Consti toteuttaa Sipoonlahden koulun mittavan LVIA-urakan

Julkaistu:

Consti uudistaa yli kaksi vuotta kestävässä Sipoonlahden koulun remontissa vanhan koulurakennuksen LVI-ratkaisut ja toteuttaa koulun yhteyteen rakennettavan laajennusosan automaatiotyöt. Keväällä 2018 alkavassa projektissa Constin osuus urakkahinnasta on noin 2,5 miljoonaa euroa.

Sipoonlahden koulu aloitti toimintansa vuonna 2009, ja yhteensä koulussa opiskelee lähes 600 ylä- ja alakoululaista.

– Koulun vanhoja tiloja modernisoidaan entistä viihtyisämmiksi ja toimivammiksi. Uusi laajennusosa palvelee puolestaan kasvavaa oppilasmäärää, kertoo Consti Talotekniikan myynti- ja markkinointijohtaja Marko Rouvinen.

Kokonaisuudessaan muutostyöalue käsittää noin 7 000 bruttoneliötä, jonka lisäksi laajennustyön osuus on noin 5 300 neliötä.

Automaatiolla paremmat sisäolosuhteet

Koulujen korjausrakentaminen on ollut runsaasti tapetilla sisäilmaongelmien vuoksi. Nykyaikaisilla automaatioratkaisuilla hallitaan tilojen lämpö-, vesi- ja ilmaolosuhteita.

– Nyt kun rakennus nykyaikaistetaan, pyritään oppilaille, henkilökunnalle ja muille tilakäyttäjille takaamaan optimaaliset olosuhteet, kertoo Rouvinen.

Constilla on vahva kokemus julkisen puolen koulu- ja toimitilarakentamisessa: aiemmin toteutettuja koulukohteita ovat muun muassa Espoon Tapiolan koulun ja lukion sekä Helsingin yhteislyseon saneeraus- ja uudisrakentamishankkeet.

Lue lisää Helsingin yhteislyseon LVIS-remontista Uudistajat-lehdestä.

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö