search

Consti työpaikkana

consti työpaikkana

Me constilaiset olemme tunnettuja ja ylpeitä ammattitaidostamme. Jaamme onnistumiset yhdessä, kuten ammattitaitoamme mestareilta rakennusalan tulevaisuuden ammattilaisille.

Toimintamme perustuu työntekijöidemme ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen niin korjausrakentamisen kuin talotekniikan aloilla. Osallistumme aktiivisesti rakennusalan kehittämiseen. Arvostamme kaikkia työntekijöitämme niin työmailla kuin toimistoillamme ympäri Suomea. 

Toimimme asiakkaan edellyttämällä tavalla. Asiakkaan kuuntelu ja ymmärtäminen ovat toimintamme ytimessä. Emme ahtaudu tiettyyn muottiin toimintatapojen osalta, vaan ymmärrämme, että voimme toimia yhtä monella tavalla kuin asiakkaitammekin on.

Tule, aloitetaan yhteinen rakennusurakkamme!

#tunnerakentaminen #consti #meconstilaiset

Consti lukuina

1008

Henkilöstömäärä (2023)

320,6 MEUR

Liikevaihto (2023) 
 

40%

Toimihenkilöitä

(2023) 
 

60%

Työntekijöitä

(2023)

Vastuullisuus

Constilla tavoitteena on toimia kaikessa tekemisessä vastuullisesti. Korjausrakentamisessa vastuullisuus ei ole vain energiatehokkuutta, hiilineutraaliutta ja talotekniikkaa. Se on myös toimitusketjun hallintaa, työturvallisuutta, asiakkaan kuuntelua ja rakennushistorian kunnioittamista. 

Olemme määritelleet tärkeimmät vastuullisuusteemamme ja jakaneet ne seuraaviin kokonaisuuksiin:

Ympäristömyönteisyys

Työturvallisuus ja työhyvinvointi

Toimitusketju

Asiakastyytyväisyys

Teemojen toteutumista seurataan ennalta määritellyillä mittareilla. Teemojen lisäksi Consti on määritellyt CO2 -päästövähennystavoitteet omalle toiminnalleen. 

Lisätietoa vastuullisuudesta: Vastuullisuus ja Consti

Consti Way - Näin meillä toimitaan ja johdetaan

Consti Way on osa jokaista työpäiväämme ja tapaamistamme. Se elää kaikilla työmaillamme ja tuntuu jokaisessa kohtaamisessa. Consti Way on korkean laatumme vartija ja työhyvinvointimme pohja. Se on kunnioitusta ja kilpailukykyä sekä ammattiylpeyttä, avoimuutta ja edelläkävijyyttä. Se on osa meitä kaikkia constilaisia – toimialasta, osaamisesta tai asemasta riippumatta.

Toimimme lupaustemme ja arvojemme mukaisesti, niin työmaalla, toimistolla kuin niiden ulkopuolellakin. 

Lisätietoa tavastamme toimia: Consti Way

TYÖTURVALLISUUS

Työturvallisuus on rakennusalalla jatkuva kehittämisen kohde. Henkilöstön osaamisen kehittäminen ja tasa-arvoinen työyhteisö ovat keskeisiä keinoja osaavien työntekijöiden ja hyvinvoivan työyhteisön varmistamiseksi.

Constilla jokaisella työntekijällä on velvollisuus ilmoittaa havaitsemistaan turvallisuutta vaarantavista tekijöistä. Vaaroista tehdään ilmoitus käyttämällä teehavainto.fi-palvelua.

Lisätietoja turvallisuudesta: Työturvallisuusohjeet

Perehdytys

Constilla saat työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen yksikkösi ja tiimisi lisäksi myös toimialasi ja konsernimme toimintaan. Pääset tutustumaan tukitoimintoihimme sekä työtehtäviesi kannalta olennaisiin sidosryhmiin.

Jokainen perehdytys on yksilöllinen, räätälöinti tehdään sinun olemassa olevan osaamisesi sekä perehdytyssuunnitelmamme mukaisesti.

Consti Akatemia, osaamisen kehittämistä työsuhteen aikana

Constissa tunnistetaan, että osaamista tarvitaan tulevaisuudessakin ja osaamisen jakaminen varmistaa laadukkaan toimintamme.

Consti Akatemia on Constin oma osaamisen kehittämisen keskus, jossa on tarjolla alan vaatimukset täyttävät pätevyyskoulutukset. Tämän lisäksi Akatemia tarjoaa yhteistyöoppilaitosten tarjoamia erikoisammattitutkintoja sekä esihenkilötyön valmennuksia.

Henkilöstöedut

 • Laajat työterveyspalvelut
 • Kulttuuri- ja liikuntaetu (Edenred)
 • Työsuhdepolkupyörä
 • Constilaisten yhteiset ryhmäliikuntatapahtumat
 • Osaamisen kehittäminen Consti Akatemian avulla

Millaista Constilla on töissä?

 

Constilla työskentelee noin tuhat rakennusalan ja talotekniikan ammattilaista ympäri Suomea. Haemme joukkoomme tiimihenkisiä tulevaisuuden ammattilaisia, jotka haluavat kehittää itseään ja jakaa onnistuneita työurakoita huipputiimissä.

Näin henkilöstömme ajattelee meistä

Henkilöstötutkimuksen mukaan Constilla ollaan keskimääräistä tyytyväisempiä palkkatasoon ja työkuorman kohtuullisuuteen, verrattuna muihin suomalaisiin yrityksiin. Constin päätöksentekoa pidetään tehokkaana ja ihmisiä kuullaan päätöksiä tehtäessä.

Keskeisinä Constin vahvuuksina tutkimuksessa nousivat esiin henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu, Constin kehittyminen viime aikoina oikeaan suuntaan ja se, että tutkimuksen perusteella ihmiset luottavat ylimmän johdon kykyyn tehdä oikeita päätöksiä.

Tuloksellisuuden parantamiseksi ja ihmisten sitoutumisen lisäämiseksi yleisen tason kehittämiskohteiksi tutkimuksessa nousivat henkilöstön vaikutusmahdollisuuksien ja yksiköiden toimintatapojen kehittäminen.

Consti tarjoaa asiakkailleen mittavan määrän erilaisia palveluita ja yhteistyö ja asiantuntijuus ovat onnistumisemme avaintekijöitä. Kehittääksemme toimintaamme ja sitouttaaksemme työntekijämme entistä paremmin tuottamaan laadukasta työtä Constissa, teemme aktiivisesti töitä yhteistyön parantamiseksi eri toimialojen ja yksiköiden välillä, toimintatapojen kehittämiseksi yksiköissämme sekä lisätäksemme osaavan henkilöstömme mahdollisuuksia vaikuttaa toiminnan kehittämiseen.

Työntekijän matkassa 

Avoimet työpaikat

Hakuaika
Titteli
Sijainti

,

Tästä voit jättää avoimen hakemuksen Constille!

 

Käymme avoimia hakemuksia aktiivisesti läpi ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli löydämme sinun osaamistasi vastaavia tehtäviä.

Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti koko rekrytointiprosessin ajan.

Terminaalitie 10, 13430 Hämeenlinna, Hämeenlinna

Haemme IV-Asentajaa vahvistamaan Consti Talotekniikan kiinteistöpalveluitamme Kanta-Hämeen alueelle.

IV-Asentajana hallitset ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustyöt. IV-työt koostuvat pääasiassa kiinteistöjen ja teollisuuden huolto-, asennus- ja korjaustöistä.

Tarjoamme vakituisen ja kokopäiväisen työn. Työajat painottuvat klo 7–15.30 välille, mutta työaika on osittain liukuva. Työkohteet sijaitsevat pääosin Hämeenlinnassa ja sen lähialueilla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa IV-Huoltopäällikkö Harri Rantanen, p. +358 50 328 3357.

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Haemme Consti Talotekniikka Oy:lle sähköprojektipäällikköä vahvistamaan Sähköurakointi-yksikömme toimintaa pääkaupunkiseudulla.

Projektipäällikkönä vastaat projektiesi toteutuksesta alusta loppuun asti. Projektien osalta osallistut hankintaan ja resurssointiin, vastaat aikatauluista ja projektin taloudesta. Haluat saavuttaa hankkeillesi asetetut tavoitteet, kohteen hankinnasta lähtien. Tehtäviisi kuuluu asentajatiimin lähiesihenkilönä toimiminen, Consti Wayn mukaisesti. Kohteidemme menestyksessä asiakastyö on keskiössä, jossa myös lisä- ja muutostyöosaaminen on tärkeää. Itsenäisessä työskentelyssä Sinua tukevat lähiesihenkilösi ja kollegoidesi verkosto.

Tehtävä on kokoaikainen päivätyö liukuvalla työajalla ja vakituisella työsuhteella. Kohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Pentti Moilanen, p. 040 518 4424 ja asennuspäällikkö Mikko Malmipuro, p. 040 866 3683.

Nuutisarankatu 35, 33900 Tampere, Tampere

Tarjouslaskijana osallistut sähköurakoiden tarjouslaskentaan ja hinnoitteluun. Yhteistoiminnallisten hankkeiden kustannuslaskenta on osa työnkuvaasi. Kohteemme ovat pääosin vaativia toimitilahankkeita. Tule mukaan tarjouslaskentatiimiimme!

Tarjoamamme tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika on osittain liukuva, painottuen klo 8.00–16.00 välille. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Tampereen toimipisteellämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköprojektipäällikkö Jarmo Rantala, p. 050 431 0228.

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Consti Talotekniikan Kiinteistöpalveluissa toimii Suomessa yli 100 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa.

Etsimme nyt ammattitaitoiseen porukkaamme Kylmälaiteasentajia Uudenmaan alueelle.

Tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia työsuhteita. Tehtäviisi kuuluvat kylmälaitteisiin liittyvät huolto-, asennus- ja korjaustyöt eri asiakaskohteissamme. Odotamme sinulta kylmäalan koulutusta ( Y3 A ), useamman vuoden vankkaa työkokemusta vastaavista töistä, riittäviä IT-taitoja, vastuullista otetta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. 

Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen. Työ vaatii oma-aloitteellisuutta ja ennen kaikkea työturvallista ajattelu- ja toimintatapaa. Positiivista asennetta sinulta ei myöskään puutu. Työtä tehdään arkisin klo 07.00-15.30 ja työtunteja viikossa kertyy täydet 40 tuntia. Jos olet oman alasi timanttinen ammattilainen, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis uusiin haasteisiin, niin rohkeasti hakemaan!  

Jos jokin jäi mietityttäämään, niin ota yhteyttä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana: Kylmätekniikan yksikönpäällikkö Tomi Tenhovuori, p. 050 385 3190.

,

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin sekä julkisivusaneerauksen palveluita ja teknisiä huoltopalveluita. Työllistämme noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista ympäri Suomea.

Kesätöihin haetaan tulevaisuuden rakennus- tai talotekniikka-alan ammattilaisia! Oletko se juuri Sinä?

Haemme harjoittelijoita seuraaviin tehtäviin:

 • Työmaainsinööri, PKS
 • Työnjohtoharjoittelija, PKS
 • Työnjohtoharjoittelija, Tampere

Kaikilta kesätyöntekijöiltämme odotamme vähintään seuraavia asioita:

 • rakennusalan jo alkaneita opintoja, työmaakokemus katsotaan eduksesi
 • kiinnostusta kehittyä oman alasi ammattilaiseksi ja halua oppia alati kehittyvällä alalla
 • aitoa palveluhenkisyyttä ja vuorovaikutustaitoja
 • tinkimätöntä turvallisuusasennetta

Kesätyömme ovat palkallisia ja niissä työtehtävät määräytyvät työmaakohteidemme tarpeen ja tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaisesti.  

Meillä työskennellään osana tiimiä, jossa iloitaan onnistumista ja kehitytään yhdessä vastoinkäymisten kohdatessa. Välillä tulee tilanteita, jolloin työtä tehdään myös itsenäisesti. Työmaillatyöskentely vaatii tekijältään joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Tilanteet muuttuvat alati, eikä sormi saisi mennä suuhun minkäänlaisen ongelmatilanteen edessä.

Kesätyöpaikkamme täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Haethan siis pian, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti. 

Valimotie 16, 00380 Helsinki, Helsinki

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin sekä julkisivusaneerauksen palveluita ja teknisiä huoltopalveluita. Vuonna 2023 Consti-konsernin liikevaihto oli 321 miljoonaa euroa, ja työllisti noin 1 000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista.

Haemme nyt Senior Business Controlleria Yritykset- ja Julkiset-toimialoillemme Helsingin pääkonttoritoimipisteellemme.

Osana konsernimme talousfunktiota keskeisiin tehtäviisi kuuluu molempien toimialojen:

 • taloudellinen tukeminen, raportointi, budjetointi, ennustaminen ja taloudellinen suunnittelu;
 • projektikannan laaja-alainen seuranta ja analysointi sekä tarvittavien toimenpiteiden suosittelu ja toteutus;
 • johtoryhmän aktiivisena jäsenenä toimiminen sekä vaikuttaminen liiketoiminnan kehittämiseen;
 • strategisten hankkeiden edistäminen ja toteuttaminen yhteistyössä liiketoiminnan kanssa.

Lisäksi osana konsernimme talousfunktiota osallistut talouden järjestelmien ja prosessien kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Talousjohtaja Joni Sorsanen, p. +358 50 443 3045 ja Group Business Controller Anders Löfman, p. +358 40 572 6619.

Iskontie 3, 90570 Oulu, Oulu

Haemme KVV-työnjohtajaa peruskorjaushankkeisiimme sekä linjasaneeraustyömaillemme. Tehtävä on monipuolinen ja sisältää urakkalaskentaa sekä työnjohdollisia tehtäviä.

KVV-Työjohtajana vastaat, että työmaan LVI-työt etenevät aikataulun mukaisesti, omat työntekijämme toimivat turvallisesti työmaan tavoitteiden täyttymiseksi ja aliurakoitsijoiden kanssa toimiminen on luontevaa. Toteutat LVI-urakkalaskentaa ja huolehdit, että talotekniikkaa sisältävien urakoidemme työntekijät ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Sinulla on kykyä puuttua mahdollisiin epäkohtiin ja haluat tuottaa mielekkään työmaan kaikille osapuolille.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö, jossa työaika painottuu klo 7.00-15.30 välille. Tehtävään liittyvät hankkeemme sijaitsevat Oulun seudulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Pauli Riikola, p. +358 50 371 9951.

rt_tunnus_fi_rgb_c.pngrala_logo_demo.png  luotettava_kumppani_logo_dem.png  avainlippu_sininen_rgb.png​​​​​​​

Yhteystiedot

 • Kaikki
 • Koko Suomi

Aija Harju

Henkilöstöjohtaja

Salli Jantunen

Henkilöstön kehittämisen ja rekrytoinnin asiantuntija

Iida Peltosaari

Henkilöstöturvallisuuspäällikkö
Koko Suomi