Consti uudistaa organisaationsa asiakaslähtöiseksi

Julkaistu:

Consti 2.0 – merkittävin muutos kymmeneen vuoteen

Otamme nyt isoja askelia kohti tulevaisuuden Constia jotta olisimme korjausrakentamisen ykkösenä myös seuraavat kymmenen vuotta. Olemme järjestäneet toimintamme uudelleen, jotta asiakas saa parasta mahdollista palvelua ja entistä selkeämpiä hyötyjä laajasta osaamisestamme. Teemme tämän keskittämällä tietomme ja taitomme eri toimialoille entistä asiakaslähtöisemmin.

Toimintamme jakaantuu jatkossa neljään asiakasperusteisesti jaoteltuun toimialaan:

  • Consti Taloyhtiöt-toimiala toteuttaa linjasaneerauksia, julkisivukorjauksia ja kattoremontteja taloyhtiöille sekä julkisivu- ja kattoremontteja myös muille asiakasryhmille. Toimialajohtajana toimii Risto Kivi.
  • Consti Yritykset-toimiala keskittyy pääosin sijoittaja- ja yritysasiakkaiden palveluun kuten toimitilojen muutostöihin, hotellisaneerauksiin, vaativiin peruskorjaushankkeisiin ja hankekehitykseen. Toimialajohtajana toimii Jukka Mäkinen.
  • Consti Julkiset-toimiala keskittyy pääosin julkisten tilaajien palvelu-, toimitila- ja asuinrakennusten korjauksiin. Toimialajohtajana toimii Risto Kivi.
  • Consti Talotekniikka-toimiala tarjoaa laaja-alaisesti taloteknistä urakointia sekä huoltoa Service-toimintana. Toimialajohtajana toimii Pekka Pöykkö.

Asiakas ja onnistuminen edellä

Uudistuminen ei ole vain uusia rakenteita, vaan sillä tavoitellaan parempaa palvelua ja hallittuja prosesseja sekä asiakastarpeesta lähtevää yhteistyötä. Asiakkaillemme uudistus tulee näkymään selkeytenä, joustavuutena ja tehokkuutena. Myös riskien hallinta paranee ja pystymme yhdessä reagoimaan nopeasti mahdollisiin muutoksia vaativiin tilanteisiin.

Osaaminen ja ammattitaito ovat onnistumisemme edellytys. Uusi joustavampi toimintatapa varmistaa sen, että pystymme kokoamaan parhaan tiimin ja osaamisen jokaiseen projektiin.

Organisaatiouudistus ei vaikuta käynnissä oleviin hankkeisiin tai asiakassuhteisiin, vaan toiminta jatkuu sovitusti ja vastaamme jatkossakin kaikista sopimuksistamme sitoumusten mukaisesti. Yhtiörakenne uusien toimialojen taustalla pysyy toistaiseksi muuttumattomana.

Uskon, että uudistuksen myötä meillä on entistä paremmat edellytykset onnistua yhdessä.

Vastaamme mielellämme kaikkiin uudistusta koskeviin kysymyksiin!

Esa Korkeela

Consti Yhtiöt Oyj

Toimitusjohtaja

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö