Strategia

Consti on ottanut vankan aseman kasvukeskusten korjausrakentajana. Se on noussut nopeasti yhdeksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä.

Kattava palvelutarjonta, näytöt vaativien hankkeiden toteutuksesta ja monipuolinen asiakaskunta tukevat pyrkimyksiä laajentaa toimintaa sekä edelleen parantaa markkina-asemaa Suomen kasvukeskuksissa. Constilla on jatkossakin selkeä suunnitelma kasvaa sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta.

Constin pitkän aikavälin tavoitteet

Consti tähtää kasvuun nykyisillä markkina-alueilla sekä laajentamalla palvelutarjontaansa kattavasti myös muihin Suomen kasvukeskuksiin. Erityisesti palvelutarjonnan vahvistaminen ja Service-liiketoiminnan kasvattaminen sekä jatkuva operatiivisen toiminnan ja tehokkuuden parantaminen ovat kasvun keskiössä.

Consti pyrkii saavuttamaan pitkän aikavälin kasvutavoitteensa asiakassuhteita jatkuvasti vahvistamalla, kehittämällä edistyksellisiä projektimuotoja sekä panostamalla teknologiainnovaatioihin ja asiakaslähtöisiin toimintamalleihin.

Graafit_Consti3_taloudelliset_tavoitteet

Strategiset asiakaslupauksemme sekä arvomme löydät täältä

Jätä tarjouspyyntö