search
Uutinen

Consti rakentaa Helsinkiin kaksi uutta LEED-luokitusta tavoittelevaa toimistotaloa

23.6.2021 08.45

Constin Julkiset-toimiala rakentaa Ilmalanrinteeseen kaksi uutta toimistotaloa. Hankkeen kokonaisarvo on noin 30 miljoonaa euroa ja rakennusten kokonaislaajuus on yhteensä noin 15 000 brm2.

Ilmalanrinteessä jo ennestään sijaitsevat kolme toimistotaloa tulevat olemaan käytössä koko rakentamisen ajan. Kaksi uutta toimistotaloa rakennetaan olemassa olevan parkkihallin päälle. Constin urakkaan sisältyy päätoteuttajan ja työmaan johtovelvollisuuksien lisäksi rakennuskohteen toteutussuunnittelun ohjaus tietomallintamalla. Projektinjohtomallilla toteutettavan uudishankkeen rakentaminen alkaa elo-syyskuussa ja sen on arvioitu valmistuvan vuoden 2023 alussa.

Hanke noudattaa erinomaisesti Constin uutta strategiaa, jonka keskiössä ovat asiakaslähtöisyys, uudisrakentaminen sekä vastuullisuus.

Hankkeelle haetaan Gold-tasoista LEED-luokitusta, minkä vuoksi ympäristönäkökulmia tullaan tarkastelemaan tavallista enemmän. Tuotevalintoja tehdessä on tutkittu työmaan ja rakennuksen ympäristövaikutuksia huomioimalla niiden mahdollinen ympäristörasitus.

Hankkeen tilaaja on KOy Ilmalanrinne 1 ja rakennuttamisesta vastaa Sweco PM.

 

Lisätietoja:

Jukka Kylliö, Toimialajohtaja, Puh. +358 40 500 0124
Yianni Charalambous, Alue- ja asiakkuusjohtaja, Puh. +358 50 421 1400

 

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Consti tarjoaa kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa. Yhtiöllä on neljä toimialaa: Taloyhtiöt, Yritykset, Julkiset ja Talotekniikka. Vuonna 2020 Consti-konsernin liikevaihto oli 275 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista.

Consti Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI. www.consti.fi


Uusimmat uutiset