Työntekijän matkassa: Tuomas Välinen – Ideal-asiantuntijoiden kärkikaartia

Julkaistu:

Tuomas Välinen on Consti Talotekniikan projektipäällikkö. Hänen erikoisosaamistaan on Ideal-urakoiden johtaminen. Mitä se oikeastaan tarkoittaa? Hypätään hetkeksi Tuomaksen matkaan.

Ihan ensimmäisenä: mitä Ideal-remontilla tarkoitetaan?

Lyhyesti sanottuna kylpyhuone ja -putkiremonttia, joka valmistuu 10–15 päivässä eli huomattavasti tavallista nopeammin. Rakenteita ei pureta, vaan kylpyhuone rakennetaan vanhan kylpyhuoneen sisälle. Putket vaihdetaan uusiin, joten siltä osin remontti on perinteinen. Pöly- ja meluhaitat ovat niin minimaaliset, että remontin ajan voi asua kotona.

va%cc%88linentuomas-244x300

Millainen työ sinulla on käynnissä juuri nyt?

Meillä loppui äsken työmaakokous Klaukkalassa. Teemme siellä Ideal-remonttia 24 asunnon kerrostaloon. Olen projektipäällikkönä, eli minun on tarkoitus johtaa urakka menestyksekkäästi maaliin.

Millaisia asioita siis teet konkreettisesti?

Laadin aikataulut, ohjaan suunnittelua, seuraan budjettia ja urakan etenemistä, pidän palavereja ja käyn valtavan määrän erilaisia keskusteluja. Johdettavana ovat sekä Constin omat työntekijät että aliurakoitsijat.

Mikä työssäsi on haastavinta ja toisaalta parasta?

Haastavinta on pitää montaa palloa ilmassa yhtä aikaa. Työ vaatii myös valtavasti ymmärrystä remontin eri osa-alueista. Palkitsevinta on nähdä lopputulos, joka on laadukas ja johon kaikki ovat tyytyväisiä.

Kevennyksenä loppuun: mitä teet vapaa-ajalla vastapainona työlle?

Hyppään moottoripyörän selkään. Siinä saa nollattua ajatukset aika tehokkaasti.

Lue lisää Consti Ideal putki- ja kylpyhuoneremontista

Lue myös muut "Työntekijän matkassa"-jutut:

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö