Konsernirakenne

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Constin toiminta on jakaantunut kolmeen toimialayhtiöön. Service-toiminta eli huolto- ja ylläpitotoiminta sekä palvelu-urakointi sisältyvät kiinteänä osana kaikkeen liiketoimintaamme.

Consti Talotekniikka on keskittynyt lämmitys-, vesi-, sähkö-, ilmanvaihto-, paloturvallisuus- ja automaatiojärjestelmiin liittyvään palvelu-urakointiin. Kauttamme saat niin asennus- ja korjauspalvelut, kokonaisvaltaiset asunto-osakeyhtiöiden linjasaneeraukset kuin kattavat huollon ja ylläpidon palvelut tarpeesi mukaan. Moderni talotekniikka kattaa myös linjasaneerausten yhteydessä suoritettavat tele- ja datayhteystyöt.

Consti Julkisivut kunnostaa rakennusten julkisivut, katot, ikkunat ja parvekkeet. Piharakentaminen, betonirakentaminen, lasirakentaminen, huoltopalvelut sekä vuokratalojen peruskorjaukset ja taloyhtiöiden lisäkerrosrakentaminen kuuluvat myös laaja-alaiseen erikoisosaamiseemme.

Consti Korjausurakointi tarjoaa muiden kuin asuinrakennusten kokonaisvaltaisia saneeraushankkeita ja vaativia käyttötarkoitusmuutoksia. Näihin liittyvät palvelu-urakat sekä huoltopalvelut kuuluvat kiinteästi palveluvalikkoomme. Kohteitamme ovat esimerkiksi toimisto- ja liiketilat, hotellit ja ravintolat, koulut ja päiväkodit, sairaalat ja muut julkiset rakennukset sekä arvokohteet. Korjausurakoinnin kokemus ja edelläkävijyys tulevat esille muun muassa ketju- ja konseptirakentamisessa sekä erilaisten allianssi- ja yhteistoimintahankkeiden asiantuntijuudessa.

Service-toiminta eli huolto- ja ylläpitotoiminta sekä palvelu-urakointi sisältyvät kiinteänä osana kaikkeen liiketoimintaamme. Huolto- ja ylläpitopalvelut tarkoittavat erillisiä huolto- ja korjaustöitä sekä esimerkiksi jatkuvia huoltosopimuksia, joissa Constin huoltohenkilökunta työskentelee jopa useita vuosia asiakkaan kohteissa. Korostamme ennakoivan huollon merkitystä kiinteistöille sekä sen tuomia hyötyjä: kustannussäästöjä, yllätyksiltä välttymistä sekä kiinteistön elinkaaren parempaa hallintaa.

Jätä tarjouspyyntö