search
Uutinen

Consti Korjausrakentaminen Oy:lle Weberin vuoden Julkisivu-urakoitsija-tunnustus

7.2.2020 11.48

Weber, Saint-Gobain Finland Oy palkitsi Consti Korjausrakentaminen Oy:n vuoden 2019 Julkisivu-urakoitsijana. Weberin vuosittain isännöimiä Julkisivupäiviä vietetään tänä vuonna Tallinnassa 6.2.-7.2.2020.

Perusteluina valinnalle oli muun muassa osoitus kiitettävästä ammattitaidosta ja vastuullisuudesta julkisivu-urakoinnissa sekä Weberin tuotteiden ammattimainen ja vastuullinen käyttö.

Palkinnon Tallinnassa otti vastaan Consti Korjausrakentaminen Oy:n tuotantopäällikkö Janne Nissinen. Puheessaan hän kiitti Weberiä sitoutuneesta yhteistyöstä, hyvästä asiakaspalvelusta sekä laadukkaista tuotteista.

Consti toteutti vuoden 2019 aikana lähes 40 000 m2 julkisivurappauksia ja korjasi noin 1 800 parveketta. Janne Nissisen mukaan urakoihin on kuulunut niin onnistumisia, haasteiden selättämistä kuin tuhansia palavereja tilaajan ja projektihenkilöstön kanssa.

-Paljon puhutaan prosesseista ja teknisestä aineistosta, mutta ihmiset näiden hankkeiden takana on, ja heidän halu tehdä töitä yhteisten toimintamallien eteen. Onnistumisen ja hyvän asiakaskokemuksen mahdollistavat toimivat yhteistyökumppanit sekä Suomen vaativaan ilmastoon soveltuvat tuotteet, Janne Nissinen sanoi puheessaan.

 Janne Nissinen Consti vuoden julkisivu-urakoitsija.jpg

Vuoden Julkisivu-urakoitsija-palkinto luovutettiin Tallinnassa 6.2.2020.


Uusimmat uutiset