Pomo piilossa oli ”hyvä veto” – Tunnelmat ohjelman jälkeen

Julkaistu:

Pomo piilossa -sarja päästi koko kansan kurkistamaan Constin arkeen, kun yhtiön varatoimitusjohtaja Risto Kivi soluttautui alaistensa joukkoon harjoittelija Juhani Peltosena. Parta, peruukki ja hyvä näyttelijäsuoritus vakuuttivat constilaiset, eikä pomo paljastunut. Nyt on ”huijatttujen” vuoro paljastaa tuntojaan.

Constilaisten kokemukset Pomo piilossa -ohjelmasta jäivät selkeästi plussan puolelle, vaikka koko joukkoa vedettiinkin höplästä. Jari Keränen, Anne Leivo, Aki Vehkalampi ja Hannu Uotila luulivat osallistuvansa yhtiön oman mainospätkän kuvauksiin vaikka tosiasiassa päätyivätkin Nelosen realitysarjaan. Ohjelma tuli ulos 26. lokakuuta.

Nelikko on tyytyväinen ainutlaatuiseen kokemukseen, ja eri puolilta saatu palaute on ollut pelkästään myönteistä. Tutustu ”huijattujen” ajatuksiin sekä lue, mitkä ovat ”pomon” jälkifiilikset.

 

Työnjohtaja Jari Keränen, Consti Talotekniikka Oy

”Osui keppostelijan omaan nilkkaan”

Jari Keränen, Consti Talotekniikka Oy

– No hauskat fiilikset jäi. Kun on luonteeltaan tämmöinen keppostelija, on aika vaikea suuttua jos välillä osuu omaankin nilkkaan. Riston suhteen minulla ei ollut minkäänlaisia epäilyksiä, koska en ollut tavannut häntä koskaan aiemmin. Kuvaukset tulivat niin yllättäen, että ei siinä ollut etukäteenkään paljon aikaa miettiä. Palkinnot olivat täydelliset. Se vapaaotteluilta oli kivoin tapahtuma, mitä olen missään, koskaan, minkään yrityksen puitteissa kokenut. Pirun kivaa oli koko porukalla. Ja ainakin se hyöty ohjelmasta on ollut, että työt ovat lisääntyneet.

 

Palveluinsinööri Anne Leivo, Consti Talotekniikka Oy

”Luulin tuotantoyhtiön näyttelijäksi”

Anne Leivo, Consti Talotekniikka Oy

– Ensituntemukseni huijauksen paljastuttua olivat hämmentävät. Olin jopa vähän vihainen ja koin, että hyvää tahtoani oli käytetty hyväksi. Asiaa sulateltuani tajusin, että kokemushan se on kokemusten joukossa. Hoopoa oli se, että Juhani ei missään vaiheessa vaikuttanut aidolta. Huomasin peruukin, mutta luulin hänen olevan tuotantoyhtiön näyttelijä. Ristoa en ollut koskaan ennen nähnyt, joten en osannut yhdistää häneen. Constin jakso oli todella asiallinen ja onnistunut, mikä on erityisesti Riston ansiota. Ohjelma loi hyvää yrityskuvaa ulospäin.

 

Tasoitetyöntekijä Aki Vehkalampi, Consti Julkisivut Oy

”Äänessä oli jotain tuttua”

Aki Vehkalampi, Consti Julkisivut Oy– Hauska juttu kaiken kaikkiaan. Viimeiseen asti olin tekemässä firmalle mainosmateriaalia, vaikka jotain aavistuksia mielessä kävikin. Juhanin äänessä ja kävelytyylissä oli jotain tuttua, mutta tukan, piilolinssien, parran ja ryppyjen takia hahmo meni ihan täydestä. Ohjelman jälkeen tuntemattomatkin ihmiset ovat tunnistaneet minut. Totta kai palkinnot tuntuivat hyvältä ja se, että omaa työtä arvostetaan. Toki harmittaa, että lopullisesta versiosta jäi pois paljon hienoja Riston kanssa käymiämme keskusteluja. En usko, että ohjelmasta ainakaan mitään haittaa on Constille tai minulle itselleni.

 

Työnjohtaja Hannu Uotila, Consti Korjausurakointi Oy

”Ehdotin formaattia vuonna 2012”

Hannu Uotila, Consti Korjausurakointi Oy– Sairauslomalla katsoin Pomo piilossa -jenkkirversiota. Suomessa formaattia ei vielä ollut, mutta töihin palatessani ehdotin ohjelmaa silloiselle toimitusjohtajalle. Vuosi oli 2012. Silti en nyt osannut epäillä mitään. Risto vei kuin litran mittaa, vaikka oli entuudestaan tuttu mies. Palkintoihini olen äärettömän tyytyväinen: erityisesti 3,5 tunnin illallinen vaimon kanssa Savoyssa oli elämys. Ohjelma avasi monelle Constin kokonaistoimenkuvaa. Toivon itse osoittaneeni sen, kuinka tärkeää työnteko on, ja että sairauksien jälkeen ei kannata lannistua. Seuraavaksi joku meidän hyvä myyntitykki voisi mennä Diiliin.

 

Varatoimitusjohtaja Risto Kivi, Consti Yhtiöt Oyj

”Oli vaikea leikkiä ummikkoa”

Risto Kivi– Ei huijaaminen kivalta tuntunut. Etenkin ensimmäisinä päivinä se oli tosi vaikeaa, mutta roolia oli pakko vetää ja pelata peli loppuun. Olin vähällä paljastuakin, kun en osannut esittää riittävän ummikkoa. Ohjelma toi esiin sen, kuinka uskomattomia ihmisiä meillä työskentelee. Totta kai meitä kaikkia jännitti se, mikä lopputulos on. Yhtiöstä ei onnistuttu kaivamaan mitään isoja negatiivisia asioita, enkä sitä kyllä pelännytkään. Kokemus poiki työyhteisöön paljon hyvää, kuten sen, että Jarin esimerkin kannustamana kirjaamme nykyään oman porukkani kanssa perjantaisin viikon kohokohdat ylös. Siten on mukava lopettaa viikko ja siirtyä hyvillä mielin viikonlopun viettoon. Tämä käytäntö on levinnyt muuallekin yhtiössä, koska positiivisen hengen ylläpito työyhteisössä on erittäin tärkeää.

Summaus: Pomo piilossa oli hyvä veto.

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö