Consti toteuttaa historiallisen toimistotalon peruskorjauksen Helsingissä Kasarmikatu 25:ssä

Julkaistu:

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva arvokiinteistö Kasarmikatu 25 kokee vuoden aikana kattavan peruskorjauksen. Constin keväällä 2018 käynnistämän urakan tarkoitus on nostaa kaupunkikuvallisesti arvokas kohde vastaamaan nykypäivän tarpeita yhdistettynä uniikkiin arkkitehtuuriin. Urakka valmistuu kesällä 2019. Urakan tilaajana toimii Koy Kasarmikatu 25.

Arkkitehti Carl Armfeltin suunnittelema Kasarmikatu 25 valmistui vuonna 1891 asuinrakennukseksi. Ensimmäiset toimistotilat rakennukseen tehtiin 1950-luvulla ja 1960-luvun alkupuolella rakennuksen käyttötarkoitus muuttui kokonaisuudessaan toimistoiksi. Rakennuksen Kasarmikadun puoleinen julkisivu on suojeltu.

Rakennuksessa on noin 5800 m2 seitsemässä kerroksessa. Peruskorjauksessa Kasarmikadun puoleinen julkisivurappaus ja ikkunat uusitaan, toimisto- ja liiketilat saneerataan täysin ja kellarin rakennetaan moderni neuvottelukeskus sekä sosiaalitiloja. Lämmitetylle atriumpihalle rakennetaan kahvila- ja aulatilat, asennetaan uusi maisemahissi ja kunnostetaan sisäpihan julkisivut.

_____

Lisätietoja:
Jukka Mäkinen, toimitusjohtaja, Consti Korjausurakointi Oy, 050 421 0300, jukka.makinen@consti.fi

Consti on yksi Suomen johtavia korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneitä yhtiöitä. Consti tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden vaativien kohteiden rakennus- ja huoltopalveluita sekä asuintaloille että toimitiloille. Yhtiöllä on kolme liiketoiminta-aluetta: talotekniikka, julkisivut ja korjausurakointi. Vuonna 2016 Consti-konsernin liikevaihto oli 262 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Consti Yhtiöt Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI. 

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö