Consti toteuttamaan Vehmaskodin palvelutalon talotekniikkaurakkaa Tampereella

Julkaistu:

Tampereen Vehmaisiin toteutettavan Kiinteistö Oy Vehmaskodin senioripalvelutalon työt käynnistyvät huhtikuussa 2018 tontilla olevan vanhan päiväkodin purkutöillä. Urakkasumma on noin 1,5 miljoonaa euroa. Pääurakkaan alistettu sivu-urakka sisältää LVISA- ja sprinklerityöt. Kohteen arvioitu valmistumisaika on loppukesällä 2019.

Uuteen palvelukotiin rakennetaan kaksi asumiskäyttöön tarkoitettua rakennusta, jotka ovat kytketty yhdyskäytävällä toisiinsa sekä varastorakennus. Taloon A rakennetaan 60 kpl tehostetun asumisen huoneita ja B-taloon 23 kpl itsenäisen asumisen huoneita sekä 5 kpl intervalliyksikön asuinhuoneita. Lisäksi taloihin rakennetaan keittiö-, olohuone- ja ruokailutilat, monitoimitila, saunaosasto, vaatehuolto- ja siivoustilat, varastotiloja, henkilökunnan toimisto- ja sosiaalitilat sekä taloteknisiä tiloja. Hoivakotirakennuksen kokonaisala on noin 3800 k-m2.

Pääurakoitsijana palvelukotihankkeessa toimii Visura Oy ja tilaajana FinCap Kiinteistökehitys Oy, joiden kanssa Constilla on jo entuudestaan hyviä yhteistyökokemuksia.

– Kokonaisvastuu palvelutalon talotekniikkaurakasta yhdessä hyvien yhteistyökumppaneiden kanssa antaa hyvät eväät onnistumiselle. Uskon, että palvelutalosta tulee tilaajan ja käyttäjien odotukset täyttävä toimiva kokonaisuus, sanoo Consti Talotekniikan yksikönjohtaja Jan Mäntyharju.

Hanke vahvistaa Pirkanmaalla entisestään kokemusta palvelutalorakentamisesta ja yhteistyössä toteutettavista talotekniikkahankkeista.

_____

Lisätietoja:
Jan Mäntyharju, yksikönjohtaja, toimitilat Pirkanmaa, Consti Talotekniikka Oy, 050 326 4715, if.it1566147505snoc@1566147505ujrah1566147505ytnam1566147505.naj1566147505

Consti on yksi Suomen johtavia korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneitä yhtiöitä. Consti tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden vaativien kohteiden rakennus- ja huoltopalveluita sekä asuintaloille että toimitiloille. Yhtiöllä on kolme liiketoiminta-aluetta: talotekniikka, julkisivut ja korjausurakointi. Vuonna 2016 Consti-konsernin liikevaihto oli 262 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Consti Yhtiöt Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI. www.consti.fi

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö