search

Avoimet työpaikat

Osaamista, onnistumisia ja reilua henkeä

Me constilaiset olemme tunnettuja ja ylpeitä ammattitaidostamme. Ammattitaitomme näkyy jokapäiväisessä työssämme ja siksi olemme Suomen suurin korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Consti tarjoaa asiakkailleen palveluita peruskorjauksista aina vaativiin erikoiskohteisiin. Alalla meidät tunnetaan siitä, että teemme sen mitä lupaamme, oli kohde sitten vaativa tilamuutos, linjasaneerauskohde tai perinteinen julkisivuremontti.

Ilman osaavaa henkilökuntaa me emme olisi Suomen suurin korjausrakentaja. Kaikki työntekijämme niin työmailla kuin toimistoissa ovat meille kultaakin arvokkaampia ja jokainen heistä on syystä palkattu meille töihin. Tänä päivänä constilaisia on yli 1000 ympäri Suomen ja etsimme jatkuvasti uusia constilaisia saneeraamaan parempaa Suomea.

 

 

Avoimet työpaikat

Hakuaika
Titteli
Sijainti

,

Eikö avoimissa tehtävissämme ollut avoinna työnjohtajatehtäviä? Ei se mitään, voit jättää tästä meille avoimen hakemuksen.

Käymme työnjohtajien hakemuksia aktiivisesti läpi ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli osaamistasi vastaava tehtävä avautuu meille. Mikäli huomaat, että meillä on kuitenkin työnjohtajahaku avoinna tiettyyn yksikköön, suosittelemme ensisijaisesti kohdistamaan hakemuksesi sinne.

 

Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti koko rekrytointiprosesin ajan!

,

Eikö avoimissa tehtävissämme ollut avoimen urasi rakennuspalikoita? Ei se mitään, voit jättää tästä meille avoimen hakemuksen.

Käymme avoimia hakemuksia aktiivisesti läpi ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli löydämme sinun osaamistasi vastaavia tehtäviä.

Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti koko rekrytointiprosesin ajan!

Puhelinkatu 12, 13130 Hämeenlinna, Hämeenlinna

Haemme Consti Talotekniikka Oy:n Service-tiimiin vahvistusta. Tule meille Putkiasentajaksi!

Putkiasentajana hallitset LV-järjestelmien huolto-, korjaus ja asennustyöt erilaisissa kiinteistö- ja teollisuuskohteissa. Haemme tekijää, joka kykenee itsneäiseen työskentelyyn ja omaa jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtehtävässä vaaditaan nuhteetonta taustaa, tehtävään valittavalle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Tehtävän on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkisin klo 7.00-15.30 väliselle ajalle, ollen osittain liukuva. Työkohteet sijaitsevat pääosin Hämeenlinna-Hyvinkää alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltopäällikkö Jari Uotila, p. 050 594 4957.

Puhelinkatu 12, 13130 Hämeenlinna, Hämeenlinna

Haemme IV-Huoltoasentajaa vahvistamaan Taloteknisiä Service-palveluitamme Kanta-Hämeen alueelle.

IV-huoltoasentajana hallitset ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustyöt. IV- Työt koostuvat pääasiassa kiinteistöjen ja teollisuuden huolto-, asennus- ja korjaustöistä.

Tarjoamme vakituisen ja kokopäiväisen työn. Työajat painottuvat klo 7–15.30 välille, mutta työaika on osittain liukuva. Työkohteet sijaitsevat pääosin Hämeenlinnassa ja sen lähialueilla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa IV-Huoltopäällikkö Harri Rantanen, p. 040 533 5091.

Valimotie 16,

Kesätöihin haetaan tulevaisuuden korjausrakentamisen ja taloteknisten palveluiden ammattilaisia! Oletko se juuri Sinä?

Haemme useisiin eri työtehtäviin kesätyöntekijöitä toimipisteillemme. Kerro sinä siis meille millaista kesätyötä haet!

Haemme kesäksi tekijöitä seuraaviin tehtäviin:

 • Putkiasentaja
 • Sähköasentaja
 • IV-huoltoasentaja
 • Sukitusasentaja
 • Rakennustyöntekijä
 • Maalari
 • Timpuri

Kaikilta kesätyöntekijöiltämme odotamme vähintään seuraavia asioita:

 • rakennusalan tai talotekniikan jo alkaneita toisen asteen opintoja
 • kiinnostusta kehittyä rakennusalan ammattilaisesti ja halua oppia alati kehittyvällä alalla
 • aitoa palveluhenkisyyttä ja vuorovaikutustaitoja
 • tinkimätöntä turvallisuusasennetta

Kesätyömme ovat palkallisia ja niissä työtehtävät määräytyvät työmaakohteidemme tarpeen ja tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaisesti. Meillä on mahdollista työllistyä kesälle myös oppisopimuksella.

Meillä työskennellään osana tiimiä, jossa iloitaan onnistumista ja kehitytään yhdessä vastoinkäymisten kohdatessa. Välillä tulee tilanteita, jolloin työtä tehdään myös itsenäisesti. Työmaillatyöskentely vaatii tekijältään joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Tilanteet muuttuvat alati, eikä sormi saisi mennä suuhun minkäänlaisen ongelmatilanteen edessä.

Kesätyöpaikkamme täytetään sopivien henkilöiden löytyessä! Viimeinen hakuaika kesätöihimme on 31.3.2022.

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Hankintainsinöörinä tehtävänäsi on osallistua työmaakohteidemme hankintatoimeen sekä huolehtia, että ne tukevat Constin strategiaa ja vastuullisuutta. Huolehdit viestinnästä tavarantoimittajien, Constin hankinnan ja työmaakohteiden välillä. Olet tärkeä osa yhteistyökumppaniemme verkostoa. Osallistut tarvittaessa uusien työkohteiden laskentaan sekä lisätöiden kustannusten arviointiin.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö, jossa työaika painottuu klo 7.00-15.30 välille. Tehtävään liittyvät korjaus- ja uudiskohteemme sijaitsevat Uudenmaan alueella.

Jätäthän hakemuksesi pian, viimeistään 10.2.2023. Hakemuksen voit jättää tästä linkistä: Hae tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Julkiset-toimialan tuotantojohtaja Glenn Kevin, p. 050 343 7491 ja Yritykset-toimialan tuotantojohtaja Esa Surakka, p. 050 406 6802.

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Projekti-insinöörinä vastaat työmaidesi laadusta, työmaiden asiakastoiminnasta sekä taloudesta. Projektin sopimusrakenteesta riippuen, vastuullasi on suunnitteluohjaukseen liittyviä tehtäviä. Toimit tiiviissä yhteistyössä projektin työpäällikön, muun työmaahenkilöstön, työnjohdon sekä hanke- ja kehitystiimimme kanssa.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö, jossa työaika painottuu klo 7.00-15.30 välille. Tehtävään liittyvät korjaus- ja uudiskohteemme sijaitsevat Uudenmaan alueella.

Jätäthän hakemuksesi pian, viimeistään 31.3.2023. Hakemuksen voit jättää tästä linkistä: Hae tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Julkiset-toimialan tuotantojohtaja Glenn Kevin, p. 050 343 7491 ja Yritykset-toimialan tuotantojohtaja Esa Surakka, p. 050 406 6802.

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Työmaainsinöörinä vastaat työmaidesi laadusta, työmaiden asiakastoiminnasta sekä taloudesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä työmaahenkilöstön, työnjohdon että hanke- ja kehitystiimimme kanssa.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö, jossa työaika painottuu klo 7.00-15.30 välille. Tehtävään liittyvät korjaus- ja uudiskohteemme sijaitsevat Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella.

Jätäthän hakemuksesi pian, viimeistään 31.3.2023. Hakemuksen voit jättää tästä linkistä: Hae tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Julkiset-toimialan tuotantojohtaja Glenn Kevin, p. 050 343 7491 ja Yritykset-toimialan tuotantojohtaja Esa Surakka, p. 050 406 6802.

Patamäenkatu 5, 33900 Tampere, Tampere

Haemme sähköhuoltoasentajaa vahvistamaan Taloteknistä Service tiimiämme Pirkamaan alueelle. Työkohteemme sijaitsevät pääosin Tampereen alueella.

Sähköhuoltoasentajana toteutat kiinteistön huolto- ja korjaustoimenpiteitä, kuten sähköasennustyöt sekä vikakorjaustyöt. Toteutat tarvittaessa uusien järjestelmien asennuksia sekä pikaisia korjauksia.

Patamäenkatu 5, 33900 Tampere, Tampere

Kasvatamme taloteknistä huolto- ja ylläpitotoimintaamme ja haemme LV-Työnjohtajaa Tampereen Service-yksikköömme. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Constin Talotekninen Service tuottaa teknisiä palveluja vikakorjauksina, päivittäisinä ylläpitoina ja suorittaa määräaikaishuoltoja vuosisopimuksilla sekä yksittäisiä huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Teemme pienurakointia kuten erilaisia tilamuutostöitä. Toimimme tällä hetkellä Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Tampereella. Kohteina meillä on muun muassa toimisto- ja liiketiloja, tuotantotiloja, ravintoloita, hotelleja, julkisia kiinteistöjä ja teollisuuden kohteita.

LV-Työnjohtajana vastaat projektien läpiviennistä alusta loppuun saakka, osallistut suunnitteluun, sekä hankintaan, yhdessä huoltopäällikön kanssa. Toimit asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä, toimintaa yhdessä heidän kanssaan kehittäen. Olet taloudellisessa vastuussa omista projekteistasi ja huolehdit asentajistasi esimerkillisen esihenkilön ottein. Työpisteesi on toimistomme lisäksi myös työkohteissa tarpeen niin vaatiessa.

Tehtävässä vastaat ja raportoit oman yksikkösi huoltopäällikölle. Työaika on osittain liukuva, painottuen klo 8.00-16.00 väliselle ajalle. Työkohteemme sijaitsevat Pirkanmaan alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltopäällikkö Jarkko Viikki 050 5922 499

Asekatu 3, 40100 Jyväskylä, Jyväskylä

Vahvistamme Consti Korjausrakentamisen Taloyhtiöt-toimialaa ja haemme Vastaavaa työnjohtajaa vastaamaan Jyväskylän alueen vaihtuvista korjausrakennushankkeista.

Vastaavana työjohtajana vastaat työmaittesi laadukkaasta toteutuksesta, hyvän ja turvallisen työympäristön luomisesta sekä asiakaslähtöisesta työskentelystä. Haluat tuottaa mielekkään työmaan kaikille osapuolille.
 

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Haemme sprinkleriasentajaa vahvistamaan korjaus- ja huoltoyksikköämme. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia työsuhteita. Kohteemme sijaitsevat Pääkaupunkiseudulla.

Sprinkleriasentajana työtehtäväsi koostuu erityyppisten kiinteistöjen ja teollisuuden huolto-, asennus- ja korjaustöistä. Hallitset pumppaamo- ja sprinklerijärjestelmien ylläpidolliset tehtävät ja siihen liittyvän dokumentoinnin.

Constin Talotekninen Service tuottaa teknisiä palveluja vikakorjauksina, päivittäistä ylläpitoa ja suorittaa määräaikaishuoltoja vuosisopimuksilla sekä yksittäisiä huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Teemme myös pienurakointia kuten esimerkiksi muutostöitä. Toimimme tällä hetkellä Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Tampereella. Kohteina meillä on esimerkiksi toimisto- ja liiketiloja, tuotantotiloja, ravintoloita, hotelleja, julkisia kiinteistöjä ja teollisuuden kohteita.

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Tarjouslaskijana osallistut LV-urakoiden tarjouslaskentaan ja hinnoitteluun. Yhteistoiminnallisten hankkeiden kustannuslaskenta on osa työnkuvaasi. Kohteemme ovat pääosin vaativia toimitilahankkeita. Tule mukaan tarjouslaskentatiimiimme!

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen. Työpisteesi on pääkonttorillamme Valimotie 16:sta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työaika on osittain liukuva, painottuen klo 8.00–16.00 välille.

Meillä pääset osaksi innovatiivista, reilua ja muuten vain huippua työyhteisöä, jossa jokaisen ammattitaitoa arvostetaan. Ympärillesi saat tiiviin joukon, jossa jaetaan omaa osaamista ja kannustetaan muita onnistumaan. Työympäristömme on arvostettu ja jatkuvasti kehittyvä. Tarjoamme sinulle runsaasti mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja urapolulla etenemiseen. Suunnitellaan yhdessä Sinun näköisesi ura meillä Constilla.

Palkkauksemme on alalla kilpailukykyinen, neuvottelemme sen tehtävään valitun henkilön kanssa hänen osaamistaan vastaavaksi. Tuemme jaksamistasi ja hyvinvointiasi erilaisilla eduilla, kuten lakisääteistä laajemmalla työterveydenhuollolla, kulttuuri- ja liikuntaedulla ja työsuhdepyöräedulla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönjohtajat Marko Vaarne, p. 050 400 3838.

Nuutisarankatu 35, 33900 Tampere, Tampere

Haemme laatoittajaa kasvavaan porukkaamme Tampereelle linjasaneerausyksikköömme.

Laatoittajana toteutat laadukkaasti kylpyhuoneiden ja vessojen laatoitukset vedeneristyksineen. Tuotat viimeisteltyjä kokonaisuuksia laatoituksen kaikilla osa-alueilla. Työ on itsenäistä ja haemmekin tekijää, jolla on vahvaa kokemusta laatoituksesta. Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Tampereen alueella, mutta myös lähikunnissa. 

Tehtävä on kokoaikainen, vakituisella työsuhteella.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Jari Paavilainen, p. 050 599 5963.

Työntekijän matkassa 

asiakaslähtöistä palvelua ja hyviä ratkaisuja

Toimimme aina asiakkaan edellyttämällä tavalla. Meillä ei ole tiettyyn muottiin tehtyä tapaa toimia, vaan tapoja toimia on yhtä monta kuin asiakkaitakin. Asiakkaan kuuntelu ja ymmärtäminen ovatkin toimintamme ytimessä. Jos emme osaa kuunnella ja ymmärtää asiakkaitamme, meillä ei ole asiakkaita.

Viimeisimmässä henkilöstökyselyssä kysyimme, mitkä asiat ovat Constilla hyvin. Henkilöstön vastauksissa erityisesti esiin nousi hyvä ilmapiiri. Hyvä työilmapiiri ei synny itsestään, vaan lähtee jokaisesta työyhteisön jäsenestä!

Salli Jantunen

Henkilöstön kehittämisen ja rekrytoinnin asiantuntija

marker_orange.svg

Näin meidät on rakennettu

Consti on yksi suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme palvelukseesi parhaat korjausurakoinnin, talotekniikan, linjasaneerauksen, julkisivusaneerauksen sekä pihojen ja ympäristöjen rakentajat. Uudistamme asunto-, teollisuus-, kauppa-, hotelli-, ja toimistokiinteistöjä sekä julkisen sektorin kohteita. Consti tarjoaa myös palvelu-urakointia sekä sopimusasiakkaille toteutettavia huolto- ja ylläpitopalveluja.

Consti - inhimillisin tekijä