Consti Talotekniikka on vuoden LVI-urakoitsija

Julkaistu:

Vuoden 2015 LVI-urakoitsijaksi on valittu Consti Talotekniikka. Valinta julkistettiin LVI-Päivillä Tampereella 5.11.2015.


lvi_voitto_ryhmakuva_web

LVI-asennusalan toimiala- ja työnantajajärjestö LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n tiedotteessa voitto perustellaan näin:
consti_badge_2015_tilted-150x150Consti Talotekniikka tunnetaan hyvämaineisena ja osaavana korjausrakentamiseen keskittyvänä lämpö-, vesi- ja ilmastointialan erikoisliikkeenä. Yritys on aktiivinen ja arvostettu toimija asiakkaiden ja muiden sidosryhmien keskuudessa. Se on toiminnallaan luonut positiivista mielikuvaa talotekniikka-alasta, erityisesti korjausrakentamisen alueella.

Consti Talotekniikka on kehittänyt määrätietoisesti liiketoimintaansa vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Yritys kehittää ja tuo markkinoille uusia ratkaisuja asiakkaiden käyttöön sekä panostaa henkilöstön osaamisen jatkuvaan parantamiseen. Consti Talotekniikka on pystynyt kannattavaan kasvuun viime vuosien haasteellisessa markkinatilanteessakin.

Vuonna 2008 perustetun Consti Talotekniikan toiminta painottuu Uudellemaalle ja Pirkanmaalle. Yrityksen liikevaihto 2014 oli 95 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 500 henkilöä.

Vuoden LVI-urakoitsijan valitsivat teollisuuden, tukkukaupan, ja rakennuttajien edustajat Marko Sundholm, Kai Puustinen ja Juha Muttilainen.

markoholopainen_vuoden_lviurakoitsija_web-204x300Consti Talotekniikan toimitusjohtaja Marko Holopainen kiittää tunnustuksesta ja toteaa:

– ”Consti Talotekniikan valinnan vuoden LVI-urakoitsijaksi mahdollisti Consti Talotekniikan ammattitaitoinen ja työllensä omistautunut henkilökunta. Suuri kiitos teille kaikille!”

 

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Marko Holopainen, p. 0400 458 158, marko.holopainen(at)consti.fi
Toimialapäällikkö Arvo Ylönen, p. 050 309 3670, arvo.ylonen(at)lvi-tu.fi

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö