search
Uutinen

Consti vahvistaa palokatko- ja palosuojausosaamistaan pääkaupunkiseudulla

7.11.2019 14.40

Consti toteuttaa julkisivusaumauksia ja -tiivistyksiä korjaus- ja uudiskohteisiin niin toimitila- kuin asuinkiinteistöissä. Paloturvallisuus- ja energiatehokkuusvaatimusten lisääntyessä Consti vahvistaa palokatko- ja palosuojausosaamistaan pääkaupunkiseudulla.

Consti suojaa rakennuksia melun, kylmyyden ja kosteuden lisäksi nyt myös palolta

Aiemmin Palo Stop Asennus Oy:n toimitusjohtajana toiminut ja 30 vuoden palosuojauskokemuksen omaava Raino Kalliokoski sekä samassa yrityksessä työskennelleet asentajat aloittivat Constin palveluksessa lokakuussa 2019. Asentajat ovat suorittaneet palokatkoyhdistyksen henkilösertifiointikoulutuksen ja heillä on VTT:n sertifikaatit.

Consti on toteuttanut palosuojauksia omien ammattilaisten voimin aikaisemmin lähinnä Pirkanmaan alueella. Uusien osaajien myötä Consti pystyy tarjoamaan jatkossa myös pääkaupunkiseudulla kaikki palosaumaukset, palokatkot sekä palosuojaukset levyillä, villalla ja maalilla. Myös palokatkosuunnitelmat voidaan toteuttaa Constin toimesta.

-          Erityisosaamisen myötä resurssimme ovat paremmat ja pystymme tarjoamaan laajempaa kokonaisuutta rakennusliikkeille sekä rakennustyömaille, kertoo Petri Silvennoinen Constilta.

 

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja, Petri Silvennoinen, 0440 485266, Consti Taloyhtiöt/julkisivut/Service/PKS

Vanhempi työnjohtaja, Esko Heikkinen, 0400 311 890, Consti Taloyhtiöt/julkisivut/Service/PKS

Vanhempi työnjohtaja, Raino Kalliokoski, 040 547 1929, Consti Taloyhtiöt, palokatkot

 

KUVA: 80-luvulta asti rakennusalalla työskennelleillä Esko Heikkisellä (vas.), Petri Silvennoisella (kesk.) ja Raino Kalliokoskella on kertynyt kokemusta yhteenlaskettuna jo lähes 100 vuotta.

Uusimmat uutiset