Consti urakoi Tasalämpö Oy:n liikekiinteistön Tampereella

Julkaistu:

Tasalämpö Oy on viiden taloyhtiön omistama liikekiinteistö, joka sijaitsee Tampereen Kalevan kaupunginosassa osoitteessa Sammonkatu 26–36. Consti laajentaa kiinteistöä ja suorittaa kiinteistön talotekniikan perusparannuksen. Urakan arvo on 2,3 miljoonaa euroa.

Kohteen pääurakoitsija on Consti Korjausurakointi-toimialaan kuuluva KP Kuoppamäki Oy ja talotekniikan tekee Consti Talotekniikka Oy. Työ alkoi marraskuussa 2017 ja kohde valmistuu maaliskuussa 2019.

– Kohde on haastava, koska se sijaitsee aivan Raitiotieallianssin työalueen vieressä. Kiinteistössä olevat liiketilat ovat käytössä lähes koko perusparannustyön ajan, joten sekä niiden että urakan oma logistiikka vaativat erikoisjärjestelyjä, Kimmo Kuoppamäki Constilta sanoo.

Lisätietoja:
Consti Korjausurakointi, Kimmo Kuoppamäki, puh. 0500 733 872, email kimmo.kuoppamaki@consti.fi

Consti on yksi Suomen johtavia korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneitä yhtiöitä. Consti tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden vaativien kohteiden rakennus- ja huoltopalveluita sekä asuintaloille että toimitiloille. Yhtiöllä on kolme liiketoiminta-aluetta: talotekniikka, julkisivut ja korjausurakointi. Vuonna 2016 Consti-konsernin liikevaihto oli 262 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 1 000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Consti Yhtiöt Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI.

KP Kuoppamäki Oy on osa Consti-konsernia.

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö