Constin Jean Lindströmistä rakennusalan laatukilpailun ykkönen

Julkaistu:

Maalari Jean ”Janne” Lindström on valittu Rakentamisen laatuteko 2017 -kilpailun voittajaksi sekä yleisön suosikiksi. Consti Julkisivuissa työskentelevä Lindström tunnetaan kunnianhimoisena ammattilaisena, joka ei tingi työnsä laadusta.

Kilpailun voittaja julkistettiin tänään Helsingissä. Valinnan teki eduskunnan tarkastusvaliokunnan puheenjohtaja Eero Heinäluoma, johon Lindströmin kokemus, asenne sekä ammattiylpeys tekivät vaikutuksen.

Jaetulle kärkisijalle ylsi Peab Oy:n kolmihenkinen tiimi. Voittajat palkittiin 1 000 euron matkalahjakortilla.

Tänä vuonna Laatuteko-kilpailussa järjestettiin myös yleisöäänestys. Niin ikään yleisön suosikiksi nousi maalari Jean Lindstöm, joka pääpalkinnon lisäksi palkittiin 300 euron lahjakortilla.

Maalarina yli 35 vuotta työskennellyt Lindström, 56, on otettu saamastaan tunnustuksesta.

– Voitto totta kai lämmittää mieltä. Kilpailussa oli mukana kovan tason ammattilaisia, joista kuka tahansa olisi ansainnut voiton. Tuntuu hyvältä, että omaa työtä ja tekemisen laatua arvostetaan, Lindström sanoo.

Maalarin työn ja ammattitaidon arvostus ei ole itsestään selvä asia.

– Toivon, että alallamme entistä enemmän arvostettaisiin paitsi maalareiden työtä myös ylipäätään toinen toistemme tekemistä ja työpanosta. Jokaisen kädenjälki työmaalla on yhtä tärkeä.

Espoolainen Lindström on ollut Consti Julkisivuissa yli 15 vuotta. Tällä hetkellä hän työskentelee Helsingin Korkeavuorenkatu 21:n arvorakennuksen peruskorjaustyömaalla.

Rakentamisen laatuteko -kilpailun toteuttivat yhteistyössä Rakennusteollisuus RT, Rakennusliitto, Rakennuslehti ja RALA. Kilpailu on tarkoitettu rakennustyömailla tai rakennustuotteita valmistavissa tehtaissa toimiville työntekijöille, työryhmille, työnjohtajille, projektipäälliköille tai valvojille. Heidän laatutekonsa voivat liittyä esimerkiksi laatua parantaviin oivalluksiin, yhteistyökykyyn, asenteisiin ja ammattiylpeyteen sekä menetelmiin ja työtapoihin.

Lue lisää Jannen työstä ja ajatuksista: http://www.rakennusteollisuus.fi/Ajankohtaista/Tiedotteet1/2017/yhden-miehen-armeija/

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö