Consti Yhtiöt Oyj tilinpäätöstiedote 1.1.-31.12.2015 on julkaistu

Julkaistu:

Toimitusjohtaja Marko Holopaisen kommentti
marko-holopainen_2015-lokakuu_lores-300x200”Vuosi 2015 oli Constille menestyksellinen. Liikevaihtomme kasvoi ja vertailukelpoinen kannattavuutemme parani. Liikevaihto kasvoi 216 miljoonasta eurosta 256 miljoonaan euroon, joka tarkoittaa 18,6 prosentin kasvua.

Onnistuimme kasvattamaan liikevaihtoamme ja markkina-asemaamme kaikissa liiketoiminnoissamme eli talotekniikassa, julkisivukorjauksissa ja korjausurakoinnissa sekä niihin sisältyvissä palveluissa. Erityisen vahvasti liikevaihto kasvoi julkisivut-liiketoiminnassa ja korjausurakoinnissa.

Sekä liikevaihdon kasvua että tulosparannusta siivitti osaltaan pitkään leutona jatkunut sää, joka mahdollisti erityisesti julkisivukorjausten jatkamisen keskeytyksettä vuoden loppuun asti.

Koko vuoden oikaistu käyttökatteemme nousi 12,6 miljoonaan euroon eli 4,9 prosenttiin liikevaihdosta, kun vastaavat luvut vuonna 2014 olivat 9,8 miljoonaa euroa ja 4,6 prosenttia liikevaihdosta. Myös tilauskantamme kasvoi sekä edellisen vuosineljänneksen että edellisen tilikauden loppuun verrattuna.

Kaikki liiketoiminta-alueemme menestyivät hyvin pääkaupunkiseudulla. Julkisivut-liiketoiminnassa kehitys oli myönteistä myös Oulussa, korjausurakoinnissa Turussa ja talotekniikassa Pirkanmaalla.

Uskon korjausrakentamisen kysynnän jatkavan vakaata kasvuaan myös vuonna 2016. Tavoitteemme on jatkaa kannattavaa kasvua vahvistamalla asemaamme Suomen kasvukeskuksissa.”

Tilinpäätöstiedote on kokonaisuudessaan luettavissa sijoittajasivuilla.

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö