Consti urakoi 1970-luvun kerrostaloyhtiön Tampereen Lentävänniemessä – Tilaisuus kohottaa koko asuintalon käyttömukavuutta

Julkaistu:

Tampereen Lentävänniemessä sijaitsevassa As Oy Telkkälaaksossa tehdään talotekninen perusparannustyö, joka alkoi toukokuussa 2018 ja valmistuu kesällä 2019. Samassa yhteydessä parennetaan myös muiden tilojen käyttömukavuutta. Työ tehdään kiinteähintaisena kokonaisurakkana.

Asuinrakentamisen huippuvuosien 1970- sekä 1980-lukujen rakennuskantaa korjataan nyt kiivaasti. Telkkälaakson kaksi betonielementtikerrostaloa on rakennettu vuonna 1977 ja koska korjaustarvetta ikään kuuluvasti oli siellä täällä, haluttiin yhdellä urakalla saavuttaa laajempaa parannusta myös viihtyvyydessä sekä tilojen käytettävyydessä.

Molemmissa rakennuksissa on viisi asuinkerrosta ja yhteensä 75 asuntoa, joiden huoneistoala on yhteensä noin 4300 m2. Taloteknisessä perusparannuksessa tehdään perinteinen putkistosaneeraus; uusitaan rakennusten vesi- ja viemärijohtoverkosto.  Myös asuntojen kylpyhuoneiden sähkötekniikkaa sekä pintamateriaalit vesieristyksineen ja varusteineen uusitaan. Yhteisissä tiloissa neljä saunaosastoa uudistetaan sekä kellaritiloissa tehdään tilojen uudelleenjärjestelyjä.

– Vahvuutemme on pirkanmaalaiset alan ammattilaiset sekä kokenut ja osaava työnjohto. Odotamme innolla, että työt pääsevät kohteessa kunnolla käyntiin. Uskon, että työn lopputulos tulee täyttämään ja toivottavasti myös ylittämään taloyhtiön asukkaiden odotukset, sanoo Pirkanmaan yksikönjohtaja Mikko Kulmala.

Työmaainsinööriharjoittelija Tomi Rinnetmäki työmaakierroksella. Vastaavana työnjohtajana kohteessa toimii Ilari Siekkinen.

_____

Lisätietoja:
Mikko Kulmala, yksikönjohtaja, asuintalot Pirkanmaa, Consti Talotekniikka Oy, 050 466 8725, mikko.kulmala@consti.fi

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö