Constille mittava peruskorjaus- ja tilamuutostyö Oulun yliopistossa

Julkaistu:

Consti on aloittanut Oulun yliopistossa mittavan peruskorjaus- ja tilamuutostyön projektinjohtourakkana. Urakan arvo on lähes viisi miljoonaa euroa, ja se valmistuu vuoden 2018 lopussa.

Työn tilaaja on Suomen Yliopistokiinteistöt Oy. Tehtävä urakka sisältää muun muassa projektijohdon ja rakennustekniset työt tilajärjestelyjen osalta, vesikaton uusimisen, runkorakenteiden tiivistyskorjaukset sekä ikkunoiden vaihtoa. Consti on työn pääurakoitsija, lvis-töistä vastaavat pääurakkaan alistetut sivu-urakoitsijat.

Urakan suurin työ on kasvatustieteen tiedekunnan tilojen ja LeaF-infrastruktuurin rakentaminen Kemian laitoksen entisiin tiloihin. LeaF tulee sanoista Learning and interactive observation Forum. Tavoitteena on luoda moderni tila, jossa voidaan tutkia erilaisia opetustilanteita. LeaF:ssa hyödynnetään uusia teknologisia ratkaisuja sekä kehitetään digitaalisia oppimis- ja vuorovaikutusympäristöjä.

– Tila vaatii muun muassa erittäin tarkkaa ääniteknistä rakentamista, aluepäällikkö Pauli Riikola Consti Julkisivut Oy:stä sanoo.

 

Lisätiedot:

Aluepäällikkö Pauli Riikola, Consti Julkisivut Oy, puh. 050 371 9951, email pauli.riikola@consti.fi

Johtaja, rakennuttaminen Aki Havia, Suomen Yliopistokiinteistöt Oy, puh. 040 527 7511, email aki.havia@sykoy.fi

 

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö