Consti uudistamassa kauppakeskus Jumboa

Julkaistu:

Consti toteuttaa kauppakeskus Jumbon tilauudistuksen. Kokonaisinvestointi on noin 8 miljoonaa euroa, josta Constin osuus on noin 4 miljoonaa. Helmikuussa aloitettu projekti valmistuu jouluksi 2017. Tavoitteena on entistä viihtyisämpi ja energiatehokkaampi Jumbo.

Jumbon tilauudistushankkeessa parannetaan pääsisäänkäyntien viihtyisyyttä uusimalla pintamateriaalit sekä laajentamalla edustan katos. Kaikki WC-tilat ja lastenhoitohuoneet uusitaan. Autoilijoiden ja jalankulkijoiden opasteita parannetaan, ja pysäköintihalliin asennetaan sähköinen opastusjärjestelmä.

Kauppakeskuksen pääkäytävien valaisimet vaihdetaan energiaa säästävään ja säädettävään LED-valaistukseen, mikä pudottaa valaistuksen energiankulutuksen murto-osaan aiemmasta.

Kauppakeskus palvelee normaalisti hankkeen aikana

Jumbon uudistushanke on jatkoa Constin suurille kauppakeskusprojekteille. Aiemmin yhtiö on uudistanut muun muassa Helsingin Stockmannin ja Forumin tiloja.

– Oleellista kauppakeskusprojekteissa on varmistaa, että remontista on mahdollisimman vähän haittaa yrityksille ja asiakkaille. Työt toteutetaankin pääsääntöisesti kiireisimpien vuorokaudenaikojen ulkopuolella, sanoo Jumbon kauppakeskusjohtaja Olli Lehtoaro.

– Jumbon remonttia ovat tekemässä kokeneet liiketilamuutosten tekijämme. Kokemus on valttikorttimme myös jatkossa –  kauppakeskuksissa on jatkuvasti muutostarpeita ja potentiaalia korjausrakentamisen näkökulmasta, aluejohtaja Pirkka Lähteinen Consti Korjausurakointi Oy:stä kertoo.
Consti on yksi Suomen johtavia korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneitä yhtiöitä. Consti tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden vaativien kohteiden rakennus- ja huoltopalveluita sekä asuintaloille että toimitiloille. Yhtiöllä on kolme liiketoiminta-aluetta: talotekniikka, julkisivut ja korjausurakointi. Vuonna 2016 Consti-konsernin liikevaihto oli 262 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 900 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Consti Yhtiöt Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI.

 

Jumbon omistavat Unibail-Rodamco, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo, Kesko ja HOK-Elanto. Kauppakeskuksen manageerauksesta vastaa Realprojekti Oy.

 

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö