Consti Yhtiöt Oyj on sopinut Hotelli Scandic Marskin peruskorjaamisesta

Julkaistu:

Consti Yhtiöt Oyj on sopinut Mannerheimintiellä sijaitsevan Hotelli Scandic Marskin peruskorjaamisesta.

Sopimuksen arvo on noin 26 miljoonaa euroa, ja se sisältää hotellikiinteistön peruskorjauksen sekä lisäkerrosten rakentamisen Lönnrotinkadun puolelle. Työn tilaaja on Valion Eläkekassa.

Työ alkaa Constin osalta tammikuussa 2018. Työ tehdään kiinteähintaisena kokonaisurakkana sisältäen myös taloteknisten järjestelmien uusimisen. Hanke vahvistaa Constin asemaa johtavana hotelli- ja konseptiosaajana.

Uudistuneessa ja laajentuneessa Marskin päärakennuksessa on lähes 300 huonetta ja kokonaisuudessaan hotellissa on runsaat 360 huonetta remonttien valmistuttua kesään 2019 mennessä. Rakennuksen kokonaispinta-ala on noin 20 200 m2.

Vuonna 1961 valmistunut kaupunkikuvallisesti arvokkaaksi määritelty rakennus on arkkitehti Einari Teräsvirran suunnittelema. Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaa Hotelli Marskia pidetäänkin arkkitehdin yhtenä merkittävimmistä töistä ja rakennus on merkitty suojeltavaksi.

Hanke vahvistaa Constin tilauskantaa vuodelle 2018 merkittävästi.

 

CONSTI YHTIÖT OYJ

Lisätietoja:

Esa Korkeela, vt. toimitusjohtaja, Consti Yhtiöt Oyj, Puh. +358 40 730 8568

Jukka Mäkinen, toimitusjohtaja, Consti Korjausurakointi Oy, puh. +358 50 4210300

 

Consti on yksi Suomen johtavia korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneitä yhtiöitä. Consti tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden vaativien kohteiden rakennus- ja huoltopalveluita sekä asuintaloille että toimitiloille. Yhtiöllä on kolme liiketoiminta-aluetta: talotekniikka, julkisivut ja korjausurakointi. Vuonna 2016 Consti-konsernin liikevaihto oli 262 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista.

Consti Yhtiöt Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI. www.consti.fi

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö