search

Työpaikat

Osaamista, onnistumisia ja reilua henkeä

Me constilaiset olemme tunnettuja ja ylpeitä ammattitaidostamme. Ammattitaitomme näkyy jokapäiväisessä työssämme ja siksi olemme Suomen suurin korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Consti tarjoaa asiakkailleen palveluita peruskorjauksista aina vaativiin erikoiskohteisiin. Alalla meidät tunnetaan siitä, että teemme sen mitä lupaamme, oli kohde sitten vaativa tilamuutos, linjasaneerauskohde tai perinteinen julkisivuremontti.

Ilman osaavaa henkilökuntaa me emme olisi Suomen suurin korjausrakentaja. Kaikki työntekijämme niin työmailla kuin toimistoissa ovat meille kultaakin arvokkaampia ja jokainen heistä on syystä palkattu meille töihin. Tänä päivänä constilaisia on yli 1000 ympäri Suomen ja etsimme jatkuvasti uusia constilaisia saneeraamaan parempaa Suomea.

 

 

Työntekijän matkassa -blogi

Avoimet työpaikat

Työnjohtoharjoitteluhaku 2020

Pääkaupunkiseutu, Tampere, Oulu, Turku, Lahti

28.2.2020
chevron_right

Vastaava työnjohtaja linjasaneeraukseen

Helsinki

20.12.2019
chevron_right

Vastaava työnjohtaja Kuopioon

Kuopio

20.12.2019
chevron_right

Projektipäällikkö Kuopioon

Kuopio

18.12.2019
chevron_right

Sähköasentaja

Pirkanmaa

31.12.2019
chevron_right

Sukitusasentaja

Pirkanmaa

31.12.2019
chevron_right

Sukitusasentaja

Pääkaupunkiseutu

31.12.2019
chevron_right

Sukitustöihin asennusryhmän nokkamiestä

Pääkaupunkiseutu

31.12.2019
chevron_right

asiakaslähtöistä palvelua ja hyviä ratkaisuja

Toimimme aina asiakkaan edellyttämällä tavalla. Meillä ei ole tiettyyn muottiin tehtyä tapaa toimia, vaan tapoja toimia on yhtä monta kuin asiakkaitakin. Asiakkaan kuuntelu ja ymmärtäminen ovatkin toimintamme ytimessä. Jos emme osaa kuunnella ja ymmärtää asiakkaitamme, meillä ei ole asiakkaita.

Viimeisimmässä henkilöstökyselyssä kysyimme, mitkä asiat ovat Constilla hyvin. Henkilöstön vastauksissa erityisesti esiin nousi hyvä ilmapiiri. Hyvä työilmapiiri ei synny itsestään, vaan lähtee jokaisesta työyhteisön jäsenestä!

Ilmari Ainasoja

Rekrytointi
Taloyhtiöt
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

Turo Turja

Henkilöstöjohtaja
Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi

marker_orange.svg

Näin meidät on rakennettu

Consti on yksi suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme palvelukseesi parhaat korjausurakoinnin, talotekniikan, linjasaneerauksen, julkisivusaneerauksen sekä pihojen ja ympäristöjen rakentajat. Uudistamme asunto-, teollisuus-, kauppa-, hotelli-, ja toimistokiinteistöjä sekä julkisen sektorin kohteita. Consti tarjoaa myös palvelu-urakointia sekä sopimusasiakkaille toteutettavia huolto- ja ylläpitopalveluja.

Consti - inhimillisin tekijä