Äänestä! Constin maalari Jean Lindström Rakentamisen laatuteko -kilpailun finaalissa.

Julkaistu:

Äänestä Constin “yhden miehen armeija” maalari Jean Lindströmiä https://my.surveypal.com/Rakentamisenlaatuteko2017

Vankka ammattilainen, maalari Jean Lindström, työskentelee Helsingissä Korkeavuorenkadulla Ohranan talonakin tunnetussa vuonna 1889 rakennetussa kiinteistössä, jota Consti peruskorjaa arvoasunnoiksi. Jean on tehnyt pitkän uran maalarina, josta noin kymmenen vuotta Constin palveluksessa.

–Laadun varmistus on sitä, että tehdään huolellisesti, teen asiakkaalle, kommentoi Jean työskentelyään.  Jean Lindström on arvostettu työntekijä ja pitää huolen siitä, että työmaalla asiat tehdään laatu ja asiakkaan tarpeet edellä.

Rakennusteollisuuden Rakentamisen laatuteko-kilpailussa Jean Lindström on yltänyt finaaliin eli kahdeksan parhaan joukkoon.  Kilpailu on tarkoitettu rakennustyömailla tai rakennustuotteita valmistavissa tehtaissa toimiville työntekijöille, työryhmille, työnjohtajille, projektipäälliköille tai valvojille. Laatuteko voi liittyä esimerkiksi laatua parantaviin oivalluksiin, yhteistyökykyyn, asenteisiin ja ammattiylpeyteen sekä menetelmiin ja työtapoihin. Kilpailun voittaja julkistetaan marraskuussa 2017.

Katso Jean Lindströmin esittelyvideo täältä.

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö