search
Uutinen

Consti ja Järvenpään kaupunki sopivat koulun toteuttamisesta yhteistoimintamallilla

30.6.2021 17.00

Consti toteuttaa Järvenpään Yhteiskoulun uuden koulu- ja liikuntakiinteistön osoitteeseen Kansakoulunkatu 1. Urakka alkaa syksyllä 2021 ja sen arvioidaan valmistuvan vuoden 2023 alussa. Urakkasumma on noin 15 milj. euroa. 

Urakoitsijan kilpailutuksessa Järvenpään kaupunki painotti hinnan lisäksi laadullista osaamista. Constin alue- ja asiakkuusjohtaja Yianni Charalambous kertoo Constin panostaneen voimakkaasti yhteistoiminnallisten urakkamuotojen vaatimaan osaamiseen sekä toiminnan laadun kehittämiseen kuluvana vuonna. ”Olemme ylpeitä laatupisteillä voitetun urakan saamisesta toteutettavaksemme”, toteaa Charalambous.

Uudessa, noin 6500 brm2:n suuruisessa koulu- ja liikuntakiinteistössä on huomioitu tilojen muuntojoustavuus ja erityisen tuen vaatima opetus, minkä lisäksi päämääränä on turvallinen ja sisäilmaltaan terveellinen rakennus. Uusi liikuntahalli lisää niin koulun kuin muiden kaupungissa toimivien tahojen liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia.

Kouluympäristö rakennetaan tukemaan opetusta ja turvallisuutta lisätään uudella kevyen liikenteen väylällä, niin kutsutulla koulupolulla, jonka tarkoitus on estää saattoliikenteen risteäminen jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kanssa. 

Constin Julkiset-toimialan johtaja Jukka Kylliö näkee Constin monipuolisen palvelukokonaisuuden tuovan lisäarvoa pääkaupunkiseudun kasvaville kehyskunnille julkisten palveluiden rakentamisessa. ”Olemme erityisen tyytyväisiä päästessämme toteuttamaan Järvenpään Yhteiskoulun hankkeen, joka tuo alueen asukkaille lisäarvoa niin opetus- kuin vapaa-ajan toimintaan. Tulevaisuudessa haluamme olla tukemassa myös muiden kehyskuntien kehittymistä”, Kylliö sanoo.

 

Lisätietoja:

Jukka Kylliö, toimialajohtaja, Puh. +358 40 500 0124

Yianni Charalambous, alue- ja asiakkuusjohtaja, Puh. +358 50 421 1400

 

Kuva: Arkkitehdit von Boehm – Renell Oy


Uusimmat uutiset