja hyviä ratkaisuja

Toimimme aina asiakkaan edellyttämällä tavalla. Meillä ei ole tiettyyn muottiin tehtyä tapaa toimia, vaan tapoja toimia on yhtä monta kuin asiakkaitakin. Asiakkaan kuuntelu ja ymmärtäminen ovatkin toimintamme ytimessä. Jos emme osaa kuunnella ja ymmärtää asiakkaitamme, meillä ei ole asiakkaita.

Viimeisimmässä henkilöstökyselyssä kysyimme, mitkä asiat ovat Constilla hyvin. Henkilöstön vastauksissa erityisesti esiin nousi hyvä ilmapiiri. Hyvä työilmapiiri ei synny itsestään, vaan lähtee jokaisesta työyhteisön jäsenestä!

Salli Jantunen

Henkilöstön kehittämisen ja rekrytoinnin asiantuntija

marker_orange.svg

Näin meidät on rakennettu

Consti on yksi suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme palvelukseesi parhaat korjausurakoinnin, talotekniikan, linjasaneerauksen, julkisivusaneerauksen sekä pihojen ja ympäristöjen rakentajat. Uudistamme asunto-, teollisuus-, kauppa-, hotelli-, ja toimistokiinteistöjä sekä julkisen sektorin kohteita. Consti tarjoaa myös palvelu-urakointia sekä sopimusasiakkaille toteutettavia huolto- ja ylläpitopalveluja.

Consti - inhimillisin tekijä