search
Uutinen

Avaimet käteen -julkisivujärjestelmä Vodavol

21.4.2022 10.40

Vodavol on uusi, rakennusalan asiantuntijayritysten yhdessä kehittämä järjestelmä vanhojen betonisandwichelementtikerrostalojen julkisivujen saneeraukseen. Vodavol lyhentää huomattavasti suunnitteluun ja asennukseen kuluvaa aikaa, ja pienentää näin kokonaiskustannuksia. Vodavol-julkisivujärjestelmä on markkinoiden ensimmäinen Avaimet käteen -ratkaisu sisältäen suunnittelun, materiaalit ja urakoinnin.

Helppo ja riskitön Vodavol-kokonaispaketti

Julkisivukorjaus kokonaistoimituksena osatoimituksen sijaan on tilaajalle helpoin ja riskittömin vaihtoehto. Vodavol-järjestelmän koko toteutuksen yhteensopivine materiaaleineen voi hankkia helposti Avaimet käteen -kokonaispakettina, mikä sisältää laadukkaat rakennusmateriaalit ja parhaan asiantuntemuksen: Hiltin kiinnikkeet, Parocin eristeet, Vahasen suunnittelun ja projektinjohdon sekä Constin asennuksen. Toteutuksessa ovat mukana luotettavat kumppanit, mikä takaa sujuvan rakentamisprosessin sekä korkealaatuisen lopputuloksen. Uusi seinärakenne on palo- ja kosteusturvallinen sekä erittäin energiatehokas, mikä säästää lämmitysenergiaa.

Rakennussuunnittelijoiden vapaaseen käyttöön on tulossa Vodavol-materiaalipaketti, joka sisältää Vodavol-järjestelmän rakennetyypit ja detaljit, jotka helpottavat ja nopeuttavat suunnittelua. Suunnittelu- ja projektinjohtopalvelua on myös mahdollista tilata erikseen.

SIIRRY LUKEMAAN LISÄÄ VODAVOLIN NETTISIVUILTA

 

Consti-Vodavol-ennen.png Consti-Vodavol-jälkeen.png


Uusimmat uutiset